***WE ARE OPEN JULY 4th, 2020!!! WE LOOK FORWARD TO SERVING YOU!***During This Difficult Time, PF Market is offering Take Outs & Free Deliveries to the areas close to the restaurant. Call us at 973-227-1007 to get your favorite fish or Old York Wine Delivered at your Door. Delivery also supported by UberEats & GrubHub.
Offrez-vous une expérience Rare, établi en 2007, à Rare, ce n'est qu'une question de steak. Choisissez des coupes de premier choix de bœuf vieilli humide, cuites selon vos préférences et présentées avec un choix de plats d'accompagnement exceptionnels. Pour ceux qui désirent manger autre chose que du steak, l'affiliation de Rare à Il Tulipano permet de vous proposer des plats classiques italiens qui ont été ajoutés au menu. Autrement, choisissez l'agneau du Colorado, du veau, de la volaille ou des plats de fruits de mer savamment préparés et présentés. Que les amateurs de vin prennent note... la cave de Rare possède le bon verre ou la bonne bouteille de vin qui accompagnera votre repas. Rare jouit d'un bar aux dimensions généreuses, avec un Happy Hour proposant un menu tapas, des boissons à moitié prix, du lundi au vendredi de 16h à 19h, l'endroit idéal pour se détendre, socialiser et se faire des relations après une dure journée de travail et de transport. Pour un repas exceptionnel si près de chez soi, réservez tout simplement votre table, asseyez-vous et profitez de cette expérience Rare.
Lumis is dedicated to delivering the finest Italian cuisine with one of the most innovative and interesting menus. Our extensive ala carte menu is sure to appeal to even the finest of palates, as well as a wide variety of fine imported and domestic wines and cocktails in a beautiful multi-room venue. Great for intimate or large parties for lunch or dinner being served by professional old school waiters in the heart of Fairfield.
Bahama Breeze Island Grille offers a To Go menu with easy online ordering. Take home a taste of the islands today.
Bahama Breeze offers all your favorites: burgers, salads, seafood, chicken-all with our island flair. From jicama or plantains to jerk chicken pasta, you can enjoy the islands one taste at a time, discovering new flavors along the way. If our Latin and Caribbean-inspired recipes sound delicious but you're not sure you're ready to explore, ask us about the ingredients or preparation. We're always happy to share our knowledge of Latin American and Caribbean cuisine.
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it
Oceanos Restaurant souhaite trouver le meilleur au monde afin de pouvoir vous l'offrir. Entre les huîtres, les poissons entiers et la viande de qualité Prime, ils sont fiers de leur qualité supérieure. Les chefs cuisiniers créent des assiettes artistiques mettant en évidence le véritable attrait de la Méditerranée.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Le Rails Steakhouse est conçu pour mettre les convives à l'aise dans un restaurant où l'art de la cuisine de saison et l'attention au détail sont à l'honneur et célébrés. Le Rails offre une ambiance attrayante et un environnement animé; il propose une cuisine de qualité et une large sélection de vins, le tout servi par un personnel accessible, attentif et compétent. Dans des pièces où les poutres en bois serpentent entres des murs en pierre naturelle, vous pourrez apprécier des pièces de verre et une décoration basée sur les thèmes de l'eau et du feu. Les clients sont invités à se détendre dans des chaises capitaine en cuir et des canapés disposés de façon à inciter à la conversation dans un des trois lounges. Promenez-vous le long de la passerelle et explorez le Rafter Lounge. Descendez au sous-sol et trouvez le passage secret qui mène à la cave à vin, à la salle de sèche-vieillissement des steaks et vous serez agréablement surpris de trouver un bar clandestin, le Thirty 3, qui sert des cocktails savamment conçus et des petites assiettes. Puis, remontez pour reprendre votre souffle et manger à l'extérieur dans le Trackside ou sur la Vista Terrace qui sont dotés de bars en plein air.
A traditional steakhouse experience with a modern twist, Woodcroft Steakhouse & Seafood has all the sophistication of an established steakhouse yet its rustic charm gives it a funky edge on the rest. Woodcroft Steakhouse & Seafood believes in serving premium quality beef in a simple manner allowing the true flavours to shine and be appreciated. If Steak is not your preference, the menu at Woodcroft Steakhouse & Seafood also includes seafood, poultry and vegetarian dishes that are designed to tantalise and satisfy all tastebuds.
A longtime bar owner (The Pour House in West Orange, The Boiler Room in Garfield), Mama Dag’s owner Anthony Dagostino wanted his first restaurant venture to honor the memory of his beloved mom, Patricia (aka Patsy, the original “Mama Dag”), who encouraged his love of homestyle cooking and hospitality. Inspired by family traditions, Anthony recreated recipes from memory to capture the food of his youth, and is committed to sourcing the finest, freshest local seafood possible.Mama Dag’s proudly serves elevated Italian seafood-focused fare in a casual, convivial setting reminiscent of an old-school NYC clam bar … or, if you’re Italian American, your family’s basement kitchen! People come to Mama Dag’s for a communal experience. Guests appreciate the level of flavor and quality in each menu item, since everything is made in-house, as fresh and homemade as it can be: meats and fish from the best purveyors; cocktails all hand-crafted. Winner of best seafood restaurant in Essex C