Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants péruviens à Moraga

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Barranco
4.7
Exceptionnel(1141)
Prix : raisonnable
• Peruvian • Lafayette
Réservé 3 fois aujourd'hui
Barranco is a warm, casual yet sophisticated, full-service restaurant serving modern Peruvian cuisine from Chef Carlos Altamirano made with high-quality and responsibly sourced ingredients. Inspired by the romantic seaside district of Barranco in Lima, Peru, Barranco is dedicated to creating an outstanding eating and drinking experience with a spirit that is laid-back and approachable.Inspired by its namesake, Barranco’s menu offers seafood, family-style tapas and a select number of main dishes. In addition to a ceviche bar, Barranco’s menu features bocaditos (small bites) such as Scallops Carlitos and Langostinos Crocantes (prawns), grilled anticuchos (meat skewers), pollo a la brasa (traditional Peruvian rotisserie chicken), classic Peruvian sandwiches, an assortment of delectable sides and, for dessert, Alfajores, the popular Latin-American artisanal cookies.Barranco’s beverage program features pisco, the traditional spirit of Peru.
Photo du restaurant Parada Peruvian Kitchen
4.6
Exceptionnel(1419)
Prix : cher
• Peruvian • Walnut Creek
La Parada est un restaurant et rôtisserie accueillant et décontracté qui présente des saveurs péruviennes dynamiques et originales. C'est un marché animé à Lima, Pérou qui a donné son nom au restaurant; et la Parada est l'essence même du « nouveau Pérou », un lieu de rencontre où les familles et les amis peuvent se réunir autour d'un repas allègre et savoureux.
Photo du restaurant Bocanova
4.7
Exceptionnel(56)
Prix : raisonnable
• Peruvian • Oakland
Réservé 4 fois aujourd'hui
Bocanova is a Pan-American Grill & Restaurant celebrating new world ingredients, many of which are often associated with the old world because of their heavy influence on our favorite European cuisines.Where would Italy be without corn (polenta) and tomatoes, or Ireland without potatoes, or France without haricots vert and pole beans all of which originated in the new world. What would Asian cuisine be without peppers and rice and this is just the tip of the iceberg. We aim To celebrate the bounty of New World ingredients through the creative interpretation of indigenous dishes from South, Central and North America.To provide a casual environment that encourages our guests to nourish both body and soul through the sharing of meals with friends and family.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable