Vasco and Piero opened the restaurant in 1971. Vasco and Piero created the restaurant out of a passion for good, uncomplicated Italian food. The making of fresh pasta on the premises has always been a priority. From the outset, the menu changed twice a day, a tradition which still continues.Vasco was born in Umbria and as a result of this many foods are sourced direct from farmers in this region. Particular favourites are truffles, wild mushrooms, seasoned cheeses and cured meats such as lombetto and capocollo. We only use the best quality extra virgin olive oil mainly from Umbria, Central Italy.Many of our hams & salames such as Lombetto (a cured loin of pork) are imported from local Umbrian farms.When in season, we import black & white truffles from hunters around the hills of Umbria.Our balsamic vinegar is from Modena. We use Maldon sea salt with pure flaky crystals.
Set in sophisticated yet relaxing interiors using light colours alongside huge expanses of light grey Italian marble, San Carlo Cicchetti reinterprets the delightful Venetian culinary custom of cicchetti – delicious small plate dishes to share or eat alone, enjoyed with a beer or glass of wine.
Each season Cicchetti launches a new, expertly crafted menu. While still retaining the favourites, the new dishes will feature the freshest and best seasonal ingredients sourced from markets in Milan.
With an Italian Chairman, Italian director, Italian chefs, Cicchetti is an authentic Italian restaurant.
Dear Jackie is a destination for Italian opulence, refined dining and night time glamour. Seductive Murano lighting, red silk walls and plush booths create a sense of discreet intimacy and an atmosphere that is part dolce vita elegance, part disco fabulous. Open for dinner, the menu is a love letter to modern Italian gastronomy - featuring superior pasta dishes and reimagined Italian classics, as well as an extensive list of exquisite wines.
L'Al Duca a été ouvert en 1999 par le leader en restauration Claudio Pulze. En tant que membre du groupe de restaurants « Cuisine Collection » de Pulze, l'Al Duca reste l'un des restaurants les plus populaires du quartier londonien de St. James et ses clients y sont très fidèles. Ce restaurant sert une cuisine italienne moderne et se concentre fortement à faire ressortir les meilleurs éléments de l'une des régions gastronomiques les plus acclamées du monde. Le menu du Al Duca insiste sur l'utilisation d'ingrédients frais et simples, habilement combinés pour faire ressortir le meilleur d'un large éventail de mets traditionnels, offerts à la fois dans un style classique et avec une nouvelle touche. Il suit la philosophie de Pulze qui est de proposer une bonne nourriture italienne à un prix raisonnable.
Bar Jackie is the little sister of Dear Jackie. Our all-day street level café bar and terrace pays tribute to the legendary and flamboyant Jackies of our past, present and future. Everybody has their Jackie: a personal icon that embodies fun, fabulousness and joy. The vibrantly decorated dining bar serves breakfast, coffees and cornetti, weekend brunch, aperitivo classics such as Pinsa Romana, arancini and antipasti as well as negronis, vermouths and homemade gelati.
Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!
Pour des pizzas vraiment haut de gamme à Mayfair, vous ne pouvez pas passer à côté de ce petit bijou sur Mount Street. Situé dans un grand bâtiment victorien, le Delfinos est une pizzeria surprenante qui l'est tout autant pour les pâtes, où il est possible d'être vu par une multitude de gens. Aussi, en étant tout près de Buckingham Palace et du Green Park, l'endroit est toujours rempli d'une foule éclectique d'employés de bureau, de touristes et d'aventuriers gustatifs en pause de magasinage. La cuisine du Delfinos offre une variété de pizzas, de pâtes et de viandes, et les favoris incluent: la pizza Piemontese avec des tomates, la mozzarella et bresaola, les pâtes "Fregole Sardian" aux palourdes, radicchio, tomates cerises et piment; et le steak de thon grillé servi avec des dattes, des graines de céleri, vinaigre de miel et menthe fraîche.
Le charme du Daphne's ne réside pas uniquement dans sa cuisine de saison, mais aussi dans sa chaleur naturelle et son charme italien sobre. L'élégante véranda du Daphne's peut accueillir jusqu'à 40 personnes pour un dîner ou un souper privé, ainsi que des mariages ou des cérémonies civiles. En été, cette véranda lumineuse donne la sensation de prendre son repas en plein air. En hiver, un feu ardent dans son foyer ouvert la transforme en un refuge intimiste.
Situé à Brompton Cross entre Chelsea et South Kensington, c'est l'endroit idéal pour dîner après avoir fait les magasins dans les environs de Knightsbridge ou de King's Road. Le musée d'histoire naturelle, le Science Museum, le Victoria and Albert Museum, le Royal Albert Hall, le Cadogan Hall et le Royal Court Theatre se trouvent également à proximité.
Norma is a contemporary and vibrant restaurant, inspired by the food and culture of Sicily with particular emphasis on the Moorish influences of the island’s cuisine.Norma embodies the celebrated old-school Italian hospitality and charm, taking inspiration from the grand café culture found in Sicily. Set across three floors of a characterful townhouse on Charlotte Street in London’s Fitzrovia, the first two floors are dedicated to the restaurant, with the top floor a private dining space.
Located just steps away from Sanderson’s iconic lobby and just off the legendary Long Bar. The Restaurant at Sanderson blends visionary design with an exceptional seasonal menu and artisanal cocktails from the Long Bar. Staying true to the Sicilian style of cooking, our Executive Chef Daniele Zaffora and his team have curated simple yet delicious dishes using combination of fresh, high-quality and locally sourced ingredients that are subtly seasoned and spiced.This is the perfect place to get together with your friends, family and loved one's and satisfy your hunger the Italian way.