Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Mission Ceviche is a celebration of New Peruvian Cuisine. Our Union Square branch is set to be the largest and most celebrated Peruvian restaurant in Manhattan, offering a range of signature dishes, including a dedicated ceviche and sushi bar, inspired by the varied cultures of Peru and the vibrant diversity of New York City.
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Le Lure New York, restaurant de fruits de mer américain contemporain, propose un vaste bar à aliments crus et une carte de sushis de première qualité. La superbe décoration rappelle l'intérieur d'un élégant bateau de croisière. Vous profiterez également de cocktails étonnants et d'une carte des vins conçue avec soin, présentant 250 bouteilles.
L'établissement The Dutch propose un restaurant américain, un bar et une salle de dégustation d'huître dans un cadre inspiré par les cafés locaux, les auberges champêtres, les tavernes au coin de la rue, les bistrots de quartier, les cabanes de bord de mer, les cantines en bord de route et ce même mélange d'influences culturelles qui fait de New York une ville fantastique. Le menu d'inspiration américaine du chef reconnu Andrew Carmellini comporte du poisson et des fruits de mer frais, une sélection de viandes, des produits locaux et le meilleur de ce que vous pourrez trouver dans les environs.