Located inside Pan Pacific London. Tantalise your taste buds with our fusion menu, combining the best of western techniques with the vibrant flavours of Southeast Asia.Open for breakfast, lunch, dinner and afternoon tea.
Le Fish Market offre un menu aux saveurs de la mer britannique, et se situe à proximité de la Liverpool St Station. Le poisson frais issu d'une pêche durable est pêché à même les eaux britanniques et préparé simplement mais efficacement, pour en faire ressortir toutes les saveurs. C'est l'endroit idéal pour une réunion d'affaires ou pour un moment entre amis sur la terrasse.
Venture down a narrow passage, minutes from the hustle and bustle of Liverpool Street, and you stumble upon what, on first glance, looks like a shopfront. Inside, the wood panelling, hessian-clad walls and wine related artifacts create a genuine, warm atmosphere, enhanced by the knowledgable and friendly staff. Our chef prepares delicious dishes for breakfast, lunch and dinner focusing on top quality British classics to superfood salads, smaller plates and sandwiches. Our eclectic inventory of wines from old & new worlds is impressive and many are available by the glass.
Threadneedles Restaurant & Bar is situated within the former Victorian city bank with its distinctive timeless design. Serving informal meals in the bar and dome lounge, with all the finesse and grandeur that our patrons have come to expect. We are open to hotel guests and non-residents, serving beautifully creative and refined dishes. Join us for breakfast, lunch or dinner, or soak up the ambience in our magnificent lounge under the impressive stained-glass dome while enjoying one of our specially curated signature cocktails or a chilled glass of champagne from our champagne cellar.Threadneedles Restaurant & Bar is conveniently located near Bank station and close to the Royal Exchange.
London Steakhouse Company comprises the original and only two steakhouses worldwide owned by Marco Pierre White. London Steakhouse Company - City, the first to bear Marco’s name, is a traditional steakhouse in the heart of the Square Mile, serving a mouth-watering choice of steak cuts and a range of timeless English dishes.Its discreet entrance, just off bustling Bishopsgate, leads you into an archetypal steakhouse dining room, complete with a stylish cocktail bar and a private dining room seating up to 20 people.As well as the finest quality steaks from master butcher Aubrey Allen, the menu features grilled and roast meats, fish mainboards and classic English puddings.London Steakhouse Company - City has a sister restaurant on the Kings Road in the heart of Chelsea.
Located in a beautiful Grade II listed building, Old Bengal Bar is the destination for drinks and bar snacks in the City and Shoreditch, offering outstanding cocktails, a superb menu and impeccable service in a fun, buzzing and glamorous setting.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
Le Tīng, dont le nom signifie « salon » en chinois, se compose d'un restaurant et d'un salon situés au 35ème étage. Installé à 128 mètres de hauteur, l'espace animé du Ting Restaurant, Shangri-La At The Shard offre une vue panoramique à 360 degrés sur la capitale. Le Tīng présente un menu européen moderne avec de subtiles influences asiatiques. Préparés avec des ingrédients locaux, les plats sont servis dans un cadre élégant et contemporain rehaussé de chinoiseries.