Blue Pearl offers a vibrant and well rounded menu focusing on fresh seafood with Asian flare and selections that will delight guests with all varieties of dietary restrictions and preferences. Our Cocktail Program highlights innovative mixology and a curated wine and sake list. The impeccable service and attention to detail is only surpassed by the extraordinary ambience and seductive vibe.
NO RESERVATIONS FOR OUTSIDE PATIOLocated in the IronBound section of Newark NJ, Allegro Seafood Grill offers a variety of fresh seafood and authentic portuguese cuisine. The food is made fresh to order and has a beautiful selection of signature dishes. Allegro Seafood Grill offers a full service bar which is open late. Call to inquire about catering and private parties. Patio tables are on a first come, first serve basis. We cannot guarantee you a patio table if you make an online reservation.
Located directly on the Hudson River, the sleek Felina Steak is a shrine to modern Italian steaks, chops & seafood. Flanking the entrance of the ambitious restaurant is a dry aging area complete with hanging prime cuts & a two-tiered live lobster tank. The menu is creative & often surprising, somewhat global, yet most importantly driven on flavor.The open kitchen brings the culinary experience tableside, inside of the intimate dining room. As you sit & enjoy the view of the skyline and Statue of Liberty, you’ll also be witness to the culinary team of Felina Steak and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina Steak’s bar, Nove, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.Be sure to check out Stork Club rooftop after dinner!
Welcome to Surf City, a waterfront vacation style bar and restaurant with unbelievable views of Manhattan and Liberty Island. Surf City is a huge restaurant with both indoor and outdoor spaces. Gather your friends on any of our four outdoor decks or next to a roaring fire pit on a starry night. Drink exotic, fruity cocktails and socialize while watching boats sail in and out of the harbor. Children are allowed until 9:00 pm with a parent or guardian.
Ponte Vecchio has been a staple of Fine Italian Cuisine in Brooklyn for over the last 35 years. With our latest total renovation, we continue to raise the bar in providing a superior dining experience with our delicious appetizers, entrees, desserts, cocktails, and now a new elegant decor to match. Join us for lunch, dinner, a casual drink or your next affair and you'll be sure to have a meal and time to remember.
Le Maritime Parc est un restaurant qui reflète l'ambiance de la mer : une terrasse extérieure en pierre pour savourer un repas et des boissons, une salle à manger ouverte toute l'année où vous pourrez déguster une cuisine à la fois accessible et sophistiquée, servie par un personnel attentionné et compétent. Le Maritime Parc ravive et remet au goût du jour la tradition des grands restaurants de bord de mer d'autrefois en proposant un spectacle signature : une vue imprenable sur la rivière Hudson et le Lower Manhattan qui encadre la scène.
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Le Blue Seafood Bar propose une fine cuisine méditerranéenne de poissons, de fruits de mer et de tapas, accompagnée de bières artisanales, de cocktails et de vins de boutique pan-méditerranéens, le tout dans un beau décor intimiste. Le restaurant met l'accent sur les poissons et les fruits de mer frais, sauvages ou d'élevages biologiques. Le menu comprend une sélection de petites assiettes, de crudo, de viandes de qualité affinées (comme le jambon ibérique souvent appelé « pata negra ») et se poursuit avec des pizzas cuites au four de briques, des fromages artisanaux et un bar à huîtres qui proviennent tant de la côté est que de la côte ouest.
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
Les poissons les plus frais, les plus savoureux, les légumes et les fruits, préparé de la manière la plus subtile et servi dans un cadre élégant et spacieux, est la raison pour laquelle Milos est devenu l'un des restaurants les plus courtisé de New York. Costas Spiliadis, propriétaire/chef, respecte la norme d'excellence, il a commencé à Montréal, où il a ouvert le Milos original, aujourd'hui un point de repère. Les clients peuvent choisir leur poisson à partir d'un affichage abondant de produits du marché et le regarder grillé dans la cuisine ouverte. Régalez-vous avec les plats salés et simples et profitez d'un service impeccable – le tout dans la tradition grecque classique.