Rothschild's has been the cornerstone of Corona Del Mar for over 40 years. It has been family owned since early conception and has become a place where our customers and staff have come to call home.
Bluewater Grill offers fresh seafood and American fare in a historic location overlooking the Newport Beach bay. Whether looking for classically prepared seafood or something specially created by Executive Chef Albert Serrano, diners at Bluewater Grill will find an extensive menu and fresh ingredients to keep them hooked. Guests may even see catches made by the restaurant's Pilikia, a harpoon boat. Walk into the Bluewater Grill and sample shellfish options or a favorite like the Chipotle Blackened Swordfish. If you're out and about, tie your boat up at the dock and enjoy freshly cut Today's Fish offerings, or a simple crabcake appetizer. For those looking for something from the land, a Bluewater Burger or Chicken Under a Brick are sure to hit the spot, while the Key Lime Pie or Java Mud Pie add the perfect finishing touch.
AnQi Gourmet Bistro & Noodle Bar serves a unique twist on California Vietnamese Cuisine, with favorites like Filet Mignon Potstickers and Miso Black Cod, as well as items from their Award-Winning Molecular Menu.
Le Water Grill se trouve à quelques pas du Segerstrom Center for the Arts et à quelques minutes de marche du centre commercial de renommée mondiale South Coast Plaza en empruntant une passerelle panoramique. Le restaurant comporte de multiples espaces événementiels, parfaits pour les fêtes intimes, les réunions d'affaires, les grandes réceptions et les soirées de charité. Ses salles luxueuses peuvent accueillir toute taille de groupes de 7 à 700 personnes pour toute occasion. Renseignez-vous dès maintenant pour commencer à planifier une expérience vraiment exceptionnelle pour vous et vos invités !
Driftwood Kitchen and Stateroom bar is a casual restaurant that serves ocean-to-table fare next to a lovely waterfront view. Helmed by executive Chef Rainer Schwarz, the menu showcases an eclectic selection of seafood dishes that highlight the diversity of the Pacific. Menu highlights include hand-shucked oysters, salmon, octopus, swordfish and lobster, prepared with nothing but the finest and freshest ingredients. Driftwood also offers alternative menu items for landlubbers, such as dishes made of chicken or steak.Driftwood Kitchen and Stateroom Bar is open all through the week. In addition to its dinner menu, the restaurant serves brunch 7 days a week between 9 a.m. and 2:15 p.m. The airy dining room is a great place to enjoy a casual business lunch or a fun outing with friends. Driftwood Kitchen also boasts a bar, open from 9am - 10:30pm everyday.
Fort de l'expérience de 3 générations de restaurateurs, pour être précis, le King's Fish House est spécialisé dans les fruits de mer. Ces derniers présentent de nombreux attraits, tels que la fraîcheur, la saveur, la variété et la surprise. Pour vous proposer une expérience ultime des plats de fruits de mer, l'équipe a parcouru les routes et les chemins, fait de nombreuses escales, enfilé une serviette et s'est plongée dans l'aventure : dégustez des plats sans nom aux saveurs inoubliables, des plateaux d'huîtres et de palourdes fraîchement pêchées, des spécialités aux noms inscrits à la main sur un vieux tableau noir, ainsi que les saveurs de tous les bouquets d'épices imaginables en train de mijoter. Le plaisir de préparer et de partager des fruits de mer, à la fois authentique et simple, faisait ressortir le meilleur de chacun. Souvent, l'équipe s'est sentie comme accueillie dans la maison d'un hôte. Le King’s Fish House est le résultat de ce voyage. Il a tenté de rassembler toutes ces idées dans un seul endroit spectaculaire, empli de camaraderie et d'esprit de fête, ainsi que de tout ce qu'il préfère. Bienvenue chez lui !