With more than 20 years of experience in the seafood industry, Casablanca is one of Miami"s and the country's most renowned fish markets attracting chefs, TV media attention and area locals. Casablanca Seafood Bar & Grill serves the freshest of the sea to Miami. Reminiscent of Key West, the upscale casual restaurant is located on the beautiful, historic Miami River with a spectacular view of the illuminated downtown Miami. You can dine in our outdoor area and watch the commercial fishing boats pull right on to our back door and unload the days fresh catch.The freshness of our product is the key to our success. We offer a variety of both local and international delectable fresh seafood dishes, fine food prepared to your exacting standards, and award winning and superb service. We are shaping the way people experience life. We have the courage to create experiences that go beyond our guests expectations. COME AND ENJOY AN EXCEPTIONAL DINING EXPERIENCE!
Le Mignonette est un bar à huîtres situé à Miami. Il est géré par les chefs Daniel Serfer et Ryan Roman. Vous y dégusterez une grande sélection d'huîtres, des fruits de mer et des légumes.
Daniel Serfer, originaire de Miami, a ouvert son premier restaurant, le Blue Collar, en janvier 2012. Fréquenté par les habitants et les visiteurs, le Blue Collar sert une cuisine américaine réconfortante dans un cadre décontracté lié à un motel de prostituées.
S'appuyant sur le succès du Blue Collar, le Mignonette propose une atmosphère amusante, accessible où vous pourrez déguster une douzaine d'huîtres, une bouteille de champagne, des préparations de fruits de mer classiques comme des huîtres Rockefeller et des palourdes Casino, ainsi qu'un plateau de jolis coquillages. Comme il souhaite encore une fois créer le genre de restaurant qu'il aime, Serfer est heureux d'apporter une expérience unique de bar à huîtres à ceux qui ont rendu le Blue Collar si populaire. Ce nouveau restaurant n'est pas lié à un motel de prostituées, mais comme les huîtres sont aphrodisiaques, vous pourrez retourner au motel après votre repas.
Nous vous invitons à vous échapper à Truluck's. Une escapade pour les sens.
Venez savourer le crabe frais, provenant de notre propre pêche. Régalez-vous dans notre menu de fruits de mer frais ou sélectionnez un steak tendre et juteux préparé à la perfection. Puis compléter le tout avec de délicieux vins au verre et la bouteille.
Located in the heart of the Sunset Harbor neighborhood, Stiltsville Fish Bar features quality seafood by Jeff McInnis and Janine Booth.Quality seafood & tiki inspired drinks, the restaurant is centered around the glistening view of the harbor and stunning sunsets. SAFETY MEASURES:- Prior to opening our restaurant went through professional deep cleaning and was treated with disinfectants and sanitation sprays- The dining room has been reconfigured to keep tables 6ft. apart- Team members are using masks & gloves at all times- All table tops, menus, surfaces, plates, glassware, & utensils are disinfected and sanitized after each use- Team members are adhering to strict hand washing standards- Several sanitation stations are available for guests to access hand sanitizer, disinfectant wipes, and paper towels- Team members temperatures are being taken prior to starting their shift
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Mastro's collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
The Hunt for the world's finest flavors takes courage...In a building of great historical importance, overlooking the tropical wonderland of Biscayne Bay, the arresting Arctic Ocean meets the sweeping Great Plains.Our King Crab and beef programs are our crown jewels, producing the very best, sustainably sourced cuts and crustaceans. Our masterful chefs push the boundaries to craft dishes teeming with unique flavors. It’s the ultimate surf and turf.FOR MORE AVAILABILITY PLEASE VISIT WWW.KLAWRESTAURANT.COM
Le chef Wolfgang Birk du Area 31 propose un menu de produits frais et de fruits de mer locaux, une cuisine de la côte atlantique préparée avec des influences mondiales. Le nom vient de la zone de pêche 31 délimitée par les Nations Unies et qui englobe les eaux voisinant Miami et la côte de la Floride. L'objectif de cette zone est de soutenir le développement de pêches durables. Le restaurant, avec son ambiance chic, accueille les résidents et les visiteurs depuis son superbe emplacement du 16e étage, tant pour les affaires que pour les loisirs. Vous pourrez dîner à l'intérieur ou sur la grande terrasse qui surplombe la ville de Miami. Le restaurant dispose d'une importante carte de vins haut de gamme et de vins uniques, ainsi qu'une sélection novatrice de cocktails, élaborée par Dean Feddaoui, le barman en chef.
Located in the heart of South Beach on Lincoln Road, Playa offers a tantalizing blend of steak and seafood cuisine with a Southern twist. Guests can enjoy fresh, regional flavors in our lush outdoor oasis or within our captivating tropical-themed indoor space. By day, indulge in our menu's expertly prepared steaks and the freshest seafood, surrounded by climbing plants and soothing water features. At night, Playa transforms into a vibrant hub of live entertainment, ensuring every visit is an unforgettable experience of richness in every way.
Le Seaspice & Modern Garden est une brasserie-salon en front de mer servant des fruits de mer avec une terrasse de 68 mètres carrés située au bord du fleuve Miami, qui offre à la région un certain orgueil culinaire. Ce nouveau restaurant élégant est spécialisé dans les plats gastronomiques classiques revisités et les cocktails modernes. Entre terre et mer.