The place to meet, eat and enjoy the finer things in life. Specializing in 21 day dry aged USDA Prime meats, Kobe beef, Australian lobster tails and offering a wide array of seafood and wines. Join us for our old world charm and impeccable service. Some of our reviews; The New York Times 3 Stars "This steakhouse leaves no item overlooked...."- Crain's "New York's best pocket-sized steakhouse..."- Daily News 4 Stars "...outstanding service and excellent food that is imaginatively prepared..." - Zagat Survey "Mouth watering steaks...a true gem...a friendly staff..." - "Wine Spectator Award of Excellence"- "5 Star Diamond Award from the American Academy of Hospitality Sciences" - Newsday 3 Stars "a handsome slice of a restaurant...Queen's best steakhouse..." William Jack Degel honors his Godfather, the proprietor of Jack's, a 1930's prohibition-style Victorian speak-easy. At Uncle Jack's, where the motto is "Customer is King,” his legend lives on.
Austin's Ale House is a Bar and Restaurant in the Kew Gardens area of Queens, New York. It has an expansive dining area with a large mahogany bar, a comfortable lounge with a fireplace and a casual dining room. An outdoor patio is available in the warmer months. The bar features multiple HD televisions along the walls, so guests can watch any popular sports games while enjoying a drink and a meal. The menu at Austin's Ale House is full of delicious American cuisine, ranging from sliders and sandwiches to seafood and specialty salads. Popular options include the Shepherd's Pie, Austin's Chicken Sandwich and the Short Rib Sliders. Vegetarian and gluten-free options are offered on the lunch, dinner and patio menus. Austin's Ale House has more than 40 bottled beers and 20 craft beers on tap, as well as cocktails and wine available at the bar.
Located in the heart of Gramercy in the restored Assembly Hall of the landmarked United Charities Building, Hawksmoor is a steak restaurant that celebrates all-natural, pasture-reared, and traditionally dry-aged beef. Our beef is seasoned simply with sea salt and cooked over live-fire charcoal. Our seafood is locally and sustainably sourced from northeastern waters and we use small-farm produce whenever possible. On Sunday afternoons Hawksmoor keeps with the tried-and-true British tradition and features a Sunday Roast. Completing our offerings are award-winning cocktails, including New York City's coldest martini, and a carefully curated wine selection. The restaurant houses 150 in the dining room and 35 in the bar area. There are also two private dining rooms that can hold 12 people and serve exclusive, family-style menus.
After ten years of continued success in the New York metro area, Benjamin Restaurant Group is proud to open its newest space, Benjamin Steakhouse Prime. Here, modern elegance is combined with traditional steakhouse classics, while also showcasing signature standouts from highly regarded sister property Benjamin Steakhouse. After perfecting both steakhouse and seafood concepts in their arsenal, Benjamin Restaurant Group is highlighting the grill at Prime, serving up USDA prime dry aged steaks and succulent seafood in unique ways. The 10,000 square foot space houses an expansive main dining room featuring wall mounted fireplaces. A temperature-controlled wine wall is exposed throughout the upper level which also offers five customizable private dining spaces for seating of up to 100+ guests.
Del Frisco's Grille est situé au cœur de Mid-Town, dans le Rockefeller Center. Un peu plus décontracté que le Del Frisco's Double Eagle Steakhouse, The Grille propose des steaks de première qualité découpés à la main, des pains sans levain cuits au feu de bois, des salades copieuses, des fruits de mer frais et bien plus encore... Une sélection de 700 bouteilles permet de toujours trouver un bon vin pour tous les goûts. Vivez une expérience d'hospitalité unique et profitez de la terrasse en plein air située sur l'historique Rockefeller Plaza ou optez pour l'intérieur en prenant place au bar ou à l'une des tables confortables. Sur la terrasse, les tables sont assignées au premier arrivé, premier servi.
Le Bryant & Cooper Steakhouse a ouvert ses portes en 1986 avec de grandes ambitions : apporter "l'expérience du steakhouse" du plus haut niveau de New York City à Long Island. Non seulement, le restaurant vous servira une sélection unique de steaks âgés de très belle qualité, mais vous accueillera dans une ambiance spéciale de club privé. Une réservation est nécessaire pour les adhérents.
Fondé par les trois frères Poll et une expérience de 2ème générations de propriétaires, Gillis, Dean et George ont appris très tôt que le secret d'un grand restaurant était de servir le meilleur.
C'est la raison pour laquelle les steaks, les côtelettes et les homards jumbo sont sélectionnés quotidiennement, et seuls les plats les plus frais arrivent à votre table au Bryant & Cooper.
Le Bryant & Cooper a reçu tout au long de ces années des éloges pour l'ensemble de son menu. Le journal The New York Times l'a proclamé le "meilleur steakhouse de Long Island."
Situé à côté de l'établissement Smith & Wollensky, le restaurant Wollensky’s Grill est la quintessence du steakhouse de New York City. Comme le dit le Zagat : « moins prétentieux » et un peu « moins cher » que son grand frère voisin, le Smith & Wollensky, ce restaurant « informel » du quartier d'East Midtown propose des steaks ainsi que des hamburgers « explosifs » dans un cadre « animé » ; il est particulièrement apprécié pour ses « repas servis tard dans la soirée » (il est ouvert tous les soirs jusqu'à 2h00).
David Burke Tavern is a modern American restaurant by award-winning Celebrity Chef David Burke. Situated on the first two stories of a stately townhouse on New York City’s Upper East Side, the restaurant showcases Burke’s creative and contemporary approach to classic fare – often with showstopping presentations. Signature dishes highlight seafood, steakhouse staples and beyond, including Lobster Dumplings with spicy tomato, Crab Cake Pretzel Raft, Tavern Cheeseburger, and Burke’s famous “Clothesline” Maple & Black Pepper Candied Bacon, plus a full SUSHI MENU. David Burke Tavern offers dinner, bar and lounge menus, as well as multiple private dining spaces including the intimate Himalayan Salt Room lined with pink sea salt bricks. Private dining spaces can accommodate anywhere from 10-100 guests, with options to reserve floors and the full restaurant.
Le Club A Steakhouse vous propose une expérience culinaire unique. Bruno Selimaj, le propriétaire de cet établissement à la gestion familiale, est présent sur place chaque soir pour vous accueillir. Le Club A est parvenu a combiner les caractéristiques d'un steakhouse traditionnel avec le modernisme du Nouveau Monde, aussi bien dans la cuisine que dans la décoration. L'atmosphère chaleureuse associée à un menu unique et une carte des vins bien fournie en font un endroit parfait pour toute occasion.
Veuillez noter que le Club A Steakhouse accepte les réservations Groupon mais vous ne recevrez pas de points dans le cadre du programme de fidélité OpenTable Diner Rewards.
Pour des événements privés, vous êtes invité à contacter l'établissement par courriel en utilisant l'adresse suivante : rodna@clubasteakhouse.com.
Exciting new restaurant in the heart of Garden City with an emphasis on prime aged steaks, top quality seafood, raw bar, creative sushi & friendly, professional service.