Le bistro Epulo sert une cuisine nord-ouest de saison avec une touche méditerranéenne et des cocktails de saison créatifs, le tout dans une atmosphère agréable et accueillante. Situé sur la rue principale du centre-ville d'Edmonds, nous sommes à seulement quelques pas des boutiques locales, du théâtre et du Kingston Ferry. Le bistro Epulo est une entreprise familiale, un bistro haut de gamme qui se vante de combiner des méthodes de cuisson à la fois modernes, créatives et traditionnelles, en plus de vendre de délicieuses et remarquables nourritures et boissons. S'il vous plaît joignez-vous à nous pour nous permettre de devenir un membre de la communauté d'Edmonds et d'utiliser notre restaurant pour améliorer la qualité de vie de la région de Puget Sound!
We are committed to providing a product and service accessible to all who desire a great environment and high quality food/drink. We believe in using local, organic and artisan products whenever possible. At Rocco’s, we make as much from scratch as possible. This includes all our sauces, dressings, dough, ricotta, sausage, as well as many bar items. Some of our sources include Field Roast, Olsen Farms, Zoe’s Artisan Cured Meats, Collin’s Family Orchard.
Messina Modern Italian Kitchen, located just a few steps away from the iconic Climate Pledge Arena, combines modern Italian cuisine with the distinct flavors of the Pacific Northwest. We are all about creating unforgettable experiences for family dinners, a romantic date night, or celebrating and watching a game. We include a 22% service charge on all guest checks to offer competitve, above-industry standard wages for all our staff.
Johnny Mo’s is more than a pizzeria. It’s a dream of two friends, John & Mo, who wanted to create a place where friends gather, families reunite, and everyday moments get celebrated. Our restaurant is born out of a lifelong friendship. We believe in treasuring our blessings, expanding our circles, and always pulling up another chair. Whether your pizza style is thin crust New York or deep dish Chicago, we hope our fresh ingredients dance in your mouth.
Jason, chef cuisinier du restaurant Stoneburner, dont la capacité maximale est de 120 personnes, rend hommage aux divers styles de cuisson de la Méditerranée ainsi qu'à la bonté naturelle du Nord-Ouest Pacifique, avec un accent sur la cuisine au foyer de cuisson. Le restaurant accueillant est meublé avec des objets architecturaux et d'antiquités du monde entier, ce qui lui confère une atmosphère chaleureuse et intemporelle. Le restaurant comprend une salle à manger privée et un pavillon olympique sur le toit offrant un magnifique espace pour accueillir les réceptions tout en haut de l'hôtel.
Du Mamma Melina, le Seattle Times du 26 août 2010 a écrit : « Les trois frères Varchetta ont si soigneusement repensé le Mamma Melina qui vient de déménager, que même leur propre mère ne reconnaîtrait pas le lieu, alors qu'il a été baptisé en son nom ».
Le nouveau Mamma Melina, qui occupe l'extrémité sud de la résidence Corydon, près du centre commercial University Village, compte des points communs avec l'élégant restaurant en centre-ville des frères Varchetta, le Barolo.
Un jour d'été, vous croiriez qu'il s'agit de Rodeo Drive et non du sentier Burke-Gilman qui longe la vaste terrasse à l'avant du restaurant. Parmi les bassins peu profonds, ornés de globes d'argent qui étincellent au soleil, vous dégusterez, des lunettes surdimensionnées sur le nez, un verre de vin dans des canapés agrémentés de coussins moelleux, ou des pâtes faites maison à une table recouverte d'une nappe blanche, sous des parasols en toile.Et le tout, à un prix raisonnable par rapport à la qualité de la cuisine.
Sitting atop the hill of Seattle's famed Queen Anne neighborhood can be found Via Tribunali, a true taste of southern Italy. This establishment is known for its traditional menu, which features one of the most authentic Neapolitan pizzas found outside of Naples itself. Using only fresh ingredients, the chefs at Via Tribunali rotate menu items to match the flavors of the season, giving diners the opportunity to experience real Naples cooking.Although its creative homemade pizza, like frutti di mare made with clams and mussels or Tomo 17 featuring Italian tuna, is what sets Via Tribunali apart on the Seattle culinary scene, the restaurant also offers a variety of Naples specialties. The menu sports such unique dishes as spagetti alle vongole graced with oven-roasted clams and lasagna created with house-made meat ragu.
Experience Tutta Bella’s newest generation of Neapolitan-inspired dining in Seattle’s vibrant Denny Triangle! Located at 1100 Virginia St. in the REN building, this spacious restaurant offers an evolved menu that combines Italian classics with Pacific Northwest flair. Enjoy an open kitchen, private dining options, handcrafted cocktails, and fresh seafood in a modern, welcoming setting. Perfect for everyday meals, special occasions, or business gatherings, with ample seating and expanded takeout and catering options. Our newest restaurant includes elevated interiors and an evolved menu that balances its traditional Neapolitan roots with a more pronounced Pacific Northwest influence. We look forward to sharing out refined menu that features brand new center-of-the-plate entrées, fresh seafood, and a robust list of handcrafted cocktails with you.Discover the next chapter of Tutta Bella's authentic hospitality and culinary excellence.
Tom Douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.
Tom douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.