Le MJ's est un restaurant familial local. Le chef et propriétaire Tad Engstrom utilise des techniques de cuisine française classique avec une influence du sud.
As you settle in for dinner here at B. Christopher’s, we want you to know that everything on this menu is fresh, hand-selected, and all-natural. This is “real food,” with no chemicals, trans fats, hormones, or pesticides. Just locally-raised, all-natural goodness. Our partnerships with friends at Iseley Farms and others are integral to your dining experience. Our fish is line-caught in deep water, served only hours after the take. And our meats are superb. Corn-fed, naturally-nurtured, wet-aged beef. Fresh chicken. Fresh Oysters. All prepared to perfection and served with conviction. Thanks for coming over for dinner. Enjoy the freshness at The Great American Steakhouse, B. Christopher’s.If you have special requests for your reservation (seating, dietary restrictions, private rooms, etc.), please call before booking to check availability.
Souhaitez-vous réserver? Marquez le (703) 848-4290 et on fera tout le possible pour vous accommoder.
Situé à Greensboro en Caroline du Nord, Le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur bœuf de qualité USDA qui soit disponible sur le marché. Grillé à une température de 980°C et présenté sur des plaques à 260°C, le steak reste bien chaud, tendre, juteux et délicieux, jusqu'à la dernière bouchée. Profitez d'entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, de fruits de mer frais, de plats d'accompagnement originaux et de desserts maison. Le tout, dans une ambiance chaleureuse et accueillante où l'hospitalité légendaire du Ruth's Chris vous enchantera. Que vous soyez un habitué du restaurant ou simplement curieux de découvrir un établissement célèbre, Ruth' Chris constitue l'excuse idéale pour organiser une belle soirée. Ouvert tous les soirs pour le souper; les réservations sont recommandées et des services de réception privée et de traiteur sont également offerts.
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Welcome to The Chop House at Mendenhall in High Point! From our Choice Certified Angus Beef®, to perfectly seasoned seafood and savory chops, we strive to deliver the best in the city! Pair your meal with our highly rated wines and deliciously adventurous cocktails.If you wish to make a reservation of 5 guests or more, give us a call at (336)841-7156. We have a 15-minute grace period for all reservations.Prime Rib is back! Join us on Friday and Saturday night for this guest favorite! Reservations recommended.For inquiries about private events, please contact Julia at chophousehp@outlook.com or visit our website at www.chophousesofnc.com.
Profitez d'une vue imprenable sur le jardin luxuriant de Grandover Resorts et le terrain vallonné du parcours de golf oriental au DiValletta, restaurant du Grandovers récompensé d'un AAA. L'élégante salle à manger dispose d'une grande fresque au plafond sur le thème de Malte, une île méditerranéenne située au sud de la Sicile. Dégustez des plats haut de gamme à prix abordable, préparés dans la cuisine ouverte. Que ce soit le bar chilien croustillant à la noix de macadamia sur un risotto de truffe noire avec sauce Porcini crémeuse aux champignons ou un favori du sud composé de de homard et de crevettes servis sur du gruau de maïs local et accompagné de cheddar relevé du Wisconsin, les plats du chef de DiValletta sont sûrs de plaire.