Coya Restaurant and Bar apporte l'esprit de l'Amérique latine au cœur de Londres.
Avec un restaurant péruvien moderne au centre de la culture de Coya, les chefs vous divertiront alors que la nourriture
est préparée dans l'une des trois cuisines ouvertes, le Bar Ceviche (bar cru), La Parrilla (grille de charbon à bois ouvert)
et la Cocina central (cuisine centrale).
Un vaste Bar Pisco spécialisé dans les infusions de pisco sur mesure, tequilas spécialisés et rhum, est situé
à côté de la salle à manger principale, où les images et les sons de Coya se réunissent pour remplir le
sens avec l'esprit de la culture latino-américaine.
Pachamama est un bar et restaurant dans Marylebone qui sert des plats d'inspiration péruvienne, construits avec le meilleur de la Colombie, des produits de saison.
Notre menu reflète la diversité culinaire de la cuisine péruvienne avec un accent sur les techniques de cuisson rustique et un dévouement à l'approvisionnement en ingrédients de petits fournisseurs à travers le pays.
Le bar à Pachamama fournira des cocktail savamment fabriqués en utilisant des herbes britanniques et baies de saison. Accueil infusé Piscos mettra en vedette sur le menu et changer tous les mois.
Located only a short 1-minute walk from Leicester Square tube station and 5-minute walk from Covent Garden tube station, LIMA CANTINA brings you a true taste of the Peruvian capital’s buzzing local food scene: what Peruvians love to eat and drink! LIMA CANTINA is born out of a desire to bring the soul of LIMA to London: its flavoursome daily life, with simple dishes directly inspired by markets & home cooked meals. The restaurant’s chefs use traditional cooking methods to transform quality UK and Peruvian sourced ingredients into mouth-watering dishes. The menu delivers classics such as Pollo a la Brasa (arguably the national dish of Peru and possibly the best roast chicken you’ve ever had), whilst retaining signature Ceviches and Pisco Sours, and many more Lima locals’ favourites. The restaurant’s vibe is warm and modern with a hint of nostalgia. You’re encouraged to share always; bring your friend, neighbour, and colleague for an authentic and unpretentious all-day dining experience.
Founded in 2012 by brothers Gabriel and Jose Luis Gonzalez, LIMA is a short 5-minute walk from Tottenham Court and Goodge Street Tube Stations. The restaurant offers a modern, minimalist interpretation of traditional Peruvian culture, with décor inspired by Peru’s vibrant multiculturalism and stunning landscapes. The kitchen is led by Culinary Director Roberto Sihuay, a renowned Peruvian chef, and delivers a menu featuring creative twists on Chifa (Chinese) and Nikkei (Japanese) cuisine, inspired by the dishes from his childhood—such as Shiso Tempura with Otoro and salsa cevichera.
Tierra Peru, London's most authentic and traditional peruvian restaurant.
Our menu features an authentic selection of Perus most popular dishes cooked in a traditional way; ceviches, tiraditos, anticuchos, tamales- just to name a few- representing the different regions of this diverse country. The restaurant has a lovely and relaxed atmosphere.
Venez vous détendre au cœur de Seven Dials, dans l'ambiance luxueuse et décontractée du Monmouth Kitchen. La philosophie de ce restaurant consiste à partager des plats dans un cadre sophistiqué sans prétention.
Le Monmouth Kitchen vous évoquera une atmosphère qui recrée les spécialités culinaires de la Méditerranée et d'Amérique du Sud, en vous proposant une sélection contemporaine de petits mets péruviens et italiens, accompagnés de vins raffinés et de cocktails maison.
Bienvenue dans notre cuisine !
Discover Piraña London, a vibrant space perfect for enjoying life's special moments in the heart of St James's, Mayfair. Indulge in our exciting Nikkei menu and a variety of drinks. Piraña offers unforgettable nights filled with energy and excitement, making it the ideal sanctuary for those seeking exceptional and memorable experiences.
Situated in the heart of Angel Islington, Mr Lobo is an independent Peruvian Restaurant & Cocktail bar offering a variety of sharing plates that showcase the magical and diverse flavour of Peru alongside a focus menu of crafted cocktails. Mr Lobo will offer you with a unique culinary experience, featuring a variety of traditional and modern Peruvian dishes; from Ceviche, Lomo Saltado to Carapulcra. Mr Lobo is also the perfect location for anyone looking to experience the art of cocktails crafting at its finest. From Pisco Sour to our signature cocktail Smoked Mr Lobo a masterpiece in its own right. The vibrant and warmth decor provides the perfect atmosphere to enjoy and share a dish or a drink with friends and family. Whether you're a seasoned foodie or simply looking to try something new, Mr LoBo is a must-visit destination.
Escape the chaos of city life and enter a social haven of comfort and warmth in the heart of Paddington, Central London. With rich, dark green walls, elaborate décor and plush banquette seating, Ayllu is a Japanese-Peruvian fusion restaurant serving contemporary sharing plates, sushi and innovative cocktails.The cosy restaurant is built around the traditions of the Ayllu community of the Inca Empire. The Ayllu was a group of families that lived together, worked the land together and shared their belongings and mealtimes, just like a large family. Much like the Incan civilisation, Ayllu is about the coming together of friends and families and taking time to share an experience of great food and innovative cocktails with loved ones.Drawing on the inspiration of the Ayllu community, the menu consists of innovative small plates, designed for the whole table to share. Traditional Peruvian flavours are paired with Japanese influences, bringing fresh and zesty aromas to each dish.
Le Chotto Matte rassemble le meilleur des cultures japonaise et péruvienne et sert une cuisine Nikkei de haute qualité et des cocktails colorés.
Qu'est-ce que Nikkei ?
Il y a des années, des immigrants japonais se sont installés au Pérou pour le travail et ne pouvaient pas trouver leurs ingrédients traditionnels authentiques; c'est pourquoi ils ont utilisé des ingrédients locaux pour les substituer. C'est ainsi qu'est née la cuisine Nikkei.
Qu'est-ce que Chotto Matte ?
C'est avant tout une expérience.
Un personnel professionnel connaît tous les ingrédients présents dans tous les plats et sait satisfaire les clients. Au Chotto Matte, aucun OGM, GMS ou saveurs artificielles n'est ajouté. Ici, la qualité est la clef; l'établissement met un point d'honneur à vous fournir la meilleure expérience culinaire possible.
« Laissez le serveur vous aider. Il prendra en considération vos préférences et vos éventuelles allergies pour vous concocter la meilleure expérience culinaire possible ».
Kurt Zdesar
Propriétaire et Restaurateur
Email : info@chotto-matte.com
Téléphone : 0207 042 7171