Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants marocains à Santa Monica

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Massilia
4.7
Exceptionnel(820)
Prix : cher
• Moroccan • Santa Monica
Réservé 18 fois aujourd'hui
Massilia is a Marseille-inspired brasserie with culinary influences from the South of France, Italy, Spain & North Africa. SUN – THURS Bar open til 11pm / Kitchen open til 10pm | FRI + SAT Bar open til 12am / Kitchen open til 11pm | MON – FRI Enjoy 50% off all craft cocktails & wines by the glass from 11am – 6pm
Photo du restaurant Tagine Beverly Hills
5.0
Exceptionnel(664)
Prix : raisonnable
• Moroccan • Beverly Hills
Réservé 2 fois aujourd'hui
Le Tagine, un refuge romantique au cœur de Beverly Hills, sert une cuisine marocaine moderne. Conçu par les partenaires Ryan Gosling et Chris Angulo, ce chic paradis bien caché propose une cuisine réconfortante unique, présentée par le chef Ben, né à Kenitra. C'est l'endroit parfait pour échapper au battage médiatique hollywoodien.
Photo du restaurant Casablanca Moroccan Kitchens
5.0
Exceptionnel(139)
Prix : cher
• Moroccan • Hollywood
Réservé 2 fois aujourd'hui
WELCOME TO CASABLANCA MOROCCAN KITCHENSThe Amazigh (Berber) cuisine is a traditional cuisine with a varied history and influence of numerous flavours from distinct regions across North Africa. The traditional cuisine draws influences from Morocco's Atlas mountains and heavily populated Berber cities and regions. Moroccan cuisine differs from one area to another within North Africa. For this reason, every dish has a distinct and unique identity according to the specific region it originates from in North Africa, with some dishes estimated to be more than a thousand years old. Zayanes of the region of Khénifra around the Middle Atlas have a cuisine of a remarkable simplicity. It is based primarily on corn, barley, ewe's milk, goat cheese, butter, honey, meat, and game. Popular authentic Moroccan preparations of Tunisian, Moroccan, Algerian, and Libyan cuisine include tajine, couscous, shakshouka, pastilla, msemen, merguez, asida, lablabi, harissa, makroudh, harira, sfenj, and ahriche.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable