Step into a warm and inviting atmosphere where you can enjoy authentic Neapolitan pizza crafted with naturally fermented dough and the finest ingredients. Adhering to the strict standards of Vera Pizza Napoletana, our pizzas are baked in a traditional wood-fired oven, delivering a true taste of Italy. Paired with an extensive selection of fine wines, Napolita provides a dining experience that celebrates the rich flavors of Italian cuisine in the heart of Northbrook.At the heart of Napolita is Chef Nick Alvarez, whose dedication to culinary excellence has been instrumental in shaping our menu. With a deep respect for traditional Italian techniques and a creative approach to flavors, Chef Alvarez crafts each dish with care, using only the finest ingredients.
Le Maggiano's - Old Orchard est situé dans le centre commercial Westfield Old Orchard, à proximité de l'autoroute Edens Expressway ainsi que de la rue Golf Road. Il est facilement accessible depuis le centre commercial Edens Plaza et le Double Tree Hotel. Pouvant accueillir 350 personnes, la salle à manger du Maggiano's est l'endroit idéal pour votre prochain dîner ou souper, pour organiser une fête prénatale ou pour un rendez-vous avec un client important.
Le restaurant espère vous voir bientôt dans ses locaux que ce soit pour une réunion d'affaires ou un repas en famille.
Inspiré par ses voyages et sa passion pour la culture italienne, le chef exécutif Mychael Bonner a créé un large menu de cuisine italienne en utilisant les ingrédients les plus frais. Dégustez les saveurs intenses des pizzas et pâtes faites à main, ainsi que des biftecks de première qualité et des plats de poisson frais.
Le cadre rustique et décontracté de 622 mètres carrés vibre avec énergie. Soupez aux tables en bois naturel récupéré dans une salle qui accueille jusqu'à 175 personnes, entourée de bois foncé apaisant et des briques et des poutres exposées, à l'éclairage tamisé et aux accents couleur chocolat et caramel subtiles.
Toujours parmi les meilleurs restaurants italien de Chicago depuis plus de 25 ans, le Carlucci a remporté plusieurs prix dont « OpenTable 2014 Diner's Choice », « The Achievement American Culinary Federation of Excellence » et « DiRona & Silver Plate Winner & Perennial Critics Choice Award » par le Chicago Magazine. Allez faire l'expérience de l'ambiance gracieuse de leurs salles à manger décorées de nappes de lin blanc, de magnifiques peintures murales et de riches boiseries. Servi avec une précision extrême par le personnel chevronné, le menu est tout aussi généreux que vous y soyez pour un dîner d'affaires ou un souper entre amis. Les légumes verts, les sauces mijotés, les pâtes « al dente » et les plats principaux célèbrent les saveurs qu'incarnent les traditions italiennes. Agrémentez votre repas avec la sélection de vins primée du Carlucci et reconnu par le Wine Spectator avec choix provenant de l'Italie et des plus beaux vignobles de la Californie. Avec la proximité du théâtre et du quartier en plein essor de Rosemont, le restaurant est très bien situé à Chicago. L'expérience acquise par le Carlucci vous permettra de vivre une expérience culinaire hors du commun.
Thank you for choosing SLYCE, where pizza is our passion. We have perfected the art of coal fired cooking; imparting a unique flavor profile into our artisanal pizzas, small plates, salads, sandwiches and more. We choose the best quality ingredients to showcase our curated menu; importing from around the world. Our menu is paired with an elevated level of service to provide a memorable dining experience.
Thank you for choosing SLYCE, where pizza is our passion. We have preserved the art of making hand crafted artisanal coal fired pizzas. Our mission is simple: Have a simple menu that allows us to focus special attention to every ingredient that comes into our building. We choose and use the best quality ingredients possible. We do not believe in premade, mass produced food. We source locally grown or raised products whenever possible and use one of the cleanest natural burning resources to heat our ovens. At SLYCE less is more, as our fresh ingredients are delicately placed, not piled on, to create a perfectly balanced pie. Our dough is made in house daily, hand stretched to order, and baked next to a burning pile of coal giving it a thin, bubbly crust with charred edges and leopard spotting on the bottom. So sit back and relax, as we hand craft you one of your favorite, perfectly charred pies.
La Zingara Trattoria is one of the most iconic Italian restaurants in the area. Serving authentic italian food in the Chicago NW area for the last 25 years. Family traditions are our inspiration. Please make us part of yours!