At 16 Prime we strive to be of service, connect with our community, with the food we source from sustainable farms, and provide a standard of excellence to our guests.We are delighted to offer our guests an elegant dining experience. We have curated a decadent dinner menu featuring prime steaks, fresh seafood, and delicious seasonal entrees. Pair your meal with a hand crafted cocktail, or something from our extensive wine cellar.
Le Dressler's Restaurant - Birkdale Village est un restaurant contemporain élégant, pourvu d'une terrasse où vous pourrez prendre votre repas. Il sert un menu avec des steaks, des fruits de mer imaginatifs, ainsi que des entrées créatives, le tout accompagné d'une grande carte des vins. Le bar au service complet est spécialisé dans les martinis, les portos et les whiskies écossais single malt.
Les gestionnaires du Dressler’s forment un groupe uni qui travaille en lien étroit depuis des années. Le chef Scott Hollingsworth, le directeur John Glenn et le directeur du bar Kevin McNamara ont collaboré avec le propriétaire Jon Dressler depuis 17 années entières. L'atmosphère chaleureuse et la camaraderie vous sauteront aux yeux dès que vous passerez les portes de l'établissement. Le personnel accueillant veillera à ce que votre visite soit mémorable.
Comprenant 130 places sur environ 480 m², le Dressler’s Restaurant est un lieu convivial situé dans le nouveau centre commercial urbain fréquenté de Birkdale Village. Les intérieurs sobres et relaxants restent néanmoins élégants. Les murs affichent des touches de pierres aux tons chauds et ocre, tandis que vous profiterez d'éléments décoratifs aquatiques. Kim Dressler, l'épouse de Jon Dressler et la copropriétaire, a réalisé la décoration intérieure.
Chef Wesley E. Choplin graduated from the prestigious Culinary Institute of America in Hyde Park, New York in 1997.Chef Wes, as he is fondly known in the industry, has been a sought after chef from his early years at world renowned Pinehurst Golf & Country Club. He quickly became popular for his "outside the box" mentality and later being recruited by many of North Carolina's best restaurants the last 25 years, ultimately becoming the renowned Chef that he is today. His passion for being a culinary artist is truly unmatched.With Anthony Bourdaine's mentorship at CIA, Chef Wes Choplin has surpassed and achieved many of his culinary goals and received awards for his talent and community service throughout North Carolina. Today, he is the Executive Chef and Owner of Choplin's Restaurant, a true institute, 14 years strong in the Lake Norman area which has gained popularity in the many surrounding cities.