Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants asiatiques (sud-est) à East Village

Prix
Quartiers
Quartiers
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

6 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Twin Tails
4.7
Exceptionnel(129)
Prix : cher
• Southeast asian • Upper West Side
Réservé 115 fois aujourd'hui
Quality Branded's new Southeast Asian restaurant, focused on the cuisines of Thailand and Vietnam. Now open in Columbus Circle!
Photo du restaurant Pig and Khao - LES
4.8
Exceptionnel(1427)
Prix : cher
• Southeast asian • Lower East Side
Réservé 41 fois aujourd'hui
Le chef cuisinier Leah Cohen's vous accueille dans son établissement Pig and Khao (68 Clinton Street) sur le Lower East Side. La cuisine inspirée de l'Asie du Sud-Est offre une variété d'influences thaïlandaises et filipino au menu, y compris les pâtes croustillantes et la salade de mangue marinées (jarret de porc cuit à la sauce de soja et cinq épices garnies de coriandre, d’ail croustillant servie avec une sauce aigre-douce dont la famille a le secret), la salade de porc grillé et de choux Bruxelles (sauce de poisson avec citron, échalote, ail et riz croustillant de chili, échalote, herbes et riz grillé), poitrine de porc grillée (grains de poivre Szechuan, vinaigre de coco, sauce soja, feuilles de laurier, ail croustillant, échalote et oeufs de caille bouillis). Le menu de boissons vous offre des bières en cannettes en allant vers de plus larges bières servies suivant le style de Hong Kong (vous buvez dans des petits bols), des cocktails de vin et une pression libre-service située dans la cour arrière.
Photo du restaurant Pig and Khao - UWS
4.6
Exceptionnel(18)
Prix : raisonnable
• Southeast asian • Upper West Side
Réservé 41 fois aujourd'hui
Opening December 4th!We are opening December 4th and will start taking reservations December 10th. The exciting follow-up to LES favorite Pig & Khao from Chef Leah Cohen (Top Chef Alum, judge on Beat Bobby Flay). Whether you're going to the Museum of Natural History, a show at the Beacon Theater, or looking for a new neighborhood spot, we've got you covered! Our menu is full of flavor and fun -- both the food and the drinks. Come in for our famous Sizzling Sisig and Coconut Rice or try something new from our Roteria! We're excited to be a part of the Upper West Side neighborhood.
Photo du restaurant Ma-Dé
4.4
Génial(5)
Prix : très cher
• Southeast asian • NoLita
Réservé 1 fois aujourd'hui
Cédric and Ochi Vongerichten, the power couple behind the two popular NYC restaurants Wayan and Ma•dé, are thrilled to introduce a beloved form of dining from Indonesia to their second popular restaurant Ma•dé Padang style dining.Originating in the coastal Indonesian province of West Sumatra, Padang style of dining isomnipresent in cities across Indonesia and in neighboring countries such as Malaysia andSingapore. Various dishes are served family-style all at once, often on a long table, to be sharedcommunally and eaten with the hands, although the use of a fork and spoon is acceptable aswell. Influenced by Indian and Middle Eastern cuisine, Padang dishes consist of three mainelements: gulai (curry), lado (chili pepper), and bareh (rice), and often uses coconut milk andspicy chili, creating a symphony of bold flavors. All spreads contain a main protein, rice, andaccompanying vegetable and meat/egg/seafood dishes.
Photo du restaurant Lula Mae
4.8
Exceptionnel(5)
Prix : cher
• Southeast asian • Fort Greene
Réservé 2 fois aujourd'hui
Hospitality gurus Chef Dan San and Roof Alexander bring an elevated experience of Southeast Asian American sharable plates with an Old World style cocktail bar to Clinton Hill Brooklyn. Come for the food and drinks and stay for the hidden lounge in the back. WALK-IN'S accepted. We keep a limited amount of tables and the bar for walk-in guests.
Photo du restaurant Anjappar Chettinad
4.2
Génial(14)
Prix : raisonnable
• Southeast asian • Murray Hill
Réservé 11 fois aujourd'hui
Established in Chennai, India in the year 1964, Anjappar is the pioneer in bringing the food of the famed Chettiars to the people around the world. Over the years, they mastered the art of using spice to give one's taste buds the best food experience.With more than 55 years of experience and 30 branches to date including Canada, Singapore, Malaysia, Dubai and Chennai, India, Anjappar is spreading its wings to give customers a unique dining experience. Freshly prepared dishes products with secret home ground recipes bring the food lovers unique dishes like Crab Masala, Dindigul Samba Biriyani & Kothu Parotta. Come visit the newly renovated & Michelin rated Anjappar in NYC for a amazing dining experience.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable