Art and Soul sert une cuisine simple et honnête qui reflète une dévotion à la qualité et la responsabilité, réalisé grâce à une étroite collaboration avec des fermiers, des artisans et des producteurs qui fournissent des produits durables, dans la mesure du possible.
Mené par le chef exécutif Douglas Alexander, Art and Soul est imbibé d'un authentique esprit du Sud chaleureux et accueillant. Des éléments amusants régionaux tels que des signes de ferme peintes à la main et de l'art artisanat traditionnel rendent hommage aux influences régionales du D.C. En cas de beau temps, installez-vous sur la grande terrasse en avant et dégustez un repas fait au feu de bois au plein air.
The Jewel of the South-Side. A NOLA inspired Bar & Eatery, fusing the vibrancy, craic and soul of Southern & Irish Hospitality. Perfect for any KREWE gathering. As they would say in New Orleans, 'Pass a Good Time' in our venue and soak up the atmosphere. Our Menu, created after a fun filled trip to New Orleans, takes inspiration from the flavour of Cajun Creole Cuisine while locally sourcing ingredients. So Round up your Krewe and 'Laissez les bon temps rouler'. Let the good times roll!
Krewe is a brand new New Orleans Louisiana (NOLA) inspired bar and eatery located on Capel Street in Dublin city centre bringing the dirty south to the Northside. Here at Krewe we are all about fusing the vibrancy, craic and soul of Southern & Irish hospitality. Perfect for any Krewe gathering.As they would say in New Orleans, 'Pass a Good Time' in our venue and soak up the atmosphere. Our Menu, created after a fun filled trip to New Orleans, takes inspiration from the flavour of Cajun Creole Cuisine while locally sourcing ingredients.So Round up your Krewe and 'Laissez les bon temps rouler'. Let the good times roll!
*We encourage all guests to plan ahead for parking to ensure your reservation time is met.*We have a 15-minute grace period. If you will be arriving later than the grace period, please message us on OpenTable or your reservation will be cancelled. *All dining experiences are limited to 90 minutes to accommodate all reservations.*We accept reservations for up to 8 guests. *All parties of 9+ can visit www.fixinssoulkitchencatering.com to fill out an inquiry form for large parties. We will be in touch between 24 to 48 hours with further details.*Each reservation is treated separately. We cannot guarantee nearby seating for separate reservations.*We ask that your full party be present in order to be seated.*An automatic 20% service charge is included for all parties of 6+ w/ the option to split checks up to 3 times, max.
Discover Soul Mama, an immersive dining & music experience blending the vibrant culinary traditions of Africa, the Caribbean and South America. Listed in the Evening Standard’s "Top Restaurants to Look Forward to in 2024," Launched by acclaimed musician and broadcaster YolanDa Brown OBE DL with music manager and creative entrepreneur Adetokunbo “T” Oyelola, Soul Mama is not just a restaurant but a celebration of music and food. Through a record-breaking crowdfunding campaign, Soul Mama became a Guinness World Record Holder as the largest Kickstarter-funded restaurant globally.Under the inspired direction of Executive Chef Aleandro Brown, Soul Mama’s menu celebrates a rich fusion of flavours that transports diners on a culinary journey. His passion for cooking was cultivated in Jamaica, learning from Grandma's kitchen. He has honed his expertise across prestigious kitchens, from The Ritz to Gordon Ramsay's establishments. Join us on a live music night or for an intimate dinner.
Venez, mangez,buvez... et détendez votre « soul ».
L'Alligator Soul est un superbe restaurant raffiné et sans prétention.
Il possède un bar à service complet ainsi qu'un lounge avec une cheminée romantique, où vous pourrez vous détendre et prendre un cocktail avant de souper ou un dessert à la fin de votre repas.
L'esprit du restaurant est le suivant : dès que vous passez la porte, et jusqu'à votre départ... ce moment est fait pour vous !
L'équipe est fière de l'attention qu'elle porte à chacun de ses clients, de l'ambiance qu'elle propose, et bien sûr de la qualité que vous retrouverez dans chaque plat.
Le restaurant saura s'adapter à vos allergies alimentaires ou à votre régime particulier, que vous soyez végétarien ou végétalien.
Our Rathmines Elephant & Castle has become a staple venue over the last two years, right in the heart of Rathmines Village. The signature white facade from Temple Bar has been replicated, bringing new life to this previously quiet corner of Rathmines village. being the second location of the E&C family we have served over thousands of many happy guests. Service, great food and comfortable dining experience is our number one priority. The menu will feature the same great dishes that make Elephant & Castle a firm favourite. From the fluffy omelettes, and juicy burgers, and, of course, those crispy, spicy wings. We’re focusing on friendly, laid-back service; tasty as ever food and a relaxed atmosphere - everything Elephant & Castle lovers have come to expect from a visit to our place. The 110-seater restaurant is spacious and bright, with large windows looking out onto buzzing Rathmines. Comfy booths and oak clad walls with black and white images from E&C’s native New York City.
WELCOME TO FIXINSFixins is a full service soul food restaurant that celebrates the history and traditions of African American culture in an inclusive environment that welcomes everyone! We’re located in the historic Oak Park neighborhood of Sacramento California in the 40 Acres Cultural complex at the corner of Broadway and 35th Street.
Le Soul Cafe offre un menu moderne du sud-ouest américain fait à partir d'ingrédients régionaux. Le restaurant propose de tout : des fruits de mer, des filets, des pâtes et des pizzas pour n'en nommer que qulques-uns. Il peut répondre à des diètes spéciales et sert aussi des plats sans gluten. Le chef change le menu du souper tous les soirs. Certains soirs de la semaine, vous pourrez y danser au son de la musique live. Le Soul vous accueille pour le déjeuner et a un menu du jour pour le dîner. Le menu est composé de plats maison que le chef prépare sur commande. Le petit déjeuner est servi jusqu'à 14h le dimanche. L'établissement est reconnu pour son Green Chili de porc et, chaque fin de semaine, il propose la crêpe spéciale du jour, telle que la crêpe au citron confit et à la ricotta. MIAM! MIAM!