Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
• Sicilian • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Réservé 14 fois aujourd'hui
Une visite à Della Terra est comme marcher dans une « trattoria » toscane familière - confortable, conviviale, mais ô combien élégante. Vous êtes immédiatement enveloppé par l'éclairage chaleureux et les odeurs accueillantes émanant du four à bois dans lequel la pizza à la recette secrète est en train de cuire. On vous salue à la porte avec un plaisir évident, de la musique douce joue en fond et des serveurs expérimentés s'occupent de chacun de vos besoins. Vous êtes comme chez vous. Le décor est un mélange unique de la sophistication new-yorkaise et du style décontracté californien : simple, confortable, luxueux. Vous êtes entouré par une somptueuse boiserie sombre, d'un mur de briques rouge vif et de merveilleuses décorations en fer forgé sous un magnifique plafond voûté. Si vous préférez rester parmi les fleurs et les plantes grimpantes en plein air, la terrasse vous fera profiter des après-midi ou des soirées de Los Angeles et vous fournira l'expérience rafraîchissante d'un jardin de villa de campagne. La toile parfaite pour un repas parfait ...
L'Il Fornaio vous propose un voyage culinaire en Italie. Tôt le matin, un pain rustique croustillant sorti du four et des effluves d'expresso frais s'offrent à vous. Les pâtes et les sauces hautes en saveurs mijotent à l'heure du dîner et du souper tandis que les viandes et les légumes rôtissent sur des braises. Les bouteilles de vins issues de petits domaines viticoles régionaux accompagnent les plats réalisés selon les principes culinaires des chefs, ménagères et boulangers italiens. En italien, « Il Fornaio » veut dire « le boulanger ». Ce restaurant primé propose des mets authentiques et des repas italiens hors du commun. Vous pourrez y déguster des spécialités telles que des viandes, des volailles, des volailles et du gibier grillés et rôtis au feu de bois, des pâtes faites à la main, des salades et des soupes fraîchement préparées, des pizzas cuites dans un four au bois de chêne, un grand choix de desserts ainsi que du pain frais préparé chaque jour sur place. En 2007, l'établissement Il Fornaio a gagné le prix d'excellence de Wine Spectator.
n10 is a contemporary Italian restaurant, with a multi-regional seasonal flair. Our modern space is slick with an intimate yet fun vibe, and an inviting indoor-outdoor atmosphere. Our exquisitely unique, upmarket menu is the result of the experience and passion of our Italian chef, that blend his gastronomic culture and wide experience with passion to create a harmonious synthesis with his recipes.
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Dina and Steve Samson are on the Westside with Superfine Playa - a California osteria serving light and bright Italian highlighting fresh, local produce and true California vibes. Located at Silicon Beach’s Runway Playa Vista, the duo will offer a full-service dining experience, opening with dinner and weekend brunch. Superfine Playa features house-made pastas, wood-grilled meats and fish, and dishes highlighting seasonal produce. There is also a full-service bar with craft cocktails and a curated wine list, which focuses on family growers and winemakers. We are open daily for happy hour and dinner and brunch on weekends. Soon, we will also serve a hybrid NY and Neapolitan-style pizza made famous by Steve at Superfine Pizza in Downtown LA.
As the namesake neighborhood restaurant of our hotel, Per L'Ora thoughtfully expresses LA culture and lifestyle through reimagined flavors of coastal Italy.
Meet Chef Sandro Oliverio of Il Nido "The Nest", hailing from the picturesque region of Calabria, Italy, and the creative genius behind our menu. Indulge in his exquisite signature homemade pasta dishes that have been handed down from his family through generations like, Homemade Tagliatelle with Black Truffle Sauce and Homemade Spaghetti Cacio e Pepe. We're conveniently located just 2 blocks west of the Sherman Oaks Galleria on Ventura Blvd. Our restaurant's atmosphere is a delightful blend of warmth, artistry, and romance, with a candlelit ambiance that sets the perfect stage for a memorable dining experience. Join us and savor the flavors of Italy in a setting crafted with love and passion by Chef Sandro.*.FREE VALIDATED PARKING AT 15456 VENTURA BLVD LOT MON-FRI 4:30PM ONWARD. STREET PARKING AVAILABLE ALL OTHER TIMES