Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce bar gastronomique.
Ce nouvel établissement proposant des ceviches est un endroit animé servant des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspirée par les meilleurs restaurants au Pérou et conçu par Celano Design Studio, l'atmosphère du Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate.
We take pride in the tranquility and quietness of our facilities; and humbly accept that through hard work, we have achieved consistent high quality services and dishes, bringing the heart of Peru’s most authentic and delicious recipes without losing their original root sabers.See you there!
Miyako brings together the best of Japanese and Peruvian cultures serving up high-quality Nikkei cuisine. The fusion melds the delicate, refined Japanese cuisine with Peruvian freshness and spice. Step inside and settle into our sushi bar or sit in a cozy traditional Japanese tatami-style booths for one of the most extraordinary dining experiences in South Florida.
Sokai Sushi Bar is a casual fine dining restaurant, offering eclectic Japanese and Peruvian cuisine and warm hospitality in the heart of Miami. A high, open vault ceiling, exposed brick and concrete floors display the original space, while an open sushi bar, banquette seating and gentle lighting contributes to an intimate and contemporary feel. We specialize in original fusions, allowing the customer to select from an ever evolving menu and long-time favorites sourced from top quality seasonal ingredients.
Miami's Peruvian food pioneer, CVI.CHE 105, is now open at The Plaza Coral Gables.World renowned Peruvian gastronomy is honored by chef Juan Chipoco at CVI.CHE 105's fifth location.Featuring a diverse menu of traditional, seafood, nikkei and fusion options, combined with a refined and artistic golden ambiance as a tribute to the rich Inca culture.Experience the most famous Peruvian restaurant in the world today.
Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce gastrobar.
Ce nouveau gastrobar proposant des ceviches est un endroit animé qui sert des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspiré par les meilleurs restaurants du Pérou et conçu par le Celano Design Studio, le Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate. Il est dirigé par le chef cuisinier Miguel Antonio Gomez Fernández, dont l'expérience et la passion pour la cuisine péruvienne, combinées à l'utilisation d'une vaste sélection d'ingrédients et de recettes aux différentes influences, se traduisent par une exceptionnelle diversité de plats servis à la table du Pisco y Nazca.
Pisco y Nazca Ceviche Gastrobar adds a modern twist to traditional Peruvian cuisine. Inspired by Peru’s top ceviche eateries, this Miami restaurant serves up bold-flavored dishes, unique cocktails and a vast selection of local and international beers. Our vibrant bar with open kitchen views is the perfect spot for sipping, socializing and savoring our crazy good ceviche. Come to experience a celebration of good eats and good times for brunch, lunch, dinner or happy hour.Looking for the perfect venue? Plan your next event at the best ceviche bar this side of the Andes. Call today and ask about our private dining options.