Au cœur de Soho, Dean Street Townhouse occupe les numéros 69 et 70 de Dean Street, deux résidences géorgiennes construites par le charpentier John Meard entre 1732 et 1735. La salle à manger et le bar combinent fauteuils vintage, art britannique contemporain, planchers en bois et un feu ouvert dans le salon. Le menu propose les classiques britanniques pour le déjeuner, le dîner, le souper pour le thé de l'après-midi, pour l'avant et l'après théâtre.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
Installé au sein de l'hôtel contemporain One Aldwych et offrant un cadre décontracté et informel, le restaurant Indigo propose un menu britannique créatif en constante évolution composé de plats entièrement sans gluten et sans produits laitiers.
Conçu par le Chef exécutif Dominic Teague, le menu présente des plats inventifs qui mettent l'accent sur les ingrédients de saison provenant des îles britanniques. L'ensemble des plats est soigneusement préparé, sans gluten ni produits laitiers, tout en conservant le goût et des produits de qualité. Parmi les plats, vous trouverez du quinoa, du topinambour, de la grenade, une salade d'amandes fumées, du pain au fenouil marin fait maison ainsi que de l'agneau Rhug Estate.
The Lanesborough Grill is home to Executive Chef Shay Cooper’s modern and innovative British cookery, with a focus on seasonal produce from around the country. Signature dishes include Coronation Crab Salad, Dover Sole and Beef Wellington presented table side to share. A richly decorated dining room, naturally illuminated during the day by a domed glass roof while seductively aglow under softly lit chandeliers in the evening, this grand Regency restaurant offers a truly memorable fine dining experience. On Thursdays, enjoy live entertainment from a jazz trio, whilst on Sundays one of the best Sunday Roast Lunches in London can be found here. An exhibition of modern art by British based artists adorning the walls adds to the ambience.The Lanesborough Grill is located with the five star Lanesborough hotel located at Hyde Park Corner where Knightsbridge, Belgravia and Mayfair meet.
Situé en plein cœur de Holland Park Avenue, le Mitre offre un accueil chaleureux aux habitants et aux visiteurs de Londres. Vous pourrez savourer un menu basé sur des plats britanniques saisonniers avec des influences mondiales qui est complété par une liste complète de vins fins, une large gamme de bières en fût et une petite, mais parfaitement composée, liste de cocktails. Situé entre les stations de métro Holland Park et Notting Hill, l’établissement est bien positionné pour accéder facilement au West End ainsi qu’au célèbre marché de Portobello
Francatelli, a new British restaurant in London, celebrates the legacy of 19th-century chef Charles Elmé Francatelli through modern interpretations of his classic dishes. Chef William Drabble, known for his seasonal focus and local sourcing, leads the kitchen, drawing inspiration from Francatelli's 1846 cookbook "The Modern Cook." Expect a menu rooted in simplicity and British produce, with some show-stopping flourishes.
Built in 1839 on an old archery range, this pub quickly became a cherished neighbourhood meeting spot and was frequented by notable locals throughout its history, from Winston Churchill to Tony Blair.To honour the historical roots of the establishment, offer our take on the quintessential British gastro pub. We aim to be London's only gastro pub sourcing all of our ingredients from the British Isles, and where that is not possible, we look to source ingredients from countries and territories with close links to Britain, such as our lemons from Gibraltar. Our Head Chef champions British produce through culinary favourites such as steak, fish pie, and the classic treacle pudding.Our unique drinks & wine list is also fully sourced from sustainable vineyards, breweries and distilleries across Britain
Located in the heart of London and led by the Two Michelin-starred Chef Tom Sellers, Dovetale is a haven for reimagined European classics, showcased through a produce-led a la carte menu.
Langan's Brasserie est l'un des restaurants les plus légendaires de Londres et bénéficie d'un emplacement idéal dans Green Park, à quelques minutes de l'agitation de Piccadilly Circus et de Hyde Park.
Réputé pour son accueil chaleureux et un service accueillant, la cuisine anglo-française de la Brasserie est réputée et a attiré une clientèle célèbre qui a inclus Frank Sinatra, SAR la Princesse Margaret, Mohammed Ali, Marlon Brando, Jack Nicholson, et Diana, princesse de Galles.
L'intérieur est plein d'œuvres d'art distinctifs et le restaurant a été un repaire régulier pour les artistes émergents dont Francis Bacon et David Hockney.
Le menu de brasserie propose des plats traditionnels britanniques comme le Langan's bangers et purée de patate, la morue et patates frites, et les crevettes en pot. Le soufflé d'épinards est un must. Parmi les restaurants les plus anciens de Londres, Langan's est une vraie étoile.