Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Fort Lauderdale

Meilleurs restaurants de fruits de mer à Central Beach

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

61 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant MAASS
4.6
Exceptionnel(290)
Prix : cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 21 fois aujourd'hui
A contemporary American restaurant that embraces the open-fire hearth. MAASS by Chef Ryan Ratino brings a MICHELIN-accoladed team to Fort Lauderdale focusing on ingredients sourced from the finest markets. Craft cocktails and an award-winning wine list compliment the refined menu and served with warm hospitality.Our dress code is designed to complement the elevated atmosphere of our restaurant. We kindly request that guests refrain from wearing shorts, flip-flops, sandals, sportswear or baseball caps. Thank you for helping us curate an amazing dining experience, we can't wait to have you!
Photo du restaurant Evelyn's - Four Seasons Fort Lauderdale
4.6
Exceptionnel(484)
Prix : très cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 13 fois aujourd'hui
Join us at Evelyn’s Fort Lauderdale, where coastal Florida cuisine meets Eastern Mediterranean flavor. Enjoy elevated Atlantic views and fresh ocean breezes in an atmosphere of sophisticated fun. The name honors Fort Lauderdale luminary Evelyn Fortune Bartlett for the beauty she bestowed upon our city.A native of Long Island, New York, Chef Brandon Salomon fell in love with cooking at a young age. After training at The Culinary Institute of America in Hyde Park, he worked at acclaimed restaurants and hotels in New York, Florida and San Francisco. In 2015, he joined Four Seasons Resort Palm Beach, where he played a major role at the signature restaurant, Florie’s, helmed by three-Michelin-starred chef Mauro Colagreco. Now in Fort Lauderdale, Chef Brandon is bringing the flavors of the Mediterranean to Evelyn’s.
Photo du restaurant Nubé Rooftop
4.5
Génial(433)
Prix : cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 40 fois aujourd'hui
Where the sky's embrace meets ocean's gaze, atop the 26th floor of Hilton Fort Lauderdale Beach Resort, Nubé offers panoramic views, craft cocktails & shareable plates. Our rooftop provides both indoor and outdoor seating options, featuring a wraparound glass balcony and walls that vanish into the breathtaking ocean views.As sunset hues fade to starry nights, sit seaside on the sky terrace, enjoy an intimate setting at the Solstice Bar and Lounge, and embrace the sky-high energy at the Lunar Bar, where the outside melds seamlessly with the inside.21+ for entry.Dress code: Our rooftop calls for an elevated ensemble that embodies the essence of seaside sophistication and resort-chic.We kindly ask guests to leave behind activewear, beach/pool attire and team athletic wear.At Nubé, the sky meets the sea in style!
Photo du restaurant Wild Thyme Oceanside Eatery
4.5
Génial(1546)
Prix : cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 14 fois aujourd'hui
Installé en bord de mer au rez-de-chaussée de l'élégant Atlantic Hotel and Spa, le Beauty & the feast Bar / Kitchen vous propose un menu aux inspirations internationales en différentes tailles : petite assiette, grande assiette ou plat de fête. Il combine tous les éléments d'un restaurant éclectique en front de mer, de l'atmosphère confortable et sans prétention à un large choix de plats mondiaux à un prix abordable. La cuisine est simple et modeste, mettant en valeur la qualité et la fraîcheur des produits. Les créations culinaires visent à exalter tous les sens. Vous pourrez prendre vos repas en intérieur ou en plein air, sur la terrasse donnant sur l'océan. Par ailleurs, le restaurant propose un service voiturier gratuit.
Photo du restaurant La Fuga
4.5
Génial(333)
Prix : cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 9 fois aujourd'hui
Experience modern, coastal Italian cuisine at Fort Lauderdale's newest hot spot, La Fuga. Chef Michael Mayer infuses local South Florida flavors with classic Italian staples to create a fusion of crave-worthy, contemporary dishes.La Fuga, (Italian for "the escape,") is nestled in the heart of the Kimpton Shorebreak, named in homage to the location’s historic beginnings. The newly renovated Kimpton Shorebreak occupies a unique space in Fort Lauderdale, originally opened as The Escape Hotel in 1949.La Fuga pays tribute to it's origin story in name and also in atmosphere. Featuring midcentury design, and a laid-back vibe, the indoor-outdoor dining room includes views of the hotel's scenic courtyard and provides access to a rooftop pool overlooking Fort Lauderdale’s intercoastal.***A SERVICE CHARGE OF 20% WILL BE ADDED TO YOUR FINAL BILL FOR PARTIES OF 5 OR MORE***
Photo du restaurant Truluck's - Ocean's Finest Seafood & Crab - Fort Lauderdale
4.8
Exceptionnel(851)
Prix : cher
• Seafood • Central Beach
Réservé 64 fois aujourd'hui
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
Photo du restaurant Shooters Waterfront
4.4
Génial(7589)
Prix : cher
• Seafood • Lauderdale Beach
Réservé 150 fois aujourd'hui
Le tout nouveau Shooters Waterfront propose un regard neuf et un menu spectaculaire.
Photo du restaurant Boatyard
4.5
Génial(5916)
Prix : cher
• Seafood • Harbordale
Réservé 117 fois aujourd'hui
C’est en septembre 1989 que le Boatyard Bar & Grill a ouvert ses portes en plein cœur de Fort Lauderdale, capitale mondiale du yachting. Aujourd’hui encore, le Boatyard reste le principal restaurant de bord de mer, servant des fruits de mer du jour, préparés par des mains expertes. Il dispose de salles intérieure et extérieure ainsi que d’un bar/terrasse en bord de mer, idéal pour regarder les yachts passer. Le restaurant met un point d’honneur à offrir une expérience de grande qualité à ses clients ; il propose un service clients irréprochable, une cuisine raffinée et une atmosphère des plus agréables. Un happy hour est organisé du lundi au vendredi, de 16h00 à 19h00.
Photo du restaurant YOLO
4.6
Exceptionnel(5828)
Prix : cher
• Seafood • Downtown
Réservé 67 fois aujourd'hui
Détenu et exploité par l'équipe de la famille des restaurants acclamés River House et Tarpon Bend, YOLO (You Only Live Once) est nouveau lounge restaurant américain contemporain. YOLO propose aux gourmets et aux oiseaux de nuit la combinaison exceptionnelle d'une excellente restauration et de boissons rafraîchissantes dans un espace élégant sans prétention. Le menu trompeusement simple se compose d'une gamme éclectique de plats conçus pour plaire à tous les palais, dont un grand nombre sont préparés sur le grill à bois théâtral du restaurant. Vous pourrez savourer un repas en plein air sur la terrasse du jardin luxuriant dotée d'un bar de plain-pied idéal pour voir du monde, dans la salle à manger confortable avec sa cuisine ouverte animée, ou souper en dégustant de petites assiettes dans le lounge éclairé aux chandelles. Les points forts du menu comportent des entrées comme les moules méditerranéennes sauvages ou les calmars croustillants à l'asiatique, ainsi que des plats principaux tels que le saumon rôti, les côtelettes de porc glacées au Bourbon et le bœuf saisi aller-retour. En plus de l'O Lounge et de 2 bars, YOLO dispose d'une salle privée fabuleuse, idéale pour les réunions d'affaires et les événements spéciaux.
Photo du restaurant Eddie V's - Fort Lauderdale
4.9
Exceptionnel(2754)
Prix : très cher
• Seafood • Downtown
Réservé 92 fois aujourd'hui
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable