9 Mile Station is located right off the Atlanta Beltline on the rooftop of Atlanta's historic Ponce City Market. Offering creative American grill cuisine with regional influences, our menus change regularly based on seasonality and product availability. The 9 Mile Station dining room incorporates an open-style kitchen where you can observe our chefs during your visit. Enjoy one of the best views of the Atlanta Skyline with our unrivaled cocktails here on The Roof at Ponce City Market!
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
Saints + Council represents the highest and best in all of us - the desire to fulfill all that we were meant to be. It’s not just good friends coming together, though it is good friends coming together. It’s friends coming together to lift each other up, spurring one another on to greatness. Settle in to one of our cozy booths or relax in one of our fireside living room pods as you experience a modernly rustic approach to chef driven and always made from scratch food. Ready for a cocktail? Our in house beverage director is the best in the city, creating unique and different cocktails that are always balanced and truly refreshing. Please note-we do not allow balloons, thank you for your understanding!
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
Nous savons que le mot « fusion » a été employé pour désigner un grand nombre de choses, que ce soit l'hamburger Hula comme les lasagnes mexicaines. Et au Poor Calvin's, c'est l'est qui rencontre le sud. Ce restaurant créatif et innovant vous servira des plats que vous n'aurez probablement jamais goûté à Atlanta. Après avoir travaillé dans les cuisines du monde entier, Calvin Phan a voulu faire un peu bouger les choses. Et c'est ainsi que les épices thaï ont été introduites dans le mac'n cheese. Calvin apporte aux ingrédients du sud, notamment au loup de mer et au poulet frit, une touche d'inspiration asiatique créative (et aussi quelques épices). Pour nous, un classique mac'n cheese ne pouvait pas être meilleur, puis nous avons testé la drôle de suggestion de Calvin de ce classique démodé, agrémenté de morceaux de homard et d'une pincée d'épices thaï. Sur la même approche, d'autres plats plus innovants ont été crées jour après jour par Calvin Phan. Son dévouement et son attention aux détails sont inscrits dans chaque plat et dessert. Vous ne serez pas déçu.
Célébré depuis plus de 20 ans comme l'un des restaurants préférés d'Atlanta, le South City Kitchen Midtown est spécialisé dans une cuisine du sud contemporaine avec une touche sophistiquée. Alliant l'effervescence de la ville avec la chaleur du sud, le restaurant est niché dans un historique bungalow rénové sur la célèbre Crescent Avenue.
Découvrez les spécialités locales telles que les crevettes et le couscous, le poulet frit au babeurre, la soupe au crabe, les beignets de tomate frite et le pudding à la banane tout en profitant de la vue sur la cuisine ouverte ou sur la magnifique ville d’Atlanta. C'est l'une des meilleures terrasses en ville!
Venez apprécier un souper digne du New South. (Merci de prendre notre que le restaurant n'est pas accessible pour les personnes en fauteuil roulant).
Whiskey Bird is a neighborhood favorite that specializes in cross-cultural fusion plates paired with classically inspired cocktails served in an easygoing space. Favorite dishes include crispy Brussels sprouts, yakitori, gyoza tacos, chopped salad, poke bowl, WB burger, panko-crusted chicken, and Thai steak and noodle salad.Brunch specialties include jumbo breakfast burritos, Hong Kong chicken and waffles, "bao-benedict", and avocado toast.
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Atrium brings together our love of American cuisine and everything we’ve learned over the last few years. Oliva’s food sourcing philosophy and relationships with local purveyors and farmers are highlighted throughout the menu. Everything we consume, integrate, & create in our restaurants is to share flavorful moments that celebrate worldly cuisine, honor local ingredients, and deepen our connections through memorable experiences. The restaurant welcomes guests to escape to a different time and place when they enter the cozy lounge ensconced by colorful curtains with comfortable seating. To the left, a 1,200-square-foot parlor area complete with hand-painted tile by local artisan Charlotte Smith and a mural by Savannah-based artist Kipper Millsap. Inside the 4,000-square-foot bistro, diners are transported to an airy, serene wonderland with large factory windows, floral installations by Atlanta-based floral artist Pinker Times, and large pink banquettes.
Helmed by Executive Chef Bob Ryan, Little Sparrow is a neighborhood "continental" restaurant from Ford Fry. Inspired by Parisian bistros and Brooklyn’s favorite taverns, Little Sparrow picks up the mantle from its beloved predecessor, JCT Kitchen and Bar to serve the Westside in a new incarnation. Named in honor of superstar French chanteuse Edith Piaf (Fry’s Howell Mill Road steakhouse, Marcel, is named after Piaf’s lover, boxer Marcel Cerdan) the menu presents timeless Brasserie classics and simple, indulgent fare including an entire section dedicated to extraordinary "Frites." Dinner is framed by a top-flight cocktail program and a superbly curated wine list, as well as tableside service meant to make every guest feel pampered.