Inspired by the parrillas of his native Argentina and the hip enclaves of contemporary Buenos Aires, Chef Javier Bardauil brings the art of live-fire cooking to Detroit at BARDA — a modern steakhouse where ancestral traditions meet out-of-this-world innovation. The BARDA kitchen relies solely on a wood-burning grill and oven, ensuring that every dish is either flame-cooked, fire-kissed, or served raw, showcasing premium cuts of meat and high-quality seafood and vegetables prepared to highlight their natural flavors. The thoughtfully curated South American wine list and playful cocktail menu provide artful balance to the fire-infused cuisine. Recognized as a James Beard Award finalist for Best New Restaurant in 2022, Barda invites you to experience the depth and warmth that only live-fire cooking can offer, in a futuristic space unlike any other restaurant in America.
Puma brings the energetic pulse of South American street life to a revitalized corner of Detroit's Core City. Housed in a transformed car wash, Chef Javier Bardauil ignites the space with fire, music, and the bold flavors of South American street food. With a full bar and live DJ sets delivered through a custom-designed sound system, Puma turns a quiet corner of Detroit into a gathering place where the lines between dining and celebration blur, inviting you to be part of the lively rhythm. Whether you're stopping by for a quick bite or settling in for a night of Latin house music and big flavors, Puma welcomes you to join the party.
Texas de Brazil propose une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec le bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix et qui comprend des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des œnophiles de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre expérience culinaire avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.