Venez profiter des meilleurs fruits de mer de l’île ! Ils sont livrés quotidiennement ! Comme son nom l’indique, le restaurant est spécialisé dans le homard, celui du Maine, mais aussi celui de Floride, méticuleusement préparés par de talentueux chefs, dans un style qui allie le classique au contemporain. Réputé pour la qualité de sa viande et pour ses succulents steaks, l’établissement offre la possibilité de souper en extérieur, sur un charmant petit balcon. Sinon, le personnel, très à l’écoute et hautement qualifié, vous installera à l’intérieur de l’intemporelle salle à manger du restaurant. Tout sera mis en oeuvre pour vous faire vivre une expérience inoubliable !
Une visite chez Bagatelle est une façon unique de vous gâter et de profiter des petits plaisirs de la vie. Découvrez les trésors de la mer! Le mot «bagatelle» réfère à quelque chose de léger, un petit rien, telle une idylle de printemps. C'est dans une ambiance caribéenne que le restaurant vous fera découvrir les traditions culinaires françaises et vous partagera son amour pour le vin. La Bagatelle est l'amalgame parfait entre la gastronomie européenne classique, l'hospitalité chaleureuse du sud et les saveurs indigènes des «Keys» de la Floride. Découvrez le meilleur des îles grâce aux repas délicieusement préparés à partir de fruits de mer fraîchement pêchés, de produits locaux et de fruits frais tropicaux.
Ocean Grill & Bar is in many ways a testimony to the bounty of the sea, the adaptability of creating wonderous dishes from the vast variety of life beneath the waves and the endless multitude of flavors created by cultures all across the world using all manner of natures riches to bring out the natural beauty of seafood. Chef Lea has lived and breathed Key West's very own bounty of delicious seafood for over 20 years. Winning many awards along the way for items like 'Butter Poached Florida lobster' and our signature dish 'Shrimp & Grits', he decided to give back much of what he has learned and create a largely seafood menu with flavors ranging from Cajun/Creole to the far East of Asia. An eclectic gathering of the finest ways to enjoy what we are blessed to have on our very own doorstep. You can find on our menu or Special's board local items like Florida Lobster, many varieties of local Seafood. Join us for a feast of seafood paired with a wonderful and relaxed atmosphere.
Simple. Good. Food.From humble beginnings over 20 years ago, Seven Fish has earned its place as a Key West Classic. Serving the freshest local fish in a casual, contemporary bistro setting, it is the perfect finish to your Key West day. Unpretentious dishes, with a commitment to only the finest ingredients, and made from scratch every day, it is the meal you don’t want to end. Try our house specialty, Thai Curry Snapper, or any of our fresh fish dishes, or maybe the Banana Chicken or even the locals’ favorite, 7 Fish Meatloaf. There is something for everyone, lovingly prepared to exceed your expectations, including our specialty drinks and inspiring wine menu. Be sure to save room for one of our home made, classic desserts.You will love our beautiful new building, enjoy our warm, friendly staff and come back again and again for the remarkable food.
Key West's only ALL OPEN-AIR RESTAURANT. Introducing Key West's first restaurant specializing in our favorite local delicacy, stone crab! Fisherman delivers their catches straight to our docks every day, so we have the freshest local seafood the Keys can offer. Stop by for lunch, dinner or drinks and see why everyone is calling The Stoned Crab Key West's hottest restaurant! Locals and visitors alike can enjoy The Stoned Crab for freshly caught seafood fare that includes Key West Pinks ,conch fritters, conch chowder, stone crab bisque, grouper fritters and more.Try one of the steamer plates at The Stoned Crab for a filling taste of the sea. The steamers comes with variety of shellfish , The surf and turf steamer provides the best of both worlds with a NY Prime cut strip, whole lobster tail and snow crab legs to enjoy. Come experience our daily shark feedings at 1 PM and 5 PM!
First Flight Island Restaurant and Brewery is located in the home of Pan Americans office, where the first American international flight ticket Key West- Havana, Cuba was bought on October 28th 1927. The restaurant features a beautiful garden dining area nestled under the canopies of 2 Strangler Figs, an inside dining room with Pan American memorabilia and an indoor- outdoor crash bar made from an airplane wing.This is also the birthplace of the Southernmost Brewery in the States where 3 flagship and seasonal beers are made by Brewmaster Andrew Koennecke. The restaurant menu focuses on locally sourced seafood, house brew braised dishes and fresh seasonal ingredients. The menu changes throughout the year by Executive Chef Ben Schneller who supplements tradition with an island twist.
Restaurant situé sur l'île isolée de Sunset Key, à 8 minutes de bateau de Key West. Vous goûterez à l'exquise cuisine de l'île servie en salle ou en plein air, avec une vue imprenable sur le golfe du Mexique, des palmiers et des torches qui illuminent le ciel nocturne. Voilà un cadre romantique doté d'une vue splendide au coucher du soleil. Une réservation à l'avance est nécessaire. L'heure de votre réservation est en fait l'heure de départ de votre traversée sur l'un des bateaux privés du restaurant situés à la rampe de mise à l'eau n° 29 dans la Westin marina, 245 Front Street. Le stationnement est gratuit au Westin parking garage. Veuillez présenter votre ticket au restaurant pour validation.
Seafood sourced right from our marina, a char-grilled filet, or your own catch cooked right here? You’ve come to the right place. Executive Chef Yeni Mendoza and Yellowfin Bar & Kitchen celebrates flavors native to the Florida Keys while seamlessly blending them with the culinary influences and cooking styles of the Caribbean. Live music Fridays-Sundays. Enjoy your experience with us in our air-conditioned dining room, or marina-side shaded patio.We look forward to your visit with us.
Venez faire un tour au Benihaba, où vous vivrez une expérience comme nulle part ailleurs ! Ici, les clients sont tous rassemblés autour de la même table pour un moment de convivialité. Le chef expose son savoir-faire, et délivre ses astuces ! Vous en aurez pour votre vue ! L’art ancien japonais du Teppanyaki (cuisson des aliments sur plaque chauffante) n’aura plus de secrets pour vous. Il vous restera à faire votre choix parmi la diversité des mets proposés ( boeuf, poulet, fruits de mer, ...) A noter qu’il est également possible de déguster d’excellents sushis agrémentés d’un cocktail maison.
At Matt’s Stock Island Kitchen & Bar, the ingredients speak for themselves. It’s American Coastal Comfort Food—simple, comforting, and delicious in a way you’d never expect. Whether you bring in your own fresh catch for us to prepare or come in to order just a few dishes, you’ll want to try everything on the menu. Don't miss our signature seafood towers filled with oysters, shrimp, clam, tuna tartare, and ceviche.