Paula's on Main, in Fort Wayne, is a contemporary and elegant restaurant serving fresh seafood with delectable preparations in its casual and relaxing eatery. The boursin cheese medallion with crostini and raspberry chipotle sauce and the beer-steamed and seasoned peel-n-eat shrimp with cocktail sauce make tantalizing starter options. Some of Paula's on Main's specialty entrée dishes include the crab-stuffed whitefish with dill-caper hollandaise, the Thai tilapia in a crispy sesame crust with a Thai-spiced tartar sauce, the Alaskan king crab legs with drawn butter and the blackened salmon topped with a bleu cheese glaze, all made even better paired with wine. Handhelds like the Baja fish tacos and tilapia fish sandwich with jalapeno tartar make great casual options.Not in the mood for seafood? Paula's on Main also has plenty of dishes for landlubbers, such as the tournedoes Louis Armstrong filet medallions and the orange almond chicken.
Ruth's Chris Steak House is a premier dining establishment renowned for its specialty in serving USDA Prime steaks. Each steak is expertly prepared and served sizzling on a 500-degree plate, ensuring a delicious and unforgettable dining experience. Located in downtown Fort Wayne, just a short walk from Parkview Field, Grand Wayne Convention Center, Promenade Park, Botanical Conservatory, and Embassy Theatre. Other attractions include the Fort Wayne Children’s Zoo, Science Central, Memorial Coliseum and Electric Works, all just a quick drive away. Ruth's Chris Fort Wayne has been named the 2024 OpenTable Diner's Choice Winner, a true testament to its unwavering commitment to exceptional quality and service. Whether you're a steak aficionado or simply looking for a remarkable dining experience, we invite you to join us and indulge in our award-winning cuisine.
Le BakerStreet est un établissement appartenant à un enfant du pays fier de son service personnalisé. Sa décoration élégante et haut de gamme complète son ambiance polie et décontractée. Les steaks sont la spécialité du BakerStreet. Que ce soit de façon traditionnelle et classique, ou innovante et gastronomique, ils sont accommodés de toutes les manières possibles. Des fruits de mer frais s'ajoutent chaque semaine aux spécialités du menu. Même les végétariens trouveront leur compte au BakerStreet. Les desserts du chef Bremer apporteront une note finale absolument parfaite à votre expérience culinaire. Le BakerStreet propose une carte de vins variée, la plupart à la demi-bouteille ou au verre, ainsi qu'une vaste carte de bières artisanales. Venez donc en profiter ! N'oubliez pas de vous renseigner sur les salles de fêtes privées.
C’est au restaurant Eddie Merlot’s que le meilleur boeuf des Etats-Unis vous sera sans doute servi ! L’origine et la qualité de la viande sont certifiées et reconnues comme les meilleures dans tout le pays ! Tendre et riche en goût, la viande repose naturellement pour mieux délivrer ses parfums. Le chef sélectionne minutieusement chaque morceau, de sa taille en passant par sa texture et sa couleur, avant de le découper à la main et de l’assaisonner à votre goût. Afin de relever encore la saveur, votre viande est grillée à haute température très brièvement. Vous pourrez alors savourer votre repas et l’accompagner par le vin de votre choix. Une sélection très large des plus grands crus est à votre disposition, et plus de 70 vins sont servis au verre. Au terme de votre dîner, le bar vous propose un choix conséquent de liqueurs, spiritueux, et autres digestifs dont une grande variété de cognacs. Venez-vous restaurer et vous amuser, sur fond de musique douce, dans une atmosphère détendue, au sein de ce restaurant au décor raffiné et contemporain.
Our goal is to create a unique dining experience that will please the palate and soothe the soul. We serve the finest beef, the freshest seafood, premium wines, craft cocktails and locally grown produce.