PLEASE NOTE: WE DO NOT TAKE RESERVATIONS. Please just stop in and we will seat you as soon as a table is available. Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....
Oysters | Steak | Sea Bar | Martinis Nestled just north of the Pike Place Market, we focus on serving seafood fresh from the Pacific Northwest waters with West Coast flavors. Our menu includes oysters, crab, salmon, fresh local catch plus steaks and a really great burger. Icy martinis, bubbles and spritzes center the Pearl Bar.
Lettre d’amour de 2015 de Renee Erickson à l’Atlantique français. L’agitation du Bar Mélusine constitue la toile de fond pour les saveurs maritimes de la Normandie et de la Bretagne. Les huîtres ? Oui !
Merci de noter que le Cinque Terre ne prend pas de réservations pour le happy hour. Des arrangements spéciaux pour les grandes tables sont possibles. Merci de contacter le restaurant.
Comprenant 5 villages, les Cinque Terre (cinq terres) forment une partie de la côte de la Riviera italienne. Situées dans la région de la Ligurie, ces villages sont reliés par des sentiers médiévaux piétonniers. Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarolo et Riomaggiore sont étonnamment érigés sur des formations rocheuses abruptes. Ces villages constituent une destination touristique privilégiée. Ces villages côtiers mettent à l'honneur les fruits de mer et de nombreuses traditions culinaires. Le pesto, un condiment principalement à base de basilic frais, est le fleuron des spécialités de cette région. Le restaurant Cinque Terre élabore son propre pesto tous les jours avec les meilleurs ingrédients frais et de qualité. Le menu comprend d'autres plats traditionnels tels que le Muscoli (moules), le Polpo (poulpe), les Gamberi (crevettes), le Stoccafiss (filets de poisson séchés et vieillis), une variété de fruits de mer de saison ainsi que des pizzas et des pâtes faites maison.
Located in the Pike Place Market, Seatown Rub Shack & FishFry offers our famous Clam & Bacon Chowder, delicious Fish & Chips, and refreshing cocktails! Indoor and Patio seating available.Don’t miss the oysters, great outdoor patio seating and views of the market!
The new All Water Seafood & Oyster Bar, which is located on the site of what was a tackle & bait shop in 1936, draws inspiration from the materials and tools once sold there. It celebrates Seattle's maritime industry, from the portraits of fishermen and articulated shelves to the fresh seafood highlighting the best of the Pacific Northwest. The rustic materials draw from the simplicity of fishing boats, incorporating worn white-washed wood, metal, and simple white brick.
Agrémenté d'un lambris en chêne magnifiquement sculpté et d'un plafond en étain unique de l'ancienne mercerie des années 1930, le Shuckers est l'un des plus anciens et des plus importants bars à huîtres de Seattle. Avec un menu du jour qui propose une sélection de poissons et de fruits de mer frais, le Shuckers sert 13 sortes d'huîtres préparées de 9 façons différentes, avec des micro-bières artisanales locales.
Le Zagat 2005 Restaurant Survey a décrit le Shuckers comme un « classique de Seattle » qui est l'un des « meilleurs restaurants de fruits de mer de la ville » avec « une très bonne ambiance » et un « excellent service ».