Le restaurant The Cooperage, géré par des habitants de la région, est une rôtisserie de style américain proposant un menu varié comprenant des spécialités telles que du poulet lentement rôti à la broche, des steaks new-yorkais ainsi que des hamburgers signature. Vous pourrez également y déguster des plats plus équilibrés, notamment une sélection de salades préparées avec des produits bio et locaux.
Le restaurant The Cooperage est adapté aux familles avec des enfants et possède un grand bar doté de télévisions à écran plat. Il propose par ailleurs 12 bières pression, une sélection de 8 vins à la pression ainsi qu'une liste de cocktails primés.
Rooftop in Walnut Creek offers a stunning view of Mt. Diablo while providing creatively prepared new American cuisine. Owners Jim and Jennifer Telford, along with partner and Executive Chef Justine Kelly offers guests a beautiful outdoor lounge for dining out with friends. Besides the picturesque surroundings that also showcases downtown Walnut Creek, Rooftop has a living wall with lush greenery and water features. Guests can feast on black cod wrapped in a banana leaf with pea shoots, lamb meatballs or other flavorful plates. Delicious desserts, fresh salads and bar bites will also satisfy the appetite.
With mentions in publications like Diablo Magazine and California Home Design, Rooftop is a wonderful location for a business lunch or a romantic evening out with a date. It has a full bar and welcomes reservations.
Nul besoin d'être fervent yogi pour déguster un repas au True Food Kitchen. Il vous suffit d'aimer nourrir votre corps et ravir votre palais. S'inspirant des principes du régime anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un grand choix de plats végétaliens, végétariens, naturellement bio et sans gluten, ainsi que des préparations adaptées aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse conçue dans le souci de préserver votre bien-être, pour que vous puissiez vous sentir mieux et vivre plus longtemps tout en régalant vos papilles.
Le Forbes Mill Steakhouse propose la cuisine la plus raffinée, du steak Wagyu, du bœuf Angus de premier choix certifié, de fruits de mer frais de Hawaii, du homard australien, du poulet et bien plus encore. La cuisine est parfaitement accompagnée d'une carte des vins primée incluant des grands crus locaux, régionaux et mondiaux, soigneusement sélectionnés par le sommelier de l'établissement. Le personnel qualifié est entièrement à votre disposition pour vous faire vivre une expérience culinaire mémorable, partageant le même engagement envers la qualité et la passion pour vous offrir un bon service. Asseyez-vous, détendez-vous et profitez d'un moment exceptionnel dans un steakhouse.
Featuring plant based ingredients, elevated cooking techniques, a creative beverage list and a colorful ambiance with indoor and outdoor seating. Blossom & Root is the Tri-Valley dining destination for anyone curious about - or naturally inclined towards contemporary vegan fare with an "Eat Local" emphasis. Private dining is available. The pretty space is full of blue patterns and hues, with lots of plants (decorative and possibly edible). Featuring just as creative of a bar program as menu. Joe Steiner has elevated the bar program to match our eclectic menu by Chef Chris Johnson. Together the team puts out beautiful food and beverages not to be missed.
Prime Rib at The Garden stands as the premier dining destination in the Bay Area. Nestled in the stylish and walkable downtown Walnut Creek, we are celebrated for our distinctive service and exquisite offerings of prime rib and seafood. Whether you're enjoying the view from our garden terrace or relaxing in one of our private rooms, a superb dining experience awaits. We extend a warm welcome to friends, families, and loyal patrons alike, offering superb cuts of prime rib, fresh seafood, and a selection of classic cocktails and wines.
Le The Park Bistro & Bar propose uniquement les produits bio locaux les plus frais qui soient ainsi que des viandes naturelles et des poissons pêchés à la ligne. Le chef exécutif Adam Carpenter a inventé un menu accessible, mais inventif, présentant une cuisine américaine agrémentée d'une touche française. En raison de leur haute qualité et de leurs bénéfices pour la santé, de nombreux plats élèvent la cuisine réconfortante à un autre niveau. En outre, le restaurant, baigné de la lumière naturelle de la fontaine intérieure romantique, dispose d'alcôves intimes, d'une grande table ainsi que de coins repas privés à usages multiples. Le sol rustique en pierres, les tables en bois naturel, les sièges en cuir et le programme artistique original créent un espace chaleureux et accueillant, magnifique et exaltant, où vous vivrez l'expérience culinaire la plus merveilleuse de Lafayette. Le Park Bar donne sur le patio récemment rénové avec une terrasse adjacente agrémentée de 2 foyers extérieurs, offrant à la fois la possibilité de prendre un repas et de se détendre dans le coin salon décontracté toute l'année. Le Park Bar vous proposera des plats de bar traditionnels, une sélection de bières artisanales, des vins au verre et des cocktails classiques.
Featuring signature dishes like WOOD-SMOKED PRIME RIB, PRIME NY STRIP and our FRESH FISH OF THE DAY. Begin your meal with CRAFT COCKTAILS & HIGHLY-ACCLAIMED WINES plus a wide range of starters including fresh Royal Miyagi Oysters. Explore our RARE WINE & SPIRITS SHOP to discover exceptional wines and spirits sourced from renowned vineyards and distilleries. Retail bottle purchases may be enjoyed with your meal ($25 corkage). Seating options include: GARDEN PATIO, BAR & LOUNGE, and of course our warm & comfortable DINING ROOM.
We are so excited to have the opportunity to bring authentic BBQ to Northern California. Our goal at Sauced is to provide excellent food with unmatched southern charm and ambiance. Axe cages, crafted cocktails, 25 plus beers on tap, 200 whiskeys, bourbons, scotches or ryes and of course our award winning bbq will surely get you Sauced. For axe throwing reservations please visit www.saucedbbqandspirits.com.
For day of reservations for parties of 7+ please call us at 925-272-0445.For party sizes of 1-6 you can walk in and dine with us at your leisure -- no reservation is required.Hazy is a locally owned and operated restaurant that was created for families and large groups to casually gather over great food and drinks. While we are a fast casual (order at the counter) restaurant, we offer an elevated experience with 36 taps, a full bar, top of the line stemware and frozen beer glasses.Upon arrival, please see a manager who will seat you. You can then return to the counter to order for your group either individually or family style!2022 & 2023 Best Barbecue in the East Bay by Diablo Magazine. Our barbecue technique parallels Texas style; smoked meats with signature dry rubs over oak wood fires. We also offer a variety of delicious salads, fresh vegetable sides and many unique options for all ages, diets and lifestyles. We offer catering services throughout the entire Bay Area.