Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Marky's Caviar Lounge located within The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock, is a fine casual dining restaurant and cocktail bar. Chef Buddha Lo former Eleven Madison Park and Restaurant Gordon Ramsay London alum as well as the current Executive Chef at Huso New York has designed the menu by incorporating Modern American techniques. The menu features a wide variety of the finest ingredients sourced from around the world including: truffles, foie gras, wagyu, caviar and more. The Lounge is open Sunday-Thursday from 4pm to 11pm and Friday-Saturday from 4pm to 1am. Reservations for large parties are required, however we are able to accommodate walk-ins should we have availability. Reservations are not needed if you’d like to enjoy a crafted selection of curated cocktails and caviar service by our marble bench bar.
Bahama Breeze Island Grille offers a To Go menu with easy online ordering. Take home a taste of the islands today.
Bahama Breeze offers all your favorites: burgers, salads, seafood, chicken-all with our island flair. From jicama or plantains to jerk chicken pasta, you can enjoy the islands one taste at a time, discovering new flavors along the way. If our Latin and Caribbean-inspired recipes sound delicious but you're not sure you're ready to explore, ask us about the ingredients or preparation. We're always happy to share our knowledge of Latin American and Caribbean cuisine.
C’est en septembre 1989 que le Boatyard Bar & Grill a ouvert ses portes en plein cœur de Fort Lauderdale, capitale mondiale du yachting. Aujourd’hui encore, le Boatyard reste le principal restaurant de bord de mer, servant des fruits de mer du jour, préparés par des mains expertes. Il dispose de salles intérieure et extérieure ainsi que d’un bar/terrasse en bord de mer, idéal pour regarder les yachts passer. Le restaurant met un point d’honneur à offrir une expérience de grande qualité à ses clients ; il propose un service clients irréprochable, une cuisine raffinée et une atmosphère des plus agréables. Un happy hour est organisé du lundi au vendredi, de 16h00 à 19h00.
En plus d'une cuisine récompensée et d'une carte des vins renommée, le 15th Street Fisheries vous offre une vue panoramique sur l'Intracoastal Waterway pour vous inspirer de jour jour comme de soir. Situé au-dessus des quais, dans l'historique marina de Lauderdale, ce restaurant est reconnu comme le meilleur endroit pour déguster des fruits de mer et profiter d'un service des plus attentionnés, tout en profitant des plus grands points de vue sur les voies navigables du sud de la Floride. Profitez d'une fine cuisine à l'étage et d'une cuisine décontractée au niveau des quais, avec des spectacles tout au long de la semaine, ainsi qu'une vue sur le festin des tarpons tous les soirs. Le 15th Street Fisheries est également l'endroit parfait pour votre prochaine réception ou tout autre évènement.
Il a été nommé en 2015 le meilleur du sud de la Floride par les lecteurs du SunSentinel et gagnant dans 10 catégories : meilleur restaurant de fruits de mer, meilleur restaurant face à la mer, meilleur restaurant de l'est du comté de Broward, meilleur restaurant romantique, meilleur restaurant pour un premier rendez-vous galant, meilleur restaurant pour fêter un anniversaire, meilleur restaurant pour inviter vos parents, meilleur restaurant pour impressionner vos invités, meilleure carte des vins et meilleurs martinis du sud de la Floride.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Le Lobster Bar Sea Grille propose des fruits de mer purs, du homard vivant et des steaks de qualité dans une atmosphère fraîche et décontractée. Arborant des touches nautiques contemporaines, vous aurez l'impression d'avoir vécu une expérience culinaire sur un yacht de luxe. De jolies voûtes carrelées et une lumière personnalisée apportent intimité à la salle à manger tandis que le bar animé en forme de U du salon et les fauteuils invitent à la détente tandis que vous dînez entre amis et collègues. La terrasse entièrement couverte et dotée d'un mobilier moelleux est idéale pour prendre un cocktail ou un léger souper en plein air.
Situated in the bustling neighborhood of Las Olas, on the banks of the New River, Rivertail is the first Fort Lauderdale outpost of James Beard-nominated chef, José Mendín. Our indoor/outdoor establishment features a seafood-driven menu in a fun and upbeat atmosphere. Whether it is a family night, a business dinner with associates, or a girls night out, Rivertail can accommodate the perfect dining experience with live music, fresh cuisine, and craft cocktails.
Situé à Fort Lauderdale, au sein du complexe Marriott’s Harbor Beach Resort & Spa, le 3030 Ocean Restaurant vous propose une combinaison de saveurs unique, créative et passionnée. Ce bistro balnéaire à l'ambiance décontractée chic sert une cuisine américaine sophistiquée avec des fruits de mer et des viandes de qualité.