For all parties of 6+ guests. Please call to book your reservation.Dine on fresh sustainably-sourced seafood, wild game meats and more. Our casual setting and inviting atmosphere is ideal for grabbing a bite to eat with friends or family.Big Fish offers food such as a seafood chowder, smoked oyster sliders or chili-glazed frog legs that make for flavorful appetizers. Guests can feast on an entrée of pan-roasted walleye with wilted spinach, fish tacos topped with tomato-mango salsa or a lamb and lobster burger. An oyster bar as well as delicious house-made desserts are also available.Open Range embodies the essence of our city; cutting edge, but comfortable and unpretentious. Open Range mixes modern with tradition, serving every cut you would expect but preparing them with interesting variations of flavours. We offer locally raised beef, elk, bison and game prepared in an easy going Southwestern style. We are one of Calgary's premier steakhouses with multiple awards and accolades.
Amateurs de fruits de mer, accrochez-vous à vos chapeaux! Le Rodney's Oyster House, situé dans le quartier Beltline du centre-ville de Calgary, s'est installé en ville pour vous faire vivre une expérience hors du commun. Offrir des fruits de mer frais provenant de la pêche durable est l'objectif numéro un du restaurant. Les huîtres, le homard, les chaudrées et autres fruits de mer bien certifiés Ocean Wise sont preparés dans un bel espace ouvert et lumineux avec une ambiance industrielle-chic.
http://rodneysoysterhouse.com/news/2016/07/20/crab-crack-july-28th/
Initialement fondé en 1967, Smuggler's Inn s'affaire depuis à faire honneur à la célèbre côte de bœuf d'Alberta. Établissement populaire auprès des habitants de Calgary, il est le choix idéal pour les anniversaires, les occasions spéciales ou pour un simple rassemblement entre amis ou en famille. La côte de bœuf est le plat-vedette du menu varié, disponible toute la journée, tous les jours, apprêté comme vous voulez. Du sandwich aux côtes de 9 onces à la pièce de 48 onces, les nombreuses et succulentes déclinaisons de côte de bœuf sauront vous plaire! La côte cajun est un choix populaire, tout comme l'ajout d'une queue de homard ou de crevettes à l'ail à votre plat. Sur le menu figure également toute une sélection créative de plats de steaks, de poulet et de fruits de mer pour satisfaire tous les palais. Le bar de soupes et salades est inclus avec chaque repas. Vous ne quitterez pas le restaurant affamé! Gardez-vous de la place pour l'un des délicieux desserts... ou partagez-en un!
Big Fish is an unpretentious destination specializing in fresh fish, seafood, and a daily variety of fresh east and west coast oysters.We are a proud member of the Oceanwise conservation program created by the Vancouver Aquarium. Most of our dishes are created from sustainable seafood sources.Big Fish is a top three finalist in the Where to Dine Awards three years running - 2010 "Best Wine", 2011 "Best Seafood" and 2012 "Best Seafood".