Welcome to Shrimp Shack Streatham, we look forward to serving you. We are dedicated to celebrating the best in Seafood with traditional South African spices, working with suppliers from all around the country to create our signature Seafood dishes– made with the best quality produce. All our kitchen products are Halal Certified and all the drinks are alcohol free and that’s where our values stand with the exceptional flavourful food.
Dans le passé, Josef Sheekey faisait les marchés avec son stand de fruits de mer avant d'ouvrir un bar à huîtres sur St Martin's Court en 1896. Le restaurant a été rénové en 1998 pour renouer avec son glorieux passé, ses quatre chambres communicantes décorées avec des portraits originaux d'acteurs du 20ème siècle qui reflètent son rôle central dans le monde du théâtre. Acteurs comme spectateurs affluent ici pour les fruits de mer d'une fraîcheur immaculée et parfaitement préparés.
The Bibendum Oyster Bar - a local stalwart - is steered masterfully under the direction of Lyon born 2 Michelin-starred chef Claude Bosi. The large tiled foyer of the great Michelin building remains, and it’s great for a glass of fizz and a few oysters (there are always many varieties to choose from), and also perfect to stay a bit longer for a more leisurely lunch or dinner. Expect plenty of fresh seafood; oysters, langoustine and the signature seafood platters - alongside a comprehensive yet affordable wine list. As well as dining inside the main "house", there are seats outside in the semi-open courtyard, and also in the prime spot of streetside on Fulham Road. If it does turn a little chilly, there are also some luxury blankets… Enjoy lunch, dinner and drinks at Bibendum.
Le restaurant Smith's situé dans le quartier de Wapping, vous accueille au bord de la Tamise. Vous pourrez profiter d'une vue fantastique sur le Tower Bridge et le Shard. Cet établissement réputé pour ses plats de poissons, fondé initialement en 1958, vous propose aujourd'hui un lieu de restauration exceptionnel.
Ouvert depuis 1916, le Bentley's est un restaurant londonien emblématique situé dans le même superbe bâtiment victorien ancien qu'il occupe depuis ses débuts.
En 2005, le chef Richard Corrignan releva le défi de redonner au Bentley's sa spendeur d'antan avec brio. Aussi acclamé qu'à ses départs, le Bentley's émerveille le public avec ses huîtres, ses poissons et ses fruits de mer, tous ses classiques d'autrefois. Combinés, les tables nappées, le plancher en bois et les oeuvres d'art de Richard ornant les murs, créés une ambiance chaleureuse et conviviale.
Bentley's Oyster Bar and Grill propose également deux belles salles à manger privées. The Crustacea accueille jusqu'à 14 personnes et le Swallow Street Room, avec son propre bar et son entrée privée depuis la rue, peut recevoir jusqu'à 60 convives.
Le Smith & Wollensky de Londres est le premier steakhouse de ce nom en dehors des États-Unis.
Il propose des steaks vieillis à sec de qualité USDA ainsi que de la charcuterie britannique et irlandaise,
des fruits de mer de qualité et des vins récompensés.
Connu comme étant l'un des meilleurs restaurants de fruits de mer de Méditerranée au monde, le Milos a été fondé par le chef et restaurateur très applaudi par la critique Costas Spiliadis. Le Milos est célèbre pour servir les plus frais et les plus purs des poissons arrivant quotidiennement de la Méditerranée et également pour s'approvisionner d'ingrédients d'une grande qualité. Le Milos vous accueille chaleureusement et son service est toujours impeccable. Il propose un voyage culinaire inégalé, à Montréal, à New York, à Athènes, à Las Vegas, à Miami et, depuis l'été 2015, à Londres.
Baccalà is an Italian restaurant and bar located on Bermondsey St, London. They serve authentic seafood dishes made with fresh, local produce that changes with the seasons. Stop by for a quick, delicious lunch or take away their spring lunch specials from 12:00 to 17:00. Enjoy a relaxed afternoon with an extensive wine selection. For a full Baccalà experience, visit for dinner.
Fishworks - Swallow Street is an absolute essential for seafood lovers. The restaurant offers a traditional wet fish counter where you can buy fish to take home and cook yourself, or you can select any fish or crustacean with our fishmonger and have it cooked there and then to your liking.This chic stylish restaurant is only minutes away from the bustle of Piccadilly hidden away in an exclusive street. The whole restaurant opens its glass window façade doors creating a fantastic atmosphere great for corporate dining and enjoying a pre-theatre meal before hitting the West End.Blackboards display our daily landings or diners can choose from our classic menu with delights such as piled-high fruits de mer, scrumptious South Coast scallops or simply the best gourmet cod and chips you will ever taste!
Located on the Royal Parade, Chislehurst, Fish Union uniquely combines a chef-led upmarket wet fishmonger coupled with a shellfish Champagne restaurant and is owned by chefs Richard Kirkwood and Andy Roberts.The restaurant’s fresh seasonal menu changes daily depending on what’s coming in off the boats and offers delectable small plates which include Yellowfin tuna tataki with pickled radish wasabi mayo and ponzu; Galician octopus with delica pumpkin and garlic butter; The Luxury Seafood platter; Bouillabaisse and their popular side dish of Confit crispy potatoes with aioli.To add to this, Sundays have just got exciting as Fish Union’s intimate buzzing seafood Champagne restaurant now offers a delicious Sunday Ocean Roast and Sunday Brunch menu!Everything is sustainably sourced and freshly prepared on-site by their talented in-house chefs and complemented with hand-selected fine wines and signature cocktails.