A Sicilian by way of Chicago, from a family of Sicilian chefs and restaurateurs. He made a name for himself, serving Orange County for 30 years. Piccolino serves some of the best Italian inspirations in Orange County. Piccolino retains its Sicilian philosophy and passion for food by combining traditional old-world flavors and contemporary infusions. When Salvatore Faso opened Piccolino Ristorante in 2007, his goal was simple: to combine his lifelong experiences in the finest Italian restaurants with the finest ingredients, authenticity, preparation, and his passion for the Canyon and its surrounding communities. Piccolino Ristorante serves regional Italian cuisine, including artisan-made pasta, fresh wild-caught fish, and the finest meats and poultry on the market daily. Vintage décor, white tablecloths, and candlelit tables provide a romantic dining experience."Chi mangia bene, Vive bene!""La buona cucina rende allegria!"Buon Appetito & Mille Grazie, ci si vede presto!
• Sicilian • Mission Viejo / Rancho Santa Margarita
Réservé 34 fois aujourd'hui
Orange County's newest upscale dining experience is now open on Lake Mission Viejo! Well known for our iconic location in Long Beach, Domenico’s was one of the first restaurants to serve pizza in California and is famous for our legendary pizzas and amazing Italian and American inspired dishes. Domenico's on the Lake is an upscale take on our original location featuring new steak and seafood entrees, while still featuring the original recipes that have made us an institution in Southern California.NOTE: OUR LAKESIDE PATIO HAS LIMITED SEATING AND CANNOT BE GUARANTEED BECAUSE THE DEMAND OFTEN EXCEEDS AVAILABILITY. PATIO SEATING REQUESTS ARE SUBJECT TO A WAIT.
La CUCINA enoteca jouit d'un emplacement central dans le site Irvine Spectrum. La propriétaire Tracy Borkum a une fois de plus le flair pour combiner une superbe ambiance, une cuisine primée et un service sans pareil qui mettent une fois de plus en vedette des composants dans cette dernière création Urban Group Cuisine. Le chef exécutif Joe Magnanelli et le chef de cuisine Tony Trujillo apportent leur art à la table puisque les clients bénéficient d'une cuisine ouverte. Le menu prpose une sélection de plats classiques italiens à la touche moderne et réalisé à partir d'ingrédients frais, locaux, bio et respectueux de l'environnement. En plus d'une sélection variée de vins proposés au verre, vous pourrez également visiter la zone de vente au détail du restaurant et choisir parmi plus de 200 bouteilles pour le souper (droit de bouchon de 8 USD) ou du vin à acheter et emporter. L'espace dynamique se compose d'éléments contemporains et d'objets vintage qui créent la sensation d'une cuisine italienne moderne combinée avec le confort d'une vieille ferme rustique.