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Meilleurs restaurants de fruits de mer à Point Grey/UBC

Prix

47 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Joe Fortes Vancouver
4.6
Exceptionnel(8599)
Prix : cher
• Seafood • West End
Réservé 90 fois aujourd'hui
Le Joe Fortes est spécialisé dans la cuisine américaine classique depuis 1985. La salle à manger inspirée du tournant du siècle affiche un plafond haut de 9 mètres et compte 6 espaces de restauration uniques, dont un tout nouveau toit-terrasse verdoyant. Le chef cuisinier Wayne Sych prépare chaque plat en mettant l'accent sur les saveurs naturelles et utilise les meilleurs ingrédients provenant des agriculteurs, pêcheurs et autres artisans alimentaires du nord-ouest du Pacifique. Servant plus de 50 sortes de poissons frais, des huîtres de première qualité et d'épaisses côtelettes tous les jours, le restaurant Joe's est devenu une adresse favorite des locaux, des célébrités et des touristes grâce à ses plats signature. Réputé pour être le meilleur bar à huîtres de Vancouver, le Joe's dispose de certains des meilleurs écaillers de l'Amérique du Nord. Sa carte des vins médaillée compte plus de 400 crus provenant de Colombie-Britannique, de la Californie, du nord-ouest du Pacifique et des
Photo du restaurant Oddfish Restaurant
4.9
Exceptionnel(1054)
Prix : cher
• Seafood • Kitsilano
Réservé 34 fois aujourd'hui
Oddfish is a Seafood and Vegetable focused restaurant. Ethically sourced and high quality ingredients are what you will find here with the focus being on the food - not the fuss. In regard to the wine list - approachable and interesting with a great price point is our goal. The atmosphere is casual and fun. We are a neighbourhood restaurant that others from outside the neighbourhood come to for that welcoming atmosphere. We are the same people who created Nook and Tavola restaurants.
Photo du restaurant The Boathouse at Kits Beach
4.4
Génial(3841)
Prix : cher
• Seafood • Kitsilano
Réservé 26 fois aujourd'hui
Donnant sur la plage la plus chaude de Vancouver, le restaurant The Boathouse on Kits Beach est un lieu incontournable où se rendre été comme hiver. Vous pourrez prendre vos repas sur sa terrasse couverte chauffée ouverte tout au long de l'année ou au bar-restaurant pour profiter d'une vue imprenable sur la plage de Kits Beach.
Photo du restaurant Boulevard Kitchen & Oyster Bar
4.8
Exceptionnel(2487)
Prix : cher
• Seafood • Centre-ville
Réservé 23 fois aujourd'hui
Le Boulevard est relié à l'emblématique Gerard Lounge à Sutton Place Hotel, au cœur du centre-ville de Vancouver. Le Boulevard possède un bar à huîtres, une salle à manger privée et un grand patio extérieur. Ce restaurant est la nouvelle vitrine de la légendaire cuisine du chef Alex Chen. Il respecte la tradition française, tout en restant moderne. L'objectif est d'offrir un décor, un service et une cuisine qui les représentent bien.
Photo du restaurant Provence Marinaside
4.7
Exceptionnel(3333)
Prix : cher
• Seafood • Yaletown
Réservé 26 fois aujourd'hui
In the trendy Yaletown district where Davie Street meets False Creek, Provence Marinaside is a great place to meet your friends on the patio or at our bar. Watch the action in the marina or on the seawall.Provence Marinaside's award-winning food, warm ambiance, and friendly service turns every meal into a special occasion. Fresh local seafood; raw oyster bar; extensive wine list; takeout; gourmet picnic basket. Dinner is served seven nights a week. Breakfast and lunch served Monday to Friday. Brunch is served on Saturday and Sunday. Afternoon Tea available by reservation. A visit to Provence transports you to the South of France without the jetlag.
Photo du restaurant Fanny Bay Oyster Bar & Shellfish Market
4.5
Génial(756)
Prix : cher
• Seafood • Stadium District
Réservé 28 fois aujourd'hui
Vancouver's only tide to table oyster bar, seafood restaurant, and shellfish market! We provide the freshest shellfish experience from our Vancouver Island farms in a casual dining setting. Our menu is full of sustainable, local, and seasonal seafood that highlights the best of British Columbia. Our shuckers are always putting out beautiful custom seafood platters, while Chef Tommy Shorthouse's menu reflects the comforting classics you know and love in a modern way.
Photo du restaurant The Beach House Restaurant & Lounge
4.5
Génial(4241)
Prix : cher
• Seafood • West Vancouver
Réservé 65 fois aujourd'hui
With a sophisticated dining room, heated beachside patio, vibrant lounge and private room, each environment offers something unique for guests. Whether it is time spent in the spring and summer on the beachside patio or storm watching through the fall and winter from the comfort of your oceanfront table, this is a restaurant for any season.Chef Nick Hrynkiw uses only the freshest and finest ingredients to masterfully create seasonally focused menus, while working with our seafood purveyors to bring sustainable options to the table. Paired to this distinctive cuisine, our award-winning wine list is one created for any occasion. Your experience will be tied together by a focused yet relaxed service team led by General Manager Mike Mitchell. We are happy to welcome you to one of the most scenic locations Vancouver has to offer.
Photo du restaurant West Oak Restaurant
4.7
Exceptionnel(1497)
Prix : raisonnable
• Seafood • Yaletown
Réservé 15 fois aujourd'hui
Fresh, local & sustainable cuisine served in a high energy atmosphere in the heart of Yaletown.To book parties larger than 6 people please contact us by phone
Photo du restaurant Top of Vancouver Revolving Restaurant
4.6
Exceptionnel(6611)
Prix : très cher
• Seafood • Centre-ville
Réservé 69 fois aujourd'hui
Come dine at 553 feet! A stunning combination of great food and a magical panoramic view. Together it"s what makes us famous!
Photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6330)
Prix : cher
• Seafood • Coal Harbour
Réservé 135 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
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