At Jazzboline (jazz-BOE-lynn), our goal is to create a memorable experience for our guests. Taking inspiration from different time frames and time zones, we have assembled a menu of variations and recreations of some of the classics of both modern and traditional cuisines and cocktails, as well as independently inspired creations of our own. Come one, come all, come together.Reservations can be made online, or over the phone at 716-839-2220. Tables are reserved for 2 hours for parties up to 4.Tables are reserved for 2.5 hours for parties of 5 or more.
"Wilkomen Schnitzel & Co.!" Arrêtez-vous pour profiter de notre authentique cuisine allemande-suisse! Ouvert du lundi au dimanche à partir de 16 heures. Venez profiter des spécialités traditionnelles suisse-allemandes telles que le weiner, labbe, le poulet et la perche schnitzel, une variété de saucisses, les côtelette de porc marinées, ainsi que le pain seigle et le pain noir. Les bretzels moelleux sont frais du jour et servis avec une bière crémeuse et sauce au fromage, ainsi qu'un trio de moutardes maison. L'alléchante sélection de plats d'accompagnement authentiques tels que des crêpes de pommes de terre, spaetzle et chou rouge aigre-doux sur crêpes de pommes de terre douces, salade de chou maison et les choux de Bruxelles caramélisées vous permettent de personnaliser votre repas. Le menu de bière de Schnitzel offre une vaste sélection de bières en fût artisanale sans oublier les bières allemandes, de Spaten à Franziskanner et tout ce qu'il y a entre les deux! Il y a même la bière de bouleau en fût. Ne manquez pas de de vous arrêter à ce restaurant!
The Grapevine would like to invite you to enjoy a casual upbeat dining experience while being surrounded by our saltwater aquariums, topless fish tank and our enclosed climate controlled Patio open all year!! Enjoy our unique dining experience by the Grapevine team of experts to make your dining experience like no other. The Grapevine's team of food, bar and beverage experts will take care of your entire experience from beginning to end with all the knowledge you could as for! The Grapevine is known for Twisted specialties. The Grapevine's Unique twist on a traditional food dish to make is like no other you've ever tasted ! We have it all from a full bar to salads, sandwiches, Angus burgers and main entrees. All hand crafted by our chef's then tasted and approved by our entire Grapevine Team!We have an entire Gluten free menu as well as a vegetarian menu with vegan options. Our Grapevine team can't wait to enjoy our unique dining experience with you soon!
Please call the restaurant for parties of 6 or more to make a reservation 716-688-8900The Oak Stave was founded in 2016 to serve as a gathering place for the hard-working men and women of their community. It's more than just a restaurant. It's a place where people are properly rewarded for a job well done.Check out our website for reservations at www.TheOakStave.com By itself, a stave is nothing more than a piece of wood. But together, staves make the barrel strong. They don’t get the attention that the whiskey in the barrel does, but they don’t need it, either.
Buffalo Chophouse is Western New York's premier steakhouse, serving only the finest USDA Prime steaks as well as a selection of fresh, succulent seafood. Located in the heart of Buffalo’s Theater District, we are in close proximity to Shea's PAC, the Convention Center, KeyBank Center, and all major downtown hotels. Buffalo Chophouse is the perfect place to begin or end your evening, celebrate a special occasion, or simply treat yourself to the most fabulous dining experience offered in the WNY area. Whether you prefer filet mignon, strip steaks, ribeye or lobster, our knowledgeable service staff and reputable kitchen team offer our guests an exclusive dining experience. Make a selection from our expansive wine cellar, sip on handcrafted cocktails prepared by our veteran bartenders, and be sure to indulge with a decadent dessert to conclude your memorable experience.Established in 2002, Buffalo Chophouse remains WNY's most dependable steakhouse for the ultimate dining experience.
Patina 250 vous propose une cuisine raffinée, éclectique, et avec une dévotion à la cuisson au feu de bois. Auparavant sous la charge de Delaware North, qui vient de célébrer son 100e anniversaire dans le secteur alimentaire, Patina 250 est maintenant exploité par sa nouvelle filiale : Patina Restaurant Group. Le Chef Homer Ford, de retour à Buffalo après plusieurs années à New York, a rassemblé les meilleurs ingrédients locaux afin de vous présenter de délicieuses petites assiettes; parfaites pour partager. Le restaurant est doté d'une ambiance décontractée et sophistiquée, semblable à celle d'un lounge, ainsi que de divers espaces pour profiter de petites bouchées, cocktails artisanaux ou encore un copieux repas. L'espace est composé de matériaux naturels et luxuriants, combinant ainsi chaleur et luxe.
Bacchus Wine Bar & Restaurant est situé dans le bâtiment historique Calumet au cœur du quartier des spectacles et du divertissement de Buffalo. Un menu de saison exalte les meilleurs ingrédients que proposent les fermes locales et régionales. Doté d'une carte des vins reconnue par la critique, ce restaurant à la fois élégant et décontracté a depuis toujours été considéré comme l'un des meilleurs de Buffalo.