Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Créé en 1969, le restaurant à la gestion familiale Frederick's se trouve dans le quartier d'Angel Islington. Il est connu pour son service sympathique, son menu varié et sa carte des vins aux prix très raisonnables.
Doté de deux grandes salles à manger, le Frederick's dispose de deux salles privées et d'un jardin clos où il vous sera possible de manger en plein air.
Le Frederick's détient également une licence de mariage.
Relaxed and friendly local set on the canal towpath on Fish Island, East London. Serving a seasonal menu of British and Irish food, coffee and drinks. Dog friendly. Outdoor seating.Open for breakfast, brunch, lunch and Sunday lunch. Evenings from Summer.
A modern pub, dining room and garden; celebrating all that's great about the British pub, offering a beautiful a La carte menu for lunch and dinner. Please email us at info@maynardarmsn8.co.uk or call us on 0208 3416283 to speak to us about bookings for more than ten people. We would be more than happy to discuss your requirements with you. CARD PAYMENTS ONLY
The Morgan Arms est un élégant pub de East London avec de la nourriture fabuleuse, du bon vin et des bières. Ils sont situés tout près des stations de métro Mile End et Bow Road, ainsi que Bow Church DLR, donc il n'y a aucune excuse pour ne pas leur rendre visite!
Venture down a narrow passage, minutes from the hustle and bustle of Liverpool Street, and you stumble upon what, on first glance, looks like a shopfront. Inside, the wood panelling, hessian-clad walls and wine related artifacts create a genuine, warm atmosphere, enhanced by the knowledgable and friendly staff. Our chef prepares delicious dishes for breakfast, lunch and dinner focusing on top quality British classics to superfood salads, smaller plates and sandwiches. Our eclectic inventory of wines from old & new worlds is impressive and many are available by the glass.
The great British pub is back and it's right at the heart of East Finchley. The Bald Faced Stag pub, on the corner of High Road and East End Road and only a 2 minute walk from East Finchley tube station, is a beautiful pub with hints of old and new creating an amazing contemporary atmosphere throughout the week. With a menu filled with seasonal specials, pub classics and Sunday roasts to knock your socks off, our dining room is a must-visit for foodies around East Finchley and Muswell Hill.We take pride in our huge pub garden, which is available all year round thanks to our heaters and covers. Our beautiful mother tree stands proud in the center and makes for a romantic spot.
London Steakhouse Company comprises the original and only two steakhouses worldwide owned by Marco Pierre White. London Steakhouse Company - City, the first to bear Marco’s name, is a traditional steakhouse in the heart of the Square Mile, serving a mouth-watering choice of steak cuts and a range of timeless English dishes.Its discreet entrance, just off bustling Bishopsgate, leads you into an archetypal steakhouse dining room, complete with a stylish cocktail bar and a private dining room seating up to 20 people.As well as the finest quality steaks from master butcher Aubrey Allen, the menu features grilled and roast meats, fish mainboards and classic English puddings.London Steakhouse Company - City has a sister restaurant on the Kings Road in the heart of Chelsea.
It will serve our guests premium breakfast plates and locally roasted Redemption coffee roasted in the prison to give the prisoners a second chance to get their stability in life. The coffee served is a medium bodied with sweet playing notes of white chocolate, baked apples with nutty finish, 100% Arabica ordinated from brazil. Café Bloom also offers freshly baked pastries by our local bakery -The Crazy baker.