Tom douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.
Du Mamma Melina, le Seattle Times du 26 août 2010 a écrit : « Les trois frères Varchetta ont si soigneusement repensé le Mamma Melina qui vient de déménager, que même leur propre mère ne reconnaîtrait pas le lieu, alors qu'il a été baptisé en son nom ».
Le nouveau Mamma Melina, qui occupe l'extrémité sud de la résidence Corydon, près du centre commercial University Village, compte des points communs avec l'élégant restaurant en centre-ville des frères Varchetta, le Barolo.
Un jour d'été, vous croiriez qu'il s'agit de Rodeo Drive et non du sentier Burke-Gilman qui longe la vaste terrasse à l'avant du restaurant. Parmi les bassins peu profonds, ornés de globes d'argent qui étincellent au soleil, vous dégusterez, des lunettes surdimensionnées sur le nez, un verre de vin dans des canapés agrémentés de coussins moelleux, ou des pâtes faites maison à une table recouverte d'une nappe blanche, sous des parasols en toile.Et le tout, à un prix raisonnable par rapport à la qualité de la cuisine.
Jason, chef cuisinier du restaurant Stoneburner, dont la capacité maximale est de 120 personnes, rend hommage aux divers styles de cuisson de la Méditerranée ainsi qu'à la bonté naturelle du Nord-Ouest Pacifique, avec un accent sur la cuisine au foyer de cuisson. Le restaurant accueillant est meublé avec des objets architecturaux et d'antiquités du monde entier, ce qui lui confère une atmosphère chaleureuse et intemporelle. Le restaurant comprend une salle à manger privée et un pavillon olympique sur le toit offrant un magnifique espace pour accueillir les réceptions tout en haut de l'hôtel.
Johnny Mo’s is more than a pizzeria. It’s a dream of two friends, John & Mo, who wanted to create a place where friends gather, families reunite, and everyday moments get celebrated. Our restaurant is born out of a lifelong friendship. We believe in treasuring our blessings, expanding our circles, and always pulling up another chair. Whether your pizza style is thin crust New York or deep dish Chicago, we hope our fresh ingredients dance in your mouth.
Le bistro Epulo sert une cuisine nord-ouest de saison avec une touche méditerranéenne et des cocktails de saison créatifs, le tout dans une atmosphère agréable et accueillante. Situé sur la rue principale du centre-ville d'Edmonds, nous sommes à seulement quelques pas des boutiques locales, du théâtre et du Kingston Ferry. Le bistro Epulo est une entreprise familiale, un bistro haut de gamme qui se vante de combiner des méthodes de cuisson à la fois modernes, créatives et traditionnelles, en plus de vendre de délicieuses et remarquables nourritures et boissons. S'il vous plaît joignez-vous à nous pour nous permettre de devenir un membre de la communauté d'Edmonds et d'utiliser notre restaurant pour améliorer la qualité de vie de la région de Puget Sound!
Chianti Restaurant is located in the heart of Downtown Kirkland, Marina Park and is locally owned and operated by the Mercini Family. Just as we love and care for our own family, we care about every customer who comes through our doors. Our chefs personally choose only the best and most fresh products, and will prepare hearty and tasty meals everyday. We strive to deliver only the best customer service, and you will become a part of our family as soon as you enter our Italian restaurant. Check out our website for weekly specials including BOGO Pizza, Pasta & more!
"Welcome to Capitale Pizzeria, Seattle’s premier destination for a taste of Italy with an international twist. At Capitale, we elevate the art of Neapolitan pizza with a menu that celebrates Italy's rich culinary traditions while infusing each creation with global influences. Our pizzas are more than just meals. Named after legendary metropolises, they’re an adventure through the world’s most iconic cities. Our commitment to quality is evident in every bite. We source our ingredients from the finest Italian importers in the Pacific Northwest and dedicated local producers. Each element is hand-selected to ensure a perfect balance of authenticity and innovation. At Capitale Pizzeria, every pizza is a journey through flavors and cultures."
Tom Douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.