The Ivy est une institution londonienne depuis 1917. Le restaurant et le salon privé à l'étage sont la quintessence du glamour. Au centre du restaurant, un bar chatoyant attire les regards admiratifs tandis que les fenêtres aux vitraux caractéristiques, les boiseries en chêne et la superbe collection d'art contemporain assurent la longévité de cette institution dans la restauration très britannique. Le chef Gary Lee vous a concocté des menus de saison équilibrés, mettant au goût du jour les classiques et y intégrant des plats d'inspiration asiatiques, des salades et des légumes, ainsi qu'une section « de la mer et de coquillages ». Le directeur Fernando Peire dirige une équipe solide et expérimentée pour offrir le service sans faille qui a fait la réputation de The Ivy au fil des années. L'endroit idéal pour déguster vos repas avant et après le spectacle, The Ivy attire également une clientèle fidèle des arts et des médias.
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Offrant des vues panoramiques sur la Tamise, le restaurant et bar The Narrow sert une cuisine simple, mais élégante, à base des meilleurs produits artisanaux britanniques et européennes. Vous pourrez déguster des cocktails classiques, du vin et des bières au bar ou dans la véranda, idéale pour la détente avec un verre et pour les vues panoramiques sur la Tamise.
Le restaurant Ham Yard a un menu qui change fréquemment en fonction des ingrédients frais de saison et des meilleurs produits britanniques. Les plats vont du jambon Ham Yard glacé maison et pâtes roulées à la main aux haricots piment sur pain grillé et sandwiches de crème glacée et sans oublier les thés champagne populaires servis l'après-midi. Nos clients les plus exigeants seront tentés de revenir encore et encore pour déguster notre sélection de petits plats au bar, y compris mascarpone truffé et le jambon fondant, le porc effiloché avec chipotle et la truite de mer au persil avec de la betterave et du raifort.
A modern café with handsome bars and a diversity of spaces that evolve throughout the day. The international menu has a contemporary and relaxed approach, offering healthy choices for every day, with plenty of naughty stuff on there too.
Le Union Street Café présente le charme urbain de l'East End associé à l'élégance italienne. Il propose une atmosphère conviviale, décontractée, chaleureuse et accueillante. Le chef cuisinier italien Davide Degiovanni a conçu un menu influencé par des recettes familiales authentiques ainsi que par les innombrables restaurants étoilés au guide Michelin dans lesquels il a travaillé. Il sert des plats de saison qui changent tous les jours aussi savoureux qu'élégants. Parfait pour tout type d'événement, le Union Street Cafe possède plusieurs espaces disponibles à la location, notamment une salle à manger privée et un bar indépendant unique.
Utter Waffle is an award-winning Brunch & Street Food restaurant, as seen on ITV News & Sunday Brunch!Found opposite Brockwell Pk in Herne Hill, here at Utter Waffle we specialise in…you guessed it - waffles! But here’s the thing, try to forget everything you think you knew about the humble waffle, these are life-changing, and just as good eaten at breakfast, brunch or alongside a craft beer or wine for dinner! Think award-winning breakfast waffles, waffles stuffed with chorizo & mozzarella, or even a club waffle, stacked with fried chicken, bacon & bloody Mary relish...yeah baby! For those with a sweet tooth - fret not, we’re also the proud winners of The Best Dessert in the UK (British Street Food Awards).We pride ourselves on a super-inclusive menu. Co-owned by a coeliac, we are allergy specialists with 99% of our menu being suitable for coeliacs; plus we boast loads of vegetarian and vegan options too…really something for everybody!
Le restaurant & Club souterrain 100 Wardour St Restaurant & Club affiche une décoration ludique et complaisante inspirée par le quartier de Soho. Le service est assuré jusqu'à 2h du matin. Le menu propose du poulpe poêlé sur un gril robata servi avec du citron et de la ciboulette ainsi qu'une sélection naturelle comprenant du tartare ibérique et des plats à partager comme des côtes levées de Galice avec les os. Vous pourrez savourer une variété de cocktails fantastiques dont des créations pré-bouteillées et une carte des vins spectaculaire tout en profitant de DJ et de concerts 5 soirs par semaine.