Vintage 423 take pride in sourcing the highest quality ingredients available and use simple, pure, local and regional flavors on our made from scratch menu. Our steaks include USDA Prime and Choice cut meats. We imagined a place where our guests are greeted by name and partner with us in adventures of great food, wine and libations.We sourced the finest and the freshest ingredients to elevate every plate that leaves our kitchen. We curated a Wine Spectator-honored wine list for perfect pairings. And we poured energy with a fresh twist into the creation of our signature cocktails, expertly prepared by our well-trained mixologists.When you enter Vintage 423, our staff have an hour or two to take you somewhere wonderful and transform your day with their genuine hospitality. Our passion is to deliver an extraordinary experience to each and every guest. Every great restaurant aspires to be memorable and different.
En ville pour le Balloon Fiesta ? Rendez-vous à l'emblématique El Pinto, l'endroit où il faut être durant cet évènement. Les réservations peuvent être complètes mais sont limitées, pour accueillir également les clients sans réservation. Pour patienter, profitez de la torréfaction du piment vert frais à l'extérieur, de la musique gratuite en soirée, des artistes locaux à découvrir, du beau feu nocturne et des excellentes margaritas !
Niché parmi les peupliers anciens, l'El Pinto a été fondé en 1962 et comportait huit tables. Les frères jumeaux John et Jim Thomas ont perpétué la tradition familiale et ont développé l'El Pinto afin d'en faire l'endroit typique pour déguster la cuisine saine et fraîche du Nouveau-Mexique. N'hésitez pas à venir découvrir le goût authentique du Nouveau-Mexique.
La fraîcheur est au rendez-vous à l'El Pinto grâce à sa cuisine concoctée de A à Z chaque matin. Le restaurant utilise du piment d'Hatch, au Nouveau-Mexique, pelé à la main et grillé, de nouvelles fèves du sud du Colorado, de l'huile de tournesol saine pour les frites et la friture, du sel de la mer Celtique pour l'assaisonnement, ainsi que de nombreux ingrédients biologiques locaux de saison.
Seasons 52 is a Fresh Grill and Wine Bar offering a seasonal menu that is naturally lighter and always flavorful. Our seasonal menus feature ingredients at their peak of freshness, oak-fire grilled or brick oven roasted (without a fryer in sight) to be naturally lighter and more flavorful. We also offer an extensive list of wines by the glass and bottle. Here, you'll always feel free to enjoy every bite, every sip, every moment. Lunch and dinner daily with happy hour Monday-Thursday from 3-6PM.
Indigo Crow is located in the Village of Corrales. Owners Don and Regina Raber, along with their staff, have created an amazing place for friends and family to gather and enjoy great food and wine.At the Crow, we love food. It is our passion to pair great food with exceptional wine for a memorable dining experience. Join us and enjoy this inspired menu with local produce, southwest touches, as well as international flavors.Enjoy patio dining under our elm trees or cozy up to one of our two fireplaces in the cooler months.Please call Indigo Crow for Happy Hour reservations from 3-5pm.If you are unable to make a reservation during business hours online, we may have limited seating. Please call to make your reservation.505-898-7000
Le Vernon's Speakeasy est le seul bar de type clandestin au Nouveau-Mexique! Il propose des steaks et des fruits de mer exquis ainsi que de la cuisine américaine dans une superbe ambiance. La musique en direct, l'excellente nourriture et le service de qualité supérieure, de même que la nécessité d'avoir le «mot de passe», contribuent à créer une expérience incomparable.
Welcome to America’s most breathtaking dining experience!TEN 3 is perched atop the area’s distinct, burgeoning culinary landscape. Our menu features international, Mediterranean, New Mexican, and American dishes, all thoughtfully and responsibly prepared from scratch, emphasizing the unique flavors of the region, and locally sourced ingredients whenever possible. We strive for straightforward beauty in every dish with the hopes that each bite will create moments of communal joy you’ll want to return to time and time again.Although the alpine dining experience can present amazing opportunities to create lasting memories, weather can occasionally present unexpected challenges related to our remote tram access - please be patient with the rare and unavoidable delays or cancellations that may result due to high winds or adverse weather conditions.
L'abondante et magnifique région viticole californienne dans les hauteurs du nord-est. Bienvenue à « Savoy » ! Savoy Bar and Grill Albuquerque est un restaurant ensoleillé, sophistiqué mais sans prétention, qui vous propose une vaste gamme de vins exceptionnels. En pénétrant dans le spectaculaire hall d'entrée doté d'un haut plafond, vous serez ébloui par ce que vous retrouverez aux quatre coins de l'établissement. À l'est se trouve la salle de dégustation munie d'une baie vitrée translucide, remplie de fleurs fraîches et dont les murs sont ornés de porte-bouteilles en verre. À l'ouest, vous apercevrez le bar-salon menant à la terrasse couverte d'une vigne. Avec ses murs couleur beurre frais, le bois foncé, une photographie en noir et blanc d'une région viticole, la spacieuse et lumineuse salle à manger principale, à aire ouverte, crée une atmosphère élégante et étonnamment conviviale. La partie contemporaine et sombre de la pièce est compensée au cours de la journée avec une abondance de lumière naturelle provenant de grandes fenêtres et de trois puits de lumière positionnés stratégiquement. Le four est le point de mire culinaire durant les démonstrations en cuisine, durant lesquelles vous pourrez voir et humer le caneton rôti au citron et l'assiette de fruits de mer.
Discover Restaurant Forty Nine Forty, a sophisticated dining experience nestled in the heart of Corrales, New Mexico, where guests are treated to elevated American cuisine. Our incredibly talented executive chef presents a delectable array of unique dishes, showcasing his extensive culinary expertise and professional finesse.Whether you prefer the intimate ambiance of the dining room, the beautiful patio, or the charm of the marketplace, Restaurant Forty Nine Forty offers the ideal setting for any occasion.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
A unique Corrales restaurant atmosphere with cuisine steeped in multicultural history of New Mexico. You'll experience traditional Spanish, Mexican, and Native aspects in all our dishes! Great outdoor patio!