The Lanesborough Grill is home to Executive Chef Shay Cooper’s modern and innovative British cookery, with a focus on seasonal produce from around the country. Signature dishes include Coronation Crab Salad, Dover Sole and Beef Wellington presented table side to share. A richly decorated dining room, naturally illuminated during the day by a domed glass roof while seductively aglow under softly lit chandeliers in the evening, this grand Regency restaurant offers a truly memorable fine dining experience. On Thursdays, enjoy live entertainment from a jazz trio, whilst on Sundays one of the best Sunday Roast Lunches in London can be found here. An exhibition of modern art by British based artists adorning the walls adds to the ambience.The Lanesborough Grill is located with the five star Lanesborough hotel located at Hyde Park Corner where Knightsbridge, Belgravia and Mayfair meet.
Home of the Bridgerton Afternoon Tea. Whether for a special celebration, or simply the pleasure of a quintessentially English ritual performed with unparalleled attention to detail, Afternoon Tea at The Lanesborough is an occasion to be treasured. Mere moments from Knightsbridge and leafy Hyde Park just across the road, The Lanesborough is the ideal choice for afternoon tea in London. Served daily in the majestic, naturally-lit surroundings of the hotel’s dining room, The Lanesborough Grill, afternoon tea is accompanied by a pianist at weekends.Please view the menus below to find out which afternoon tea menu is served on your booking date.Vegetarian, vegan, gluten-free and halal menus are also available. Please notify the restaurant of any dietary requirements or allergies with a minimum of 48 hours in advance of your booking. A children's menu is available and is charged at £50 per child. If your booking includes children please make a note in your booking.
Situé dans une maison de ville élégante de la Régence, à quelques minutes du Buckingham Palace, le Boisdale of Belgravia est un restaurant écossais de propriétaire foncier. Décoré de rouge vif, de gris et, bien sûr, de sièges rembourrés en tartan, le Boisdale présente un look chic mais confortable, qui attire sans aucun doute les riches habitants de Belgravia. Le Boisdale of Belgravia dispose d'un certain nombre d'espaces, comme le bar Macdonald de l'atrium, la cour du jardin et la confortable terrasse où vous pourrez fumer des cigares. Il est adapté à toutes les occasions, des soupers romantiques en passant par un verre entre amis. Le Boisdale utilise des ingrédients écossais de qualité optimale dans son menu proposant une cuisine calédonienne traditionnelle, incluant de succulents steaks d'Angus d'Aberdeen et de nombreux accompagnements.
Au cœur de Soho, Dean Street Townhouse occupe les numéros 69 et 70 de Dean Street, deux résidences géorgiennes construites par le charpentier John Meard entre 1732 et 1735. La salle à manger et le bar combinent fauteuils vintage, art britannique contemporain, planchers en bois et un feu ouvert dans le salon. Le menu propose les classiques britanniques pour le déjeuner, le dîner, le souper pour le thé de l'après-midi, pour l'avant et l'après théâtre.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Francatelli, a new British restaurant in London, celebrates the legacy of 19th-century chef Charles Elmé Francatelli through modern interpretations of his classic dishes. Chef William Drabble, known for his seasonal focus and local sourcing, leads the kitchen, drawing inspiration from Francatelli's 1846 cookbook "The Modern Cook." Expect a menu rooted in simplicity and British produce, with some show-stopping flourishes.
Smith’s Bar & Grill is nestled in Paddington, Central London, it is the first place you see when you walk under the bypass behind Paddington Station.Known for its high ceilings and almost full-length windows, the natural light in Smith’s is just as nourishing and wholesome as the comfortable furnishings and exquisite selection of food and drink that we serve. The venue is split into the areas:• Main Restaurant• Main Bar & Lounge Area• Outdoor Terrace Canal-sideSmith’s is an ideal venue for weddings, on-location filming, major launch events, and multi-stage music and entertainment events.The whole venue can comfortably accommodate up to 200 people for a sit-down dinner and up to 400 standing. Its proximity to Paddington Station (50 yards from the Hammersmith & City Underground entrance) makes it quick to get to for those coming from out of town.
Ouvert tous les jours et toute la journée, The Botanist est un élégant bar-restaurant contemporain situé sur la Sloane Square. Sa décoration se marie à la perfection avec son emplacement chic à Chelsea : sa salle lumineuse et spacieuse dispose de baies vitrées, d'un magnifique parquet traditionnel en chêne, ainsi que d'un affichage d'images botaniques joliment éclairées.
Les menus proposent une sélection de plats de saison préparés à base de produits soigneusement sélectionnés, ainsi que de délicieux desserts.
Le bar en étain étincelant vous offre également un fantastique espace pour savourer vos boissons.
La vaste carte des vins regroupe 150 bouteilles, tandis que la liste des cocktails vous présente tous les classiques, ainsi qu'une sélection de cocktails originaux et sur mesure, préparés à base de produits britanniques de saison.