A great restaurant meal can be an act of storytelling and transportation. Sliding onto a stool at a bar, being met with a classy and silky martini punctuated with a briny olive, is there to prepare you for a plate of finely-shucked oysters that were bobbing in the Atlantic 36 hours ago. In this moment the noise and cacophony can melt away, your phone finds its way back into your pocket, and we find communion with those of us on our left and right.We place a premium on doing the work to find producers, growers, and ranchers that have values that align with our own. It’s our desire to bring food to your table that speaks to its sense of place and time, and to be able to bring the connection to those producers to a higher level of consciousness.
Depuis à peu près 20 ans, le Jax Fish House - LoDo, rapporte les saveurs de l'océan dans votre assiette. Il est impatient de vous recevoir.
Lauréat régulier du prix « Best of », le Jax Fish House sert le meilleur et le plus frais que l'océan peut offrir. Grâce à ses relations durables avec les pêcheurs côtiers, la chef de cuisine Sheila Lucero reçoit tous les jours les produits de la mer les plus frais et de la plus haute qualité.
Si vous n'êtes pas amateur des fruits de mer, le restaurant sert également de savoureux plats sans poisson et une cuisine du terroir, tous deux axés sur les produits frais. Le menu du Jax Fish House est varié et propose un thème fédérateur... tout simplement succulent !
Chef Brian Wilson and his team have created a menu designed for sharing. Wood-fired pizza, house-made pasta, freshly shucked oysters, and rotating seasonal market plates are perfect for pairing with natural wines, craft cocktails and local beers, and an extensive selection of amaro.