WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
Le Parkers’ Lighthouse est réputé pour ses fruits de mer frais « mesquite grillés », sa vue spectaculaire et sa carte des vins médaillés. Son vaste menu propose des plats de fruits de mer innovants de Californie du Sud, ainsi que des sushis et sashimis créatifs.
Vous pourrez profiter de l'Happy Hour du lundi au jeudi de 15h00 à 19h00 et le vendredi de 15h00 à 20h00 dans le lounge, et du lundi au vendredi de 15h00 à 17h00 sur la terrasse en front de mer.
Le Parkers' Lighthouse accueille également dans ses murs le Queensview Steakhouse , situé au troisième étage et ouvert du mardi au samedi de 17h00 à 22h00 et le dimanche de 16h00 à 21h00. Le salon est ouvert jusqu'à 11 heures du vendredi au samedi soir.
Si vous souhaitez effectuer une réservation au Queensview Steakhouse, veuillez cliquer ici.
Cela fait longtemps que nous sommes dans la restauration : 3 générations pour être précis, et nous adorons les fruits de mer. Avec les fruits de mer il y a de quoi être passionné : la fraîcheur, la saveur, la variété et la découverte. Pour créer l'expérience ultime de fruits de mer, nous avons parcouru bien des chemins, petits et grands. Nous nous sommes arrêtés pour nous asseoir, nous avons mis nos bavoirs et avons plongé dans les saveurs des fruits de mer : les plats sans noms aux saveurs inoubliables, les montagnes d'huîtres et de palourdes fraîchement pêchées, les spécialités décrites à la main sur de vieilles ardoises, et le bouillon savoureux de toutes les combinaisons d'épices imaginables. Le plaisir de préparer et de partager les fruits de mer était simple et authentique, et il a fait ressortir le meilleur de chacun d'entre nous. Souvent, nous nous sommes sentis comme si nous avions été accueillis chez quelqu'un. Voilà ce qu'est l'esprit de Fish House King. Nous avons essayé de rassembler toutes ces idées dans un seul endroit, spectaculaire, rempli de camaraderie et de célébration, et les choses que nous aimons le mieux. Bienvenue dans le royaume des fruits de mer!
This new location is over 10,000 sq feet with seating for over 400, located right on the Alamitos Bay marina with stunning sunset views! Enjoy fresh seafood to take home or have it prepared on site as one the Fish Market’s World Famous Seafood Trays!
Located right off of PCH and 2nd Street near Naples and Belmont Shores, we are centrally located and freeway friendly making your visit an easy find!
Enjoy spectacular food and beautiful views from our Outdoor Patio overlooking the Long Beach Harbor, Indoor Bar and Lounge, Large Dining Area & Private Catalina Room. Our diverse menu includes large portions of Fresh Seafood, Grilled Steaks, Healthy Salads, Fresh Sushi, Decadent Desserts and much more. We are the perfect walking distance from the Long Beach Convention Center and Downtown Hotels, making us a destination spot for tourist to enjoy views of the Lighthouse and Queen Mary. We also cater to locals with a fabulous Happy Hour and Daily Specials...NEW DAILY SPEC IALS COMING SOON!Monday :Tuesday : Wednesday : Thursday : Friday :
Liv’s concept was created with the intention of bringing Long Beach the freshest ingredients using locally sourced seafood whenever possible. Our goal is to work together with local winemakers, fishermen, and farmers to create a community of transparency and creativity here at Liv’s for everyone to enjoy!
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmers Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes.
Le restaurant propose un bœuf de qualité supérieure, une liste de vins primée et une ambiance classique et confortable inspiré du steakhouse américain intemporel.
Coming Soon!Welcome to Los Amores De Julia, an enchanting Mexican culinary haven meticulously crafted by Chef Misael Guerrero. Step into a world where flavors dance, and every dish tells a tale of Mexico's rich gastronomic heritage. Named after the chef's cherished muse, Julia, the restaurant offers an immersive journey through the diverse landscapes of Mexican cuisine.At Los Amores De Julia, every plate is a work of art, a testament to Chef Guerrero's passion for authentic flavors and innovative techniques. Drawing inspiration from regional traditions, each dish is a harmonious blend of heritage and innovation. From the fiery salsas of Oaxaca to the delicate moles of Puebla, every bite takes you on a sensory exploration of Mexico's culinary soul.
Le Spaghettini Grill and Jazz Club propose une cuisine italienne raffinée du Nord ainsi que de la musique jazz en direct. Ce légendaire restaurant est idéalement situé entre Los Angeles et Orange County et accueille le Smmoth Jazz Sunday Brunch.