Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Venture down a narrow passage, minutes from the hustle and bustle of Liverpool Street, and you stumble upon what, on first glance, looks like a shopfront. Inside, the wood panelling, hessian-clad walls and wine related artifacts create a genuine, warm atmosphere, enhanced by the knowledgable and friendly staff. Our chef prepares delicious dishes for breakfast, lunch and dinner focusing on top quality British classics to superfood salads, smaller plates and sandwiches. Our eclectic inventory of wines from old & new worlds is impressive and many are available by the glass.
London Steakhouse Company comprises the original and only two steakhouses worldwide owned by Marco Pierre White. London Steakhouse Company - City, the first to bear Marco’s name, is a traditional steakhouse in the heart of the Square Mile, serving a mouth-watering choice of steak cuts and a range of timeless English dishes.Its discreet entrance, just off bustling Bishopsgate, leads you into an archetypal steakhouse dining room, complete with a stylish cocktail bar and a private dining room seating up to 20 people.As well as the finest quality steaks from master butcher Aubrey Allen, the menu features grilled and roast meats, fish mainboards and classic English puddings.London Steakhouse Company - City has a sister restaurant on the Kings Road in the heart of Chelsea.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
Le Tīng, dont le nom signifie « salon » en chinois, se compose d'un restaurant et d'un salon situés au 35ème étage. Installé à 128 mètres de hauteur, l'espace animé du Ting Restaurant, Shangri-La At The Shard offre une vue panoramique à 360 degrés sur la capitale. Le Tīng présente un menu européen moderne avec de subtiles influences asiatiques. Préparés avec des ingrédients locaux, les plats sont servis dans un cadre élégant et contemporain rehaussé de chinoiseries.
Situé à quelques minutes du London Bridge et la City of London, à côté du Shakespeare Globe Theater sur la rive sud, le bar et restaurant Swan offre une vue imprenable sur la Tamise et la cathédrale Saint-Paul.
Le menu de chez Swan reflète un style britannique moderne, avec des produits locaux de saison, des menus à la carte et des repas après le théâtre disponibles toute la semaine.
Swan sert également un thé quotidien très prisé entre midi et 15h30 du lundi au samedi, le dimanche de 14h30 à 15h30 avec une délicieuse sélection de sandwiches faits maison et des gâteaux et des scones fraîchement cuits.
Le bar est ouvert toute la journée et sert le déjeuner, des gâteaux faits maison, des repas légers et des repas principaux, ainsi qu'une carte des vins, des cocktails originaux et une sélection de bières faites maison.
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
The Lampery, is an all-day dining spot providing good, honest cooking in the heart of historic London. Inspired by our patron, Samuel Pepys, the restaurant delivers a passion for authentic cooking and locally-sourced produce. Located within Apex City of London Hotel, the restaurant serves a menu that celebrates the diverse and eclectic mix that British cuisine is today."Strange to see how a good dinner and feasting reconciles everybody"Samuel Pepys’ diary 1665