A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
En entrant au Mermaid Oyster Bar, les clients se sentent comme s'ils s'étaient échappés de la ville et étaient arrivés sur une plage de vacances. Vous proposant des plats délicieux dans une atmosphère accueillante, les clients peuvent profiter d'une expérience culinaire relaxante, loin de l'agitation et du bruit des rues bondées de New York. Apportant une ambiance de plage dans le West Village, cet établissement de quartier est décontracté et dispose d'un menu offrant une grande variété grâce à son bar à huîtres et à aliments crus. Vous y retrouverez également des moules et des huîtres frites, ainsi qu'une variété de sandwichs au poisson et des poissons entiers. Les cocktails et bières en fût et une playlist rock classique évoquent la nostalgie de l'été à chaque visite.
Discover Siren Oyster Bar & Restaurant in Park Slope, Brooklyn, where modern European influences meet fresh oysters and gourmet seafood. As an upscale oyster bar, cocktail bar, and wine bar, we offer an exceptional dining experience. Indulge in our raw bar featuring the finest seafood, expertly crafted cocktails, and a curated selection of wines—each designed to elevate your meal. Join us for an unforgettable evening and savor the best of Brooklyn’s culinary scene. Reserve your table today!
L'établissement The Dutch propose un restaurant américain, un bar et une salle de dégustation d'huître dans un cadre inspiré par les cafés locaux, les auberges champêtres, les tavernes au coin de la rue, les bistrots de quartier, les cabanes de bord de mer, les cantines en bord de route et ce même mélange d'influences culturelles qui fait de New York une ville fantastique. Le menu d'inspiration américaine du chef reconnu Andrew Carmellini comporte du poisson et des fruits de mer frais, une sélection de viandes, des produits locaux et le meilleur de ce que vous pourrez trouver dans les environs.
Lindens is a modern American restaurant situated within the Arlo SoHo. Celebrating the essential tastes and flavors of each season, Lindens features the finest local ingredients. A curated raw bar complements an inventive cocktail menu, organic-driven wine list, and local craft beers. Inspired by the Linden trees that line the city’s streets, Lindens is a spirited ode to nature within the city. **For private dining bookings please email eventsoho@arlohotels.com or visit lindensnyc.com
A sophisticated, walk-in only, seafood eatery that boasts a comprehensive raw bar alongside locally-sourced, sustainably-caught fish, paying homage to the historical roots of the Tin Building.
Upstate Craft Beer & Oyster Bar puts what it does right in its name. This is a place custom designed for fans of local small-batch brews and a well-stocked raw bar. The inside of the restaurant is as cozy and comfortable as one would expect, as it is a relaxed atmosphere similar to a sports bar in the off-season. One of the keys to Upstate's success is its commitment to freshness. So much so that there isn't even a freezer in the building as everything is brought in fresh daily.Obviously, the oysters and clams are what most patrons come for, and Upstate's selection of west and east coast varieties changes every day, depending on what is available. That's certainly not the only thing on the menu, though. Guests can try out shared plates of house cured salmon, crab cakes, squid salad and even sea urchin.
Un incontournable de New York avec les plafonds à voûte carrelés de Guastivino. Deux salles à manger accueillent les clients avec ou sans réservation. Le bar à huîtres, le lounge, le bar et les sièges du comptoir sont disponibles selon le principe du premier arrivé, premier servi. Vous pourrez choisir parmi 450 places et le restaurant propose 25 à 30 variétés d'huîtres et de fruits de mer de première fraîcheur.
Mermaid Oyster Bar is a family of casually sophisticated seafood restaurants born in New York in 2003. Starting out in Manhattan’s East Village as a spot-on rendition of a casual New England fish shack, The Mermaid Inn has morphed into an American seafood brasserie, replete with style, hospitality and a menu marked by bold and seasonally inspired cuisine. The Mermaid Inn has been designed to evoke the feeling of being on a mini vacation in a small seaside village.
Le Crave Fishbar Midtown est un restaurant de Manhattan convivial et animé, qui propose un menu de fruits de mer inspiré, concocté par le chef Todd Mitgang. Un mélange éclectique de matériaux récupérés et de chaises et tables sur mesure confère à cet espace une ambiance de plage rustique, avec notamment son bar de 7,50 mètres, d'où vous pourrez commander un menu complet pour le souper ainsi que des cocktails et du vin présentés dans une vitrine à bouteilles montée. Dirigez-vous vers le 2ème étage pour admirer l'abondance de coquilles provenant des plateaux du bar à huîtres. Parmi les mets à la fois sophistiqués et accessibles figurent notamment des plats de fruits de mer locaux, du crudos et de la viande habilement préparés en mélangeant des ingrédients classiques et exotiques. Le Crave Fishbar s'inscrit parfaitement dans le quartier, proposant aux habitués et aux néophytes une expérience raffinée et chaleureuse.
Il s'agit du seul restaurant de New York ayant établi un partenariat avec l'Aquarium de la baie de Monterey afin de s'assurer que chaque article de son menu participe au développement durable et que l'ensemble de ses pratiques soient responsables pour nos océans.