Buona Via is an Italian restaurant in the Horsham area of Philadelphia. It specializes in fresh seafood and fish cuisine, while offering an array of traditional Italian dishes. The large main dining room is bright and airy with an atmosphere that makes it the perfect place to dine for lunch, dinner and special events.The separate bar area that has a more lively vibe not only for happy hour but also for lunch. Buona Via has two private dining rooms available for private events and parties. Outside seating on the patio. Happy Hour Monday through Friday.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Le plat phare du Legal Sea Foods est le poisson ultra-frais.
Le Legal Sea Foods estl' un des restaurants les plus réputés de Philadelphie. Entouré d'hôtels à proximité du centre de convention et du site historique de Valley Forge, il se trouve à l'entrée d'un centre commercial, à l'étage supérieur.
Vous serez séduit par le salon tendance et la confortable salle à manger. Les amateurs d'huîtres pourront s'asseoir au bar à huîtres en fer à cheval où il est accepté d'aspirer bruyamment le contenu de sa coquille.
Le Legal Sea Foods a prouvé depuis longtemps que la cuisine de qualité ne passe jamais de mode. Avec plus de 40 variétés de poissons et de coquillages frais servis toute l'année, accompagnés d'une carte des vins primée, pas étonnant que des légions d'amateurs aient été pris à l'hameçon !
Le restaurant a reçu une cargaison de récompenses dont l'honneur de servir sa légendaire New England Clam Chowder (chaudrée de palourdes) à chaque inauguration présidentielle depuis 1981.