Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
En entrant au Mermaid Oyster Bar, les clients se sentent comme s'ils s'étaient échappés de la ville et étaient arrivés sur une plage de vacances. Vous proposant des plats délicieux dans une atmosphère accueillante, les clients peuvent profiter d'une expérience culinaire relaxante, loin de l'agitation et du bruit des rues bondées de New York. Apportant une ambiance de plage dans le West Village, cet établissement de quartier est décontracté et dispose d'un menu offrant une grande variété grâce à son bar à huîtres et à aliments crus. Vous y retrouverez également des moules et des huîtres frites, ainsi qu'une variété de sandwichs au poisson et des poissons entiers. Les cocktails et bières en fût et une playlist rock classique évoquent la nostalgie de l'été à chaque visite.
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Le Lure New York, restaurant de fruits de mer américain contemporain, propose un vaste bar à aliments crus et une carte de sushis de première qualité. La superbe décoration rappelle l'intérieur d'un élégant bateau de croisière. Vous profiterez également de cocktails étonnants et d'une carte des vins conçue avec soin, présentant 250 bouteilles.
Il Pesce is a walk-in only restaurant that offers a true counter-to-table experience - we cook what we sell, and we sell what we cook. Our chefs will be serving the same fish you see at our fishmonger counter! All our seafood is responsibly sourced by suppliers who help ensure that our seafood is caught in ways that consider the long term vitality of the species and the ocean.DINE SAFELY WITH EATALYIn accordance with NYC policy and to protect the health of our staff and guests, Eataly requires proof of vaccination to dine indoors. To dine indoors, you may show any of the following: Excelsior Pass, NYC COVID Safe App, CDC Vaccination Card, NYC Vaccination Record.
The Clam est un nouveau restaurant de quartier de 50 places puisant son inspiration dans l'un de ses ingrédients préférés, la palourde. Mike Price, chef et co-propriétaire, propose un menu saisonnier, axés sur la disponibilité des ingrédients mettant en valeur l'éventail de l'Atlantique. Le menu propose une variété de plats de palourdes, et certains classiques revisités. Le menu est complété avec des mollusques glacés, des salades, des entrées ainsi que des plats principaux de viandes et de fruits de mer locaux. Vient ensuite le dessert, conçu en fonction des offres saisonnières et locales du marché. Tout est fait maison. L'approche est simple et directe et propose des choix pour tous les goûts. Les objectifs du Clam sont d'offrir une hospitalité véritable, de développer des relations durables et de s'établir non seulement comme un bijou de quartier, mais aussi comme une destination de Greenwich Village où les clients peuvent être assurés de vivre une expérience exceptionnelle.
Situé dans le quartier de NoHo, le BONDST est un restaurant tendance de centre-ville présentant un décor intérieur chaleureux et minimaliste. Il propose une cuisine japonaise moderne aux influences européennes et asiatiques. Le BONDST a gagné le prix du public Citysearch en 2007 et 2008 pour le Meilleur Sushi de New York, ainsi que le prix du public 2008 du Meilleur Martini de New York.
A sophisticated, walk-in only, seafood eatery that boasts a comprehensive raw bar alongside locally-sourced, sustainably-caught fish, paying homage to the historical roots of the Tin Building.
Located in the heart of Gramercy in the restored Assembly Hall of the landmarked United Charities Building, Hawksmoor is a steak restaurant that celebrates all-natural, pasture-reared, and traditionally dry-aged beef. Our beef is seasoned simply with sea salt and cooked over live-fire charcoal. Our seafood is locally and sustainably sourced from northeastern waters and we use small-farm produce whenever possible. On Sunday afternoons Hawksmoor keeps with the tried-and-true British tradition and features a Sunday Roast. Completing our offerings are award-winning cocktails, including New York City's coldest martini, and a carefully curated wine selection. The restaurant houses 150 in the dining room and 35 in the bar area. There are also two private dining rooms that can hold 12 people and serve exclusive, family-style menus.