Davis Street is home to Chef Holley’s iconic Southern cuisine, with Pan-Asian and Pan-American flair. The menu is composed of classics from Chef Holley and the previous Davis Street menu, as well as some new features. The menu is accentuated by its well-curated wine list and craft cocktails in an updated space featuring a fresh and modern concept of casual elegance accented by the iconic Davis St. chandeliers and sleek geometric wall décor. The patio will be a verdant and vibrant spot that is sure to become a prime Instagram-able scene.
Danton’s Gulf Coast Seafood Kitchen est un restaurant de fruits de mer qui rappelle une époque révolue. Situé au cœur du Houston Museum District, dans l'éclectique Chelsea Market, le restaurant vous invite à venir profiter de savoureux plats frais de la côte du golfe.
Located in a former auto shop in the vibrant Montrose neighborhood near The Menil Collection and Museum District, Clark’s Houston is the third and largest location of our popular neighborhood oyster bar and seafood restaurant. Opened in Fall 2023, Clark’s features freshly shucked oysters, crudo, lobster roll, daily fish specials, caviar and blini, bowls of chowder and cioppino as well as a much-loved burger and shoestring fries.The restaurant specializes in martinis and signature cocktails as well as an extensive Champagne and wine list. The design is light, bright, and airy with nautically-themed touches including a centerpiece fish tank, teak wood furniture, bright white walls, and blue and turquoise tones.In addition to a marble-topped oyster bar and dining room, there’s a large, covered patio for prime people watching and oyster slurping. Clark’s Houston also offers a semi-private dining room for special occasions and events.
Idéalement situé dans GreenStreet près de Discovery Green, le quartier des théâtres, le George R. Brown Convention Center, le Toyota Center, le Minute Maid Park, et Reliant Stadium.
Des fruits de mer frais aux crustacés, en passant par les steaks vieillis et les salades fraîches du jardin, l'objectif de ce restaurant est de dépasser vos attentes culinaires.
En tant que client, vous ferez l'expérience de l'excellence culinaire à son meilleur. Les menus mettent en valeur les fruits de mer de la côte Pacifique, Atlantique et du golfe du Mexique. Les plats d'inspiration régionale sont préparés avec des produits provenant de ranchs, de fermes et de vignobles de la région.
L'Eddie V's - West Ave vous invite à vivre une expérience culinaire exceptionnelle au son de concert de jazz, dans un cadre chic et confortable à l'ambiance animée.
Le restaurant propose une gamme de fruits de mer de première qualité et des steaks à la coupe de premier choix acclamés par la critique, vieillis 28 jours et grillés à la perfection. En outre, vous pourrez profiter de la carte des vins primée contenant plus de 200 labels soigneusement sélectionnés par le chef sommelier.
Vous aurez la possibilité de déguster des cocktails classiques et créatifs, ainsi que des apéritifs signatures dans l'atmosphère décontractée jazz et soul à l'éclairage séduisant du lounge V. Quelle que soit l'occasion, un souper tranquille en semaine ou un événement spécial privé, laissez le Eddie V's s'occuper de tout. Vous êtes entre de bonnes mains. Cédez à la détente !
Jim Goode's love of seafood was born from a childhood spent along the sun-soaked Texas and Louisiana Gulf Coast. It was this love for coastal dishes, Cajun flavors and time spent together that Jim passed down to his own kids - and to the plates still on our menu today.Fresh food speaks for itself - so we don't send ours swimming in heavy sauces. Instead, our daily Gulf catch is grilled over mesquite or lightly battered and fried golden. It's this tasteful preparation that leads to mouthwatering plates worth diving into.Piled high with shrimp and crab meat, our famous Campechana gets its kick from a special blend of pico de gallo, fire-roasted Anaheim peppers and diced avocadoes. Pair it with tortilla chips or saltines and wash it all down with a cold one. Specialty cocktails, beer and wine served daily. Times and offerings vary by location.
Liberty Kitchen & Oysterette (LKRO) prides itself in it’s Oyster Bar. The multiple use seating at and around the Oysterette is inviting and friendly. The huge oyster, fresh seafood and whole fish display showcases seasonality and the vastness of the seafood offerings at LKRO. A traditional Japanese Robata Grill and a vertical 'Trompo' Grill are part of the Oysterette’s flexibility in a small space making the 'mini-kitchen' capable of producing freshly shucked oysters, grilled oysters, sushi, seafood towers and fresh carved tacos.Moving into the main kitchen, the menu is just as wide and deep with a variety of local and regional seafood dishes and local Texas Beef. Our desire, as always, is to have a little something delicious for everyone and a menu for every palate as well as daily and weekly special features inspired by the bounty of available produce, meats and seafood in the Gulf Coast and beyond.
Discover a culinary gem in Houston, where elegance meets exceptional seafood and Cajun cuisine. At Gazebo, we offer a refined dining experience with a menu featuring fresh seafood and flavorful Cajun dishes. Our inviting ambiance and stylish setting make it ideal for any occasion, from romantic dinners to lively celebrations. Savor artisanal appetizers, delectable entrees, and delightful desserts, all complemented by an extensive selection of wines and creative cocktails. Join us at Gazebo for an unforgettable dining experience that celebrates both sophistication and flavor.
Plongez dans la cuisine du Downtown Aquarium tout en vous amusant, qui vous réserve une aventure sous-marine ! Profitez de l'incroyable restaurant de l'aquarium et dégustez de délicieux fruits de mer, des steaks, du poulet, des pâtes et des desserts décadents, tous servis dans un cadre sous-marin spectaculaire. Vous serez assis autour d'un aquarium de plus de 750 m3 occupé par plus d'une centaine d'espèces de poissons multicolores et de vie marine. Après votre repas, venez découvrir l'exposition Aquarium Adventure, toucher et nourrir les habitants en eau profonde à Stingray Reef, apercevoir de magnifiques tigres blancs au temple du Maharaja et vous amuser le reste de la journée avec des jeux passionnants et des manèges.
Steak 48 n'est pas un vulgaire steakhouse, c'est un restaurant contemporain et chaleureux. On y sert des steaks, des tartares et une vaste sélection de fruits de mer frais, des entrées uniques, y compris le « poke » de thon ahi et la burrata aux fruits grillés ainsi que plusieurs plats d'accompagnement, y compris la pomme de terre aux truffes cuite deux fois, des frites d'asperges et une crème brûlée au maïs, des cocktails classiques et une longue carte des vins primée.