Mosaic Kitchen is a steakhouse & grill restaurant with modern European and Mediterranean influences. Alongside dry-aged steak and meat options, we also have a selection of seafood dishes, salads, pasta and vegetarian/vegan choices. Our venue also has a private function room which is available to hire for all kinds of special occasions.
Coming Soon!Down Under…Up Here!!!An all-day Australian Restaurant.Serving breakfast and indulgent brunch, lunch including pies, burgers, tacos, fish, potato fritters and flatbreads. Leading up to dinners with a tour of the Australian take on international cuisine. Local and international beers and the finest wine from Australia and all over the world. Until our full opening in early 2024, we are opening as a pop-up for December 2023, to give you a taste of what is yet to come and to provide some Aussie festive cheer.
The Ivy est une institution londonienne depuis 1917. Le restaurant et le salon privé à l'étage sont la quintessence du glamour. Au centre du restaurant, un bar chatoyant attire les regards admiratifs tandis que les fenêtres aux vitraux caractéristiques, les boiseries en chêne et la superbe collection d'art contemporain assurent la longévité de cette institution dans la restauration très britannique. Le chef Gary Lee vous a concocté des menus de saison équilibrés, mettant au goût du jour les classiques et y intégrant des plats d'inspiration asiatiques, des salades et des légumes, ainsi qu'une section « de la mer et de coquillages ». Le directeur Fernando Peire dirige une équipe solide et expérimentée pour offrir le service sans faille qui a fait la réputation de The Ivy au fil des années. L'endroit idéal pour déguster vos repas avant et après le spectacle, The Ivy attire également une clientèle fidèle des arts et des médias.
Le Bluebird est l’un des meilleurs endroits de Chelsea pour se restaurer ou tout simplement profiter d’un verre. Situé sur la King’s Road, c’est le restaurant parfait pour un dîner ou un souper. Vous apprécierez sa petite cour et son café. A l’étage, vous découvrirez un bar à cocktails très élégant, ainsi qu’un restaurant très lumineux, où vous seront servies de succulentes spécialités méditerranéennes, élaborées par le chef exécutif Liam Smith-Laing et son équipe.
Un charmant pub situé dans un beau quartier résidentiel, à proximité de l'agitation de Notting Hill, le Ladbroke Arms a secrètement créé son coin de paradis parmi ce fourmillement d'activité. Populaire auprès des habitants et des touristes, le Ladbroke Arms a les airs d'un pub. Vous serez accueillis par une horde de paniers suspendus digne d'une oeuvre d'art, une jolie terrasse idéale pour les journées ensoleillées et les douces soirées, et un bar traditionnel. Vous serez surtout pris en charge par une équipe dévouée d'employés heureux qui travaillent fort pour vous servir. Que vous ayez envie d'un petit verre après le travail, une soirée avec famille et amis ou un bon repas qui impressionnera votre invité, le Ladbroke fait en sorte que vous vous y sentirez non seulement spécial, mais que vous souhaiterez immanquablement y revenir.
We are the locals’ favourite sustainable restaurant. We are proud to offer relaxed, ethical dining on the high street and I hope you’ll come and enjoy eating with us very soon.
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Le Riding House Café est une brasserie amusante et informelle ouverte toute la journée située au milieu de la communauté créative et des médias de Fitzrovia, et divisée en plusieurs zones pour manger, boire, rencontrer et socialiser. Une cantine animée, une salle à manger plus formelle et un coin salon décontracté sont tous reliés entre eux par le bar salle à manger et la cuisine ouverte.
Le menu européen moderne propose une série de petits et de grands plats pouvant convenir à tous les moments de la journée. Les plats sont sains, mettant l'accent sur des ingrédients frais et légers.
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.