Le MesaMar Seafood Table est un restaurant fusion de première qualité, proposant des fruits de mer. Cette oasis innovante se situe dans la métropole exponentielle de Coral Gables.
Come see Florida’s first Perry’s Steakhouse & Grille® location in Coral Gables. Located in The Shops of Merrick Park, Perry’s is merging ambiance, history and our award-winning, redefined steakhouse signatures with that of Coral Gables, including our award-winning menu, tableside presentations, vibrant Bar 79® and exceptional service. Showcasing our newest look complete with a large patio, fire element and both outdoor lounge and dining seating — Perry’s is the perfect place to soak up beautiful Florida weather. Perry’s Coral Gables is also embracing the community’s art focus and coastal heritage in parts of our design, including a gold barnacle art installation in the main dining room. We are so excited to serve the best of Perry’s to “The City Beautiful” in Florida!
Please come visit our new Italian seafood restaurant in Coconut Grove! We have an open kitchen and a charming dining room for wonderful dining experience. We are ready to serve you!*** For menu details & specials please visit www.saporedimaremiami.com
Vous vous souvenez quand Matt Dillon espionne Cameron Diaz dans le film « Mary à tout prix » ? Cela se passait au Red Fish Grill ! Et quel endroit ! Pour un repas sous les palmiers au bord de Biscayne Bay ou dans la salle à manger historique, ce restaurant bénéficie d'un cadre exceptionnel. Il représente une tranche d'histoire de la Floride, oubliée depuis bien longtemps dans la plupart des quartiers de Miami. Mais il y a bien plus que cette ambiance unique pour séduire les locaux et les célébrités. La carte met l'accent sur les fruits de mer frais locaux, cuisinés dans un esprit gastronomique, mariés à saveurs caribéennes, parfois asiatiques. Pour plus d'informations, rendez-vous sur le site web du restaurant.
Le Seasons 52 est un grill et bar à vin proposant un menu de saison avec des produits frais du marché fermier local. Les plats sont préparés avec des techniques de cuisson anciennes, telles que le rôtissage dans un four en briques ou sur un feu au bois de chêne, permettant de faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est associé a une sélection de plus de 100 vins du monde entier en constante évolution, dont 52 sont disponibles au verre. D'excellents cocktails signature artisanaux sont également proposés.
Le restaurant est ouvert pour le dîner et le souper et ferme plus tard en fin de semaine.
Si vous recherchez une salle pour un événement de groupe, le Seasons 52 constitue un cadre idéal pour des réceptions privées ou semi-privées. Il propose également des repas à la table du chef pour les groupes moins nombreux et les rendez-vous plus intimes. Pour plus d'informations, veuillez consulter le site Internet www.Seasons52.com.
Platea is curated and owned by Chef & Entrepenaurs Fernando Salazar & Andres Marmolejos.The Platea Experience provides guests with a one-of-a-kind take on the classic Prime Steakhouse but delivering them with flavors brought on by the Peruvian influence and quality Marmolejos & Salazar are known for. All our steaks come from the top 1% of the Prime cattles in the USA, some of the very best there is in the world when it comes to marbling, fattiness, and flavor. All our seafood is fresh and comes from independent purveyors, some of them flying in the selective menu items on a daily basis.Platea Miami is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, bottle of wine or the freshest seafood in Miami with our Chef-driven touch. Whether you’re one of our regulars, celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out — This is the kind of place you want to take out-of-town friends and family to show them the best Miami has to offer.
Café Catula, a fine restaurant and art gallery located in Miami, Florida, is a collaboration between the Hernández family and artist Uldis Lopez.
Café Catula offers guests a unique entertainment and dining experience combining exquisite food and beautifully sculptured custom bronze art. The limited edition series of contemporary bronze sculptures entitled Catula Collection vary in size and are displayed throughout the restaurant.
Le Morton's The Steakhouse, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA, ainsi que du poisson frais, du homard et du poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment un T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), un contre-fillet de 454 grammes ainsi qu'un double filet de 340 grammes.