Zio Peppe is where tradition meets innovation, serious collides with playful, and gourmet converges with casual. Zio Peppe means “Uncle Joe’ in Italian, and just like a beloved “funcle” – a fun uncle, Zio Peppe will make sure all are welcome, and everybody is having a good time.Zio Peppe is a collaboration between Chef Devon Sanner and Chef Mat Cable. Our menu is anchored in Italian-American classics of pizza and pasta, but draws heavy influence from the foods and flavor profiles of Tucson and the Sonoran region.Sanner joins forces with Cable after having cooked under Tucson culinary legend Janos Wilder for the past 15 years, serving as chef at Janos, JBAR, Downtown + Cocktails, and The Carriage House.Zio Peppe, which means “Uncle Joe” in Italian, is in part a tribute to Cable’s uncle, Joe Sottosanti, who opened Tucson’s first Sicilian pizza place, Tesseo’s Pizzeria, nearly 50 years ago.
Take Out available for pick up call 520-790-4702. Mon-Sat 11-7:30, Sun Noon -7:30.Delivery available thru DoorDash and Postmates.A Family Tradition since 1956. Homemade pastas and aged sauces offer a traditional Italian flavor. The menu offers a wide range of Italian favorites from lasagna, eggplant parmigiana, manicotti, canneloni, chicken, veal, shrimp, pizzas and our signature pasta dish Joe's Special. Soup and Salad bar available for all meals. Full Bar. Lunch Special, Mon-Sat, 11-2 Soup Salad and Pasta Bar. Early Evenings and Happy Hour 3-6 pm. The decor of the restaurant features hand-painted murals from the 1950's and 1970's .
Une interprétation moderne de la cuisine italienne traditionnelle. North Italia est notre lettre d'amour à l'Italie, un endroit qui vous donnera l'impression d'avoir trouvé un trésor culinaire caché pendant une promenade dans une petite ruelle charmante. Depuis son ouverture il y a une dizaine d'années, North Italia a perfectionné l'art de créer des pâtes et des pizzas faites à la main. Chaque jour, les chefs préparent des strozzapreti aux épinards de Bloomsdale ou des rubans souples de tagliatelle pour la bolognaise, le tout fait à partir de zéro. La pizza est une révélation : un centre aéré et légèrement moelleux entouré d'une croûte parfaitement croustillante. Dans l'esprit des tavernas italiennes, North est l'endroit idéal pour parler boutique autour d'un cocktail ou pour échanger des nouvelles tout en partageant des créations délectables du chef. L'établissement dont chaque quartier rêve!
Le Michelangelo sert une succulente cuisine italienne qui vous transportera dans l’Ancien Monde. Vous savourerez des plats merveilleux, notamment l'inoubliable pescatore.