A new concept created by Chef Royce. It's soul food restaurant offering an elevated experience. We are located in the historic Lincoln Park neighborhood of Chicago. Join us for lunch and dinner Tuesday-Saturday, and brunch on Sunday. If you don't see the seat you want available online, please give us a call. We will be happy to make you a reservation.
With its East Coast-inspired “old-school casual ” design and menu, Hudson House offers straightforward, timeless American dishes for lunch and dinner. Oysters are flown in daily and are best paired with their legendary “World’s Coldest Martinis."
The Lake House Bar and Grill is your destination for great dining with family, friends and co-workers. We are a hidden gem in the White Rock Lake area featuring delicious fresh seafood and American cuisine made from scratch. We are open seven days a week providing an array of specials for those looking for the freshest seafood and the perfect happy hour. Our food is outstanding, our kids menu takes care of the little ones and our pet-friendly patio is perfect for relaxing with man’s best friend. Come try one of our nightly food specials that features Chef Rays true talents or for Saturday or Sunday Brunch.
Chef Tiffany Derry and her cofounder, Tom Foley, invite you to join our Table and enjoy new flavors as well as taste the flavors that spark memories. At Roots Southern Table, a James Beard Finalist for Best New Restaurant and Best Chef, Texas, you will enjoy true Southern hospitality. From our Cast Iron Cornbread to My Mother's Gumbo, Roots pays homage to the way Chef Tiffany grew up eating in the South. Come visit, "kick off your shoes," relax with one of our Signature Cocktails and Zero-proof Cocktails, and enjoy taste the love in every dish. Welcome to Roots Southern Table!
*We encourage all guests to plan ahead for parking to ensure your reservation time is met.*We have a 15-minute grace period. If you will be arriving later than the grace period, please message us on OpenTable or your reservation will be cancelled. *All dining experiences are limited to 90 minutes to accommodate all reservations.*We accept reservations for up to 8 guests. *All parties of 9+ can visit www.fixinssoulkitchencatering.com to fill out an inquiry form for large parties. We will be in touch between 24 to 48 hours with further details.*Each reservation is treated separately. We cannot guarantee nearby seating for separate reservations.*We ask that your full party be present in order to be seated.*An automatic 20% service charge is included for all parties of 6+ w/ the option to split checks up to 3 times, max.
Vous servir la meilleure qualité de bœuf du Texas est l'objectif principal du Y.O. Ranch Steakhouse, mais il est aussi reconnu pour sa vaste sélection de gibiers sauvages élevés en liberté dans son ranch de 48 000 acres situé près de la région de Kerrville au Texas.
Pour ceux qui sont d'humeur à essayer quelque chose qui sort de l'ordinaire, le Y.O. vous propose du chevreuil, du wapiti, du sanglier, des volailles et leur plat signature,le filet mignon buffalo.
Le bœuf servi au Y.O. est en grande partie du bœuf Black Angus local, et les coupes sont réalisées sur place au moyen d'une méthode très similaire à celle que les fermiers utilisaient il y a plus de 125 ans.
La salle à manger privée du Y.O. Steakhouse, le bar et les salles de réception peuvent accueillir des groupes allant de 20 à 300 personnes pour des réunions d'affaires ou simplement pour célébrer, le jour ou la nuit. Vivez une expérience culinaire texane unique et mémorable avec un service et une nourriture de haute qualité.
Venez, mangez,buvez... et détendez votre « soul ».
L'Alligator Soul est un superbe restaurant raffiné et sans prétention.
Il possède un bar à service complet ainsi qu'un lounge avec une cheminée romantique, où vous pourrez vous détendre et prendre un cocktail avant de souper ou un dessert à la fin de votre repas.
L'esprit du restaurant est le suivant : dès que vous passez la porte, et jusqu'à votre départ... ce moment est fait pour vous !
L'équipe est fière de l'attention qu'elle porte à chacun de ses clients, de l'ambiance qu'elle propose, et bien sûr de la qualité que vous retrouverez dans chaque plat.
Le restaurant saura s'adapter à vos allergies alimentaires ou à votre régime particulier, que vous soyez végétarien ou végétalien.
Situé dans l'historique Boyd Hotel, le Local propose un menu haut de gamme américain moderne. La cuisine évolue avec les saisons, est épurée et est exécutée avec précision. Le restaurant utilise des ingrédients les plus frais et de la plus haute qualité, comme les viandes du Niman Ranch et des fruits de mer Connolly à Boston. Le Local prépare entièrement sur place les pains qui accompagnent la plupart des plats, de même que tous les desserts, y compris les sorbets et les glaces. Jamais trop lourds, les plats sont novateurs, mais classiques, simples et raffinés.
The recipes served all have been passed down by her mother to daughter for generations. Angel, Jordyn's daughter, is dedicated to providing her customers with delicious food, made from scratch daily. She uses only the freshest ingredients and takes pride providing customers with quality service and ensuring that all dishes served are prepared with care and love. We are committed to making the best soul food around, with only the freshest ingredients and the highest level of service. Providing great food served to our guests with dignity, respect, and compassion while working hard to provide an experience they will never forget. Our grilled salmon is the best you'll ever have, while our fried chicken is so crunchy and delicious that you'll want to order some to-go! Our smothered wings are made of only the finest cuts of chicken, and our pork chops are full of flavor. We also offer delicious catfish and much more.We have a passion for what we do, and we do it w