Since 2009 Verde on Smith has been downtown Brooklyn’s neighborhood eatery featuring Italian cuisine complemented by friendly service and warm ambiance.We are a casual, and romantic neighborhood Italian Restaurant serving Italian COMFORT food with a balance of fresh traditional dishes and unique chef-prepared specialties. We focus on attentive service in a cozy and relaxing setting -- we intend to give you the attention and precision you deserve without the formality of a downtown restaurant. We call it hospitality!Our menu is characterized by fresh, simple, but flavorful ingredients – the essence of Italian cuisine specializing in fresh & delicious Italian seafood, pasta, appetizers, and tasty desserts. Paired with local brews, signature cocktails, and a wide selection of wine, there is something for everyone to enjoy. We are committed to providing quality service and excellent food in a warm and friendly atmosphere.We look forward to serving you!
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
En entrant au Mermaid Oyster Bar, les clients se sentent comme s'ils s'étaient échappés de la ville et étaient arrivés sur une plage de vacances. Vous proposant des plats délicieux dans une atmosphère accueillante, les clients peuvent profiter d'une expérience culinaire relaxante, loin de l'agitation et du bruit des rues bondées de New York. Apportant une ambiance de plage dans le West Village, cet établissement de quartier est décontracté et dispose d'un menu offrant une grande variété grâce à son bar à huîtres et à aliments crus. Vous y retrouverez également des moules et des huîtres frites, ainsi qu'une variété de sandwichs au poisson et des poissons entiers. Les cocktails et bières en fût et une playlist rock classique évoquent la nostalgie de l'été à chaque visite.
Le Lure New York, restaurant de fruits de mer américain contemporain, propose un vaste bar à aliments crus et une carte de sushis de première qualité. La superbe décoration rappelle l'intérieur d'un élégant bateau de croisière. Vous profiterez également de cocktails étonnants et d'une carte des vins conçue avec soin, présentant 250 bouteilles.
Bienvenue au DOCKS. Fondé en 1986, cet établissement est spécialisé dans l'approvisionnement de fruits de mer sur l'île de Manhattan. Élu parmi les 50 restaurants les plus populaires par Zagat, c'est la destination de rêve des amoureux de fruits de mer avec son bar à aliments crus toujours frais et ses plats du jour.
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Hav & Mar is a vibrant seafood house from Chef Marcus Samuelsson located in the renowned arts district of Chelsea, NYC. The stunning dining room and dazzling bar, a mix of contemporary and classical design, features original work throughout by award-winning artist Derrick Adams. Chef Samuelsson and Executive Chef Fariyal Abdullahi's energetic and globally inspired menu focuses on thoughtfully sourced seafood and seasonal greenmarket produce. Gracious hospitality, show-stopping cocktails, and a groundbreaking wine list spotlighting BIPOC and female producers contribute to Hav & Mar's convivial and festive atmosphere. Among many accolades, Hav & Mar holds two stars from The New York Times.
Chef Franklin Becker's sustainable seafood restaurant, Point Seven, is nestled in NYC's iconic MetLife building, near Grand Central Terminal and the Broadway Theater District. We celebrate diverse seafood preparations from around the globe, featuring sustainable ingredients that ensure a delicious and eco-conscious dining experience. Join us for our new breakfast menu, perfect for business meetings or a nourishing start to your day.
Le Crave Fishbar Midtown est un restaurant de Manhattan convivial et animé, qui propose un menu de fruits de mer inspiré, concocté par le chef Todd Mitgang. Un mélange éclectique de matériaux récupérés et de chaises et tables sur mesure confère à cet espace une ambiance de plage rustique, avec notamment son bar de 7,50 mètres, d'où vous pourrez commander un menu complet pour le souper ainsi que des cocktails et du vin présentés dans une vitrine à bouteilles montée. Dirigez-vous vers le 2ème étage pour admirer l'abondance de coquilles provenant des plateaux du bar à huîtres. Parmi les mets à la fois sophistiqués et accessibles figurent notamment des plats de fruits de mer locaux, du crudos et de la viande habilement préparés en mélangeant des ingrédients classiques et exotiques. Le Crave Fishbar s'inscrit parfaitement dans le quartier, proposant aux habitués et aux néophytes une expérience raffinée et chaleureuse.
Il s'agit du seul restaurant de New York ayant établi un partenariat avec l'Aquarium de la baie de Monterey afin de s'assurer que chaque article de son menu participe au développement durable et que l'ensemble de ses pratiques soient responsables pour nos océans.